Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Zeleo bi da otvorim prodavnicu igracaka. Dali neko zna ,kolika su potrebna sredstva za tako nesto. Prodavnica bi bila srednje opremljena. Znaci zanima me ukupan iznos, to jest sa zasnivanjem firme. Unapred zahvalan.
Zeleo bi da otvorim prodavnicu igracaka. Dali neko zna ,kolika su potrebna sredstva za tako nesto. Prodavnica bi bila srednje opremljena. Znaci zanima me ukupan iznos, to jest sa zasnivanjem firme. Unapred zahvalan.
Idi u APR i tamo ce ti reci koliko para ti treba za otvaranje firme,ali je to najmanja stavka.Potrebno je puno para za otvaranje iole ozbiljijeg lokala,a danas parirati AKSA-i i ostalim velikim je jako,jako tesko...
Ako planiras da opstanes ni pod razno ne radi sa Kineskim igrackama jer toga ima po buvljacima i sa konkurencijom neces moci da se izboris.Radi sa kvalitetnim igrackama npr Siku, Bruder.....i gledaj da imas solidan asortiman.Posla nece biti toliko po kolicini ali ce zarada biti bolja nego sa Kineskim drangulijama i nece biti reklamacija i ostalih neprijatnosti koje obavezno rpate Kineske smecarske igracke..
Moraš sam znati kako bi ju opremio, koliko bi te koštalo uređenje, koliko bi koštali majstori?
Jel prostor tvoj, ili ga unajmljuješ? Gdje se nalazi prostor?
Koliko je prostor vidljiv s ulice, ima li izlog?
Jel to mjesto posjećeno, imali li stalno puno ljudi u blizini
Odakle ćeš nabavljati igračke? Hoće li to biti isključivo trgovina? Ili ćeš neke igračke i sam proizvoditi?
Ima tu još milion pitanja. Najbolje da se konzultiraš s nekime. Dodatni savjet može samo pomoći