Savet za kupovinu telefona!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Лулница

Iskusan
Poruka
5.305
Treba da kupim novi mobilni, ali ne znam koji da izaberem... :telefon:

Ne razumem se u mobilne,
ali znam da hoću: da je na preklapanje, da mogu da slušam muziku, da ima kameru, i da je u nekoj lepoj boji ;) ostalo mi je manje bitno (za sada)!

Imam 80e koje sam odvojila za njega - jel to dovoljno ili moram još da dodam? ;)

ps. Kad budem imala puno para kupiću najbolji i najnoviji mobilni - za sada mi takav ne treba! :D

:cao:

Tesko ces nacin tel. na kojem mozes slusati muziku za taj novac..bolje skupi malo love josh i kupi sebi ok tel....preporucila bih:

Sony Ericsson W380i (muzicki tel.)

w380_see_the_product_large_1.png

W380ssss.jpg

Sony Ericsson W508 (uz ovaj se dobija dodatan poklopac, zavisi od regije - nazadnje je bio narandzaste boje)

w508.jpg

Ako vec zelis touch phone, bolje uzmi:

Samsung Corby

633915635839566517_samsung.jpg

ili

Samsung Preston

samsung-preston_1.jpg

Svi tel. imaju ok kameru za osnovnu uporebu, moze se slusati muzika i imaju "primamljiv" izgled....ako touch nije moranje, definitivno preporucujem SE!
Gore navedeni tel. od Sonija su malo skuplji (od 200€ ->) a Samsungi su tu nedge 100-130 €, zavisi...

P.s. Ako uzimas na pretplatu, predlozi su drugaciji..

Ove telefone trenutno imaš u MTS-u
http://www.mts.telekom.rs/index.php/telefoni.html

VIP:

http://www.vipmobile.rs/mobilni-uredjaji.1146.html

Klikni na neki mobilni i piše ti cenovnik i koliko mesečno plaćaš pretplatu.

Ja sam na Mts mreži ;)

Jojjj, ne zan ta otplata mi je strašna... ne znam ni šta će biti za 6 meseci, a kamoli za 24 meseca... :(
Mada imaju lepu ponudu - barem meni tako izgleda! ;)

Nekako sam mirnija kad odmah platim!

A ne razumem zašto su napisali od 1 dinar kad npr košta preko 10.000 din :dontunderstand:
Opet marketinški trik? :roll:

Hvala ti u svakom slučaju Neodoljiva :cmok2:

Ja sam na Mts mreži ;)

Jojjj, ne zan ta otplata mi je strašna... ne znam ni šta će biti za 6 meseci, a kamoli za 24 meseca... :(
Mada imaju lepu ponudu - barem meni tako izgleda! ;)

Nekako sam mirnija kad odmah platim!

A ne razumem zašto su napisali od 1 dinar kad npr košta preko 10.000 din :dontunderstand:
Opet marketinški trik? :roll:

Hvala ti u svakom slučaju Neodoljiva :cmok2:
Na primer:
http://www.mts.telekom.rs/index.php/blackberry-8520.html
Košta dinar, ali za preplatu koja košta 3500 dinara mesečno ili 4300 dinara.

Ako hoćeš manje mesečno da plaćaš, više u startu daješ.
Fukovci su svetska metropola u srcu Evrope kad je napredak na svim poljima u pitanju..:mrgreen:
A jes, čuo sam ja za to negde :think: :malav:
Možda ti ove godine dođem na tri sata puta. Biće kao iz one priče koju sam napisao :mrgreen: Doneću ti kajmak :malav:

Ma random sam uzeo. Ja sam za HTC. Nov Wildfire ili polovan Desire. Skoro sam skupio pare za to, ali kupio odeću. Ništa bez moje Nokie 1110 :malav: Imam mp3 posebno, fotoaparat Nikon posebno. Ako mi treba profi aparat, drug ima Nikon D200.

Ma, ja ću ti donesem kajmak, 'vaki nisi jeo sigurno :zaljubljena:

Neće se ljuti Ludnica :malav:

Ma random sam uzeo. Ja sam za HTC. Nov Wildfire ili polovan Desire. Skoro sam skupio pare za to, ali kupio odeću. Ništa bez moje Nokie 1110 :malav: Imam mp3 posebno, fotoaparat Nikon posebno. Ako mi treba profi aparat, drug ima Nikon D200.

Ma, ja ću ti donesem kajmak, 'vaki nisi jeo sigurno :zaljubljena:

Neće se ljuti Ludnica :malav:

Hehe..pa moras impresionirati devojke lepo obucen....:D
Dobro je imati sve u 1...za osnovnu upotrebu bar...fotic na mobu je veoma korisan, posebno za posao...

Od viska glava ne boli...:malav:

@Lulnica
Sad ce ti lelemud sve objasniti...ako mu zapne, uskacem...

Idem skinuti Firebug..:lol:

Ne ljudim se, smo vi ćaskajte...

Nego ne kapiram baš najbolje to oko pretplate :(

Ja sam na Mts-u prepaid, jel to znači da je ta pretplata ustvari mesečni postpaid?
(ako sam lupila - izvinjavam se :rumenko:)
uh, uh... jesi jupio skroz :rumenko: :rumenko:
ali nema veze :D

Pripejd je kada uplatiš kredit 200 dinara, potrošiš i nema više :D
Postpejd je kada izabereš paket i možeš da potrošiš koliko hoćeš i na kraju meseca ti stiže račun, kao račun za fixni telefon.

Na primer, ja imam paket SMS BEL i imam 1000 SMS besplatnih i 10 minuta besplatno. Kada to potrošim, sve što koristim dalje moram da platim. Preplata je 370 dinara, dakle ja moram da platim 370 dinara račun i + onoliko koliko potrošim preko tih besplatnih SMS i poziva.
Na primer, ako potrošim 1000 sms i pošaljem jedan SMS preko, dakle 1001, onda ću platiti 372 dinara. Od toga je 370 dinara obavezno i 2 dinara za jedan sms koji sam poslao preko.

Primer:

http://www.mts.telekom.rs/index.php/blackberry-8520.html

Prvi paket je BEL200 i piše: preplata 1062 dinara i Ugovor na 24 meseca: 20 058 dinara.
To znači da taj telefon plaćaš odmah 20 000 dinara, a na 24 meseca plaćaš po 1062 dinara mesečno i u BEL200 imaš:

http://www.mts.telekom.rs/index.php/BEL.html

Pročitaj BEL200. Imaš 320 minuta razgovora, 200SMS itd.

Šta sad nije jasno? :D

Hehe..pa moras impresionirati devojke lepo obucen....:D
Dobro je imati sve u 1...za osnovnu upotrebu bar...fotic na mobu je veoma korisan, posebno za posao...

Od viska glava ne boli...:malav:

@Lulnica
Sad ce ti lelemud sve objasniti...ako mu zapne, uskacem...

Idem skinuti Firebug..:lol:
Pa da, lepo se obučem i imam sićplu :per: (govori u sebi par puta sićplu i znaćeš šta je :malav:)

Jeste dobro. Imam N70, ali mi trenutno nije tu. Ne patim ja za vrh mobilnim.

Ja koristim Operu :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back