savet u vezi bubuljice na polnom organu

caricevanhouten

Početnik
Poruka
42
Jel se nekome ranije desavalo da na kozi ispod glavica nadje kao belu bubuljicu koja ne boli i ne stvara probleme??Cuo sam da je moguce da je sifilis ali svejedno voleo bih da cujem ako je jos neko imao taj problem sta je uradio?naravno otici cu kod doktora...nisam imao polni odnos tako da nznm da li je od masturbacije ili oralnog...
sve u svemu dobronamernima unapred hvala na pomoci

Jel se nekome ranije desavalo da na kozi ispod glavica nadje kao belu bubuljicu koja ne boli i ne stvara probleme??Cuo sam da je moguce da je sifilis ali svejedno voleo bih da cujem ako je jos neko imao taj problem sta je uradio?naravno otici cu kod doktora...nisam imao polni odnos tako da nznm da li je od masturbacije ili oralnog...

Nije sifilis, tako da to ne brineš. Ali idi kod urologa, može baš svašta da bude. Od obične bobuljice, male ciste, masnog tkiva do bog zna čega.

brinem jako o higijeni,imam debelu kozicu i segma se veoma brzo skuplja..ovo vec imam godinu ako ne i dve i uopste mi ne stvara probleme ali opet za svaki slucaj moram proveriti..belicaste je boje.

Јави се урологу. По опису највише личи на масно ткиво.
Сифилис се не манифестује тако. ;)

Ovako, imam 17 godina, pre 9 meseci sam imao odnos sa jednom devojkom, samo zelim da budem siguran da li je ovo normalno sto imam, ispod glavica, nalaze se neke bele sitne bubuljice, jedva da se vide, ima ih 10 odprilike, i manje su od 1mm. Ako bi neko da mi odgovori sto pre :)

Po opisu mislim da znam o cemu se radi i to je sasvim normalno,nema razloga za brigu (mislim da nemaju veze sa odnosomi vjerovatno si ih primijetio i prije nego si imao odnos)

Slusajte momci, prema mojim iskustvima, radi se o izrastajima koje izazivaju virusi, i koji prolaze sami od sebe u roku od najdalje dva meseca.

Ali ?

Za svaki slucaj, pametno je da se javite specijalisti za kozne i venericne bolesti.

On ce odmah prepoznati kondilome, ako je moja pretpostavka tacna.

Ne treba se stideti odlasku kod lekara. Vi ste muskarci, a muskarci se ne boje lekara. Ako su pravi muskarci. Naravno.

I nikako nemojte pokusavati da istiskate kondilome. Nema se sta istisnuti, a i boooooli brate, samo tako. Ostavite ih na miru. Ne diraju oni vas, ne dirajte ni vi njih.

Ako bas ne mozete da ih gledate, pravac na kozno. Doktorka vam pogleda djoku, poprska sprejom, i nestanu za 5-6 dana.

Poslednja izmena:

Ovde sam sa razlogom, primetio sam da nakon brijanja jedno 2 - 3 dana pojave se neke bele tacke kao bubuljice i mogu da se iscede, naravno kao posle svakog brijanja me svrbi ali ipak me interesuje sta je to, kod lekara nisam isao, icicu ako mi se to jos jednom pojavi

Back