Savet za telefon.

А што да не вређа и не пљује?

Да ти кажем, имам Кинеза друге марке, стар је мање од 2,5 године а купљен кад се појавио на тржишту. Дакле, модел који се још производи и присутан по шоповима.

Пре неки дан, оде му конектор од напајања и пуни ко пуж. Обратим се званичном сервисеру а они ми кажу, то је стари модел, немамо делове за њега и консеквентно, не можемо да поправимо...

Како стари модел? Каква је то политика ушљива произвођача? Значи ако си пазарио пре 2+године, снађи се, карај се у бу*љ*, купи нови, много нас заболе... Уааа бре!
1. da li serviser ima ili nema delove to je vec neka druga prica. Uz neke proizvode ti garantuju delove u nekom broju godina a uz neke ne.
2." imam kineza druge marke" znaci NIJE JEDINI Xiaomi koji ima probleme...
3. sta god ti mslio za jeftin telefon koji MOŽE da se popravi-star 2,5 godine je još i OK životni vek.
4. na Zapadu modele prošle generacije još i možeš naci da kupiš starije od toga može ali....teško.
5. taj kvar konektora je drugar na Samsungu S3 2 ili 3 puta menjao tako da apsolutno nije boljka samo Xiaomija.
6
OK kupiš telefon za 100-200 evra ako zeza u garanciji boxaš se i otklone kvar ili dobiješ drugi. E već ako pregura garanciju....Jbg...Sracunas sta ti se vise isplati.
eto nek kupi low cost Samsunga Mario pa nek se javi..,.s tim da ne znam šta će kupiti ne za 60 vec i 260 $ od Samsunga;)

1. da li serviser ima ili nema delove to je vec neka druga prica. Uz neke proizvode ti garantuju delove u nekom broju godina a uz neke ne.
Ja da ti kažem zakon srbije je jasan i kratak. Dve godine garancije za svu tehničku robu i 7 godina obezbrđeni delovi za servisiranje. Odneseš lepo uređaj oni ne mogu da ga poprave, nemaju delove, presaviješ tabak i tužiš prevaranta koji uvozi kineski krš.

OK kupiš telefon za 100-200 evra ako zeza u garanciji boxaš se i otklone kvar ili dobiješ drugi. E već ako pregura garanciju....Jbg...
Човече, која ти је то логика?

Значи, и тај који кошта 100-200 евра заправо кошта као просечан бојлер рецимо. Па да ли би рекао "јбг" кад би му после 2 године црко термостат и само због тога морао да купујеш нови бојлер.? Кинези баш то раде.

Ja da ti kažem zakon srbije je jasan i kratak. Dve godine garancije za svu tehničku robu i 7 godina obezbrđeni delovi za servisiranje. Odneseš lepo uređaj oni ne mogu da ga poprave, nemaju delove, presaviješ tabak i tužiš prevaranta koji uvozi kineski krš.
Питање је ко је ту преварант? Сумњам да се све може превалити ад хок само увознику.

Kupim pre dve godine tada novi model tableta Samsung Lite Tab S6 (oko £400) uz koji dolazi olovka cija je cena sada £44 (onda je mozda kostala i vise).
Ukoliko se olovka pravilno ali redovno koristi vrh je svakako potrebno menjati nakon odredjenog vremena; recimo nakon nekoliko meseci.
Originalni vrh za tu olovku trazio sam danima, jednostavno ne postoji kao zamenski deo, ne moze se kupiti nigde.
Zamenski koji se reklamiraju kao odgovarajuci uglavnom su izuzetno lose kvalitete, lomljivi su, a ukoliko se slomi i deo ostane unutar olovke vise je nego tesko izvaditi ga.
Satima sam citao recenzije dok nisam nasao vrhove za olovku nekog drugog brenda, ciji su vrhovi po dimenzijama jako blizu ovima koje trebam, pa sam kupio pakovanje od pet komada za nekoliko £.

Kupim pre dve godine tada novi model tableta Samsung Lite Tab S6 (oko £400) uz koji dolazi olovka cija je cena sada £44 (onda je mozda kostala i vise).
Ukoliko se olovka pravilno ali redovno koristi vrh je svakako potrebno menjati nakon odredjenog vremena; recimo nakon nekoliko meseci.
Originalni vrh za tu olovku trazio sam danima, jednostavno ne postoji kao zamenski deo, ne moze se kupiti nigde.
Zamenski koji se reklamiraju kao odgovarajuci uglavnom su izuzetno lose kvalitete, lomljivi su, a ukoliko se slomi i deo ostane unutar olovke vise je nego tesko izvaditi ga.
Satima sam citao recenzije dok nisam nasao vrhove za olovku nekog drugog brenda, ciji su vrhovi po dimenzijama jako blizu ovima koje trebam, pa sam kupio pakovanje od pet komada za nekoliko £.
Значи ко је мање сналажљив или се слабије разуме, да Самсунгу плаћа 44£ свако мало?

Иста је то школа... Важно да су цене надували јер су сада "неко" на тржишту.

OK, u pravu si ...I? STa je dalje problem? problem je sto ti NE CITAS-vec sam ti par puta rekao-imas uredjaj za koji MOZES DA DOKAZES da je neispravan-odneses i zalis se. I budes uporan. Isto radio 2 puta-davno sa VIPom i Microsoft Lumia 550 i sa Redmi Note 9 Pro. Samo sam oba puta 1000 % bio SIGURAN i spreman da trazim vestaka itd da je uredjaj NEISPRAVAN! Oba puta dobio ili nov uredjaj ili pare nazad. Ako je sve kao sto tvrdis- i imas ARGUMENTE-ja sam na tvoj strani-idi i izganjaj to. Samo ja , bez ljutnje ali iskreno-mislim da nisi u pravu-objasnio sam vec zilion puta sve stavku po stavku.

Ja sam moj vip broj preneo u telekom i kada je istekao ugovor otišao raskinuo a oni besplatno prebacili br u pripejd. Bio lud broj sa gomilom nula i dve cifre dobio na poklon svojevremeno. Bacio u đubre jer su mi se gadili i vip i telekom. Dakle isplatiš telefon/ugovor i tražiš da ti prebace u pripejd.

Back