Gost

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous:ops: Ovih dana treba da idem na svoj prvi razgovor za posao. Samo sto sam izasla sa faksa i nemam nikakvo radno iskustvo. Kako ste se vi osecali na razgovorima za posao? Kako da se oslobodim straha? Da li oni postavljaju nezgodna pitanja? Kako da se obucem? Ja sam uvek onako lagodno odevena - farmerke i sportski dzemperi. Da li treba da se pojavim nesto posebno picnuta? I sve sto vam padne na pamet u vezi sa razgovorom za posao... Hvala unapred!
Anonymous:Da li treba da se pojavim nesto posebno picnuta? !
Puno hvala! Posao ekonomiste, pripravnikaGuardian:Anonymous:ops: Ovih dana treba da idem na svoj prvi razgovor za posao. Samo sto sam izasla sa faksa i nemam nikakvo radno iskustvo. Kako ste se vi osecali na razgovorima za posao? Kako da se oslobodim straha? Da li oni postavljaju nezgodna pitanja? Kako da se obucem? Ja sam uvek onako lagodno odevena - farmerke i sportski dzemperi. Da li treba da se pojavim nesto posebno picnuta? I sve sto vam padne na pamet u vezi sa razgovorom za posao... Hvala unapred!
Ja sam bas skoro bio na jednom razgovoru. Otprilike je ovako izgledalo: sacekala me je tamo jedna devojka (oko 26, 27 god a ja 21) i persirali smo jedno drugom! Mnogo bez veze osecaj! Anyway, ocekuj krajnje kretenska pitanja tipa (ovo su mene pitali): Gde sam cuo za ovaj posao?; Zasto sam se bas za ovaj posao opredelio?; Reci mi nesto o sebi u par recenica (moje definitvno omiljeno pitanje); Da li ti je problem da radis pod pritiskom?; Da li je problem da razgovaras na engleskom i sl. Devojka je psiholog, razgovor je trajao 5 minuta. Ocekuj krajnje tupava pitanja jer nema sanse da upoznas coveka ako ne posedis s njim u nekom kaficu jedno 2-3 sata uz picence! Doduse, pitanje je kakav posao je u pitanju...ja sam prosao taj intervju i trenutno sam na obuci!
Srecno i javi sta si uradila! :wink:
Anonymous:Anonymous:Da li treba da se pojavim nesto posebno picnuta? !
dada...sto veci dekolte i kraca suknja :>
Anonymous:Jos sam nesto zaboravila da vas pitam - Kako se vi osecate dok cekate njihov odgovor? Jel dugo cekate na odgovor? Jel mozete jos u toku intervjua da provalite da li ce da vas prime ili ne? Jel ti razgovori idu u nekoliko krugova?
Guardian:Anonymous:ops: Ovih dana treba da idem na svoj prvi razgovor za posao. Samo sto sam izasla sa faksa i nemam nikakvo radno iskustvo. Kako ste se vi osecali na razgovorima za posao? Kako da se oslobodim straha? Da li oni postavljaju nezgodna pitanja? Kako da se obucem? Ja sam uvek onako lagodno odevena - farmerke i sportski dzemperi. Da li treba da se pojavim nesto posebno picnuta? I sve sto vam padne na pamet u vezi sa razgovorom za posao... Hvala unapred!
Ja sam bas skoro bio na jednom razgovoru. Otprilike je ovako izgledalo: sacekala me je tamo jedna devojka (oko 26, 27 god a ja 21) i persirali smo jedno drugom! Mnogo bez veze osecaj! Anyway, ocekuj krajnje kretenska pitanja tipa (ovo su mene pitali): Gde sam cuo za ovaj posao?; Zasto sam se bas za ovaj posao opredelio?; Reci mi nesto o sebi u par recenica (moje definitvno omiljeno pitanje); Da li ti je problem da radis pod pritiskom?; Da li je problem da razgovaras na engleskom i sl. Devojka je psiholog, razgovor je trajao 5 minuta. Ocekuj krajnje tupava pitanja jer nema sanse da upoznas coveka ako ne posedis s njim u nekom kaficu jedno 2-3 sata uz picence! Doduse, pitanje je kakav posao je u pitanju...ja sam prosao taj intervju i trenutno sam na obuci!
Anonymous:ops: Ovih dana treba da idem na svoj prvi razgovor za posao. Samo sto sam izasla sa faksa i nemam nikakvo radno iskustvo. Kako ste se vi osecali na razgovorima za posao? Kako da se oslobodim straha? Da li oni postavljaju nezgodna pitanja? Kako da se obucem? Ja sam uvek onako lagodno odevena - farmerke i sportski dzemperi. Da li treba da se pojavim nesto posebno picnuta? I sve sto vam padne na pamet u vezi sa razgovorom za posao... Hvala unapred!
Anonymous:Jos sam nesto zaboravila da vas pitam - Kako se vi osecate dok cekate njihov odgovor? Jel dugo cekate na odgovor? Jel mozete jos u toku intervjua da provalite da li ce da vas prime ili ne? Jel ti razgovori idu u nekoliko krugova?
Bozo:Guardian:Anonymous:ops: Ovih dana treba da idem na svoj prvi razgovor za posao. Samo sto sam izasla sa faksa i nemam nikakvo radno iskustvo. Kako ste se vi osecali na razgovorima za posao? Kako da se oslobodim straha? Da li oni postavljaju nezgodna pitanja? Kako da se obucem? Ja sam uvek onako lagodno odevena - farmerke i sportski dzemperi. Da li treba da se pojavim nesto posebno picnuta? I sve sto vam padne na pamet u vezi sa razgovorom za posao... Hvala unapred!
Cao,
Guardian, pitanja nisu ni malo glupa, mozda tebi jesu prosta i mozda ne uvidjas smisao, ali odnedakle mora da se pocne, to su klasicna pitanja kada se zovu na prvi intervju, naravno ne znam kakva je organizacija, ali tek u drugom intervjuu idu neka 'pametnija' pitanja.
Ja nikad nisam isao na razgovor za posao, ali moj predlog ti je da se ne opterecujes mnogo i nedaj se zbuniti jednostavno zauzmi neki superioran stav, ne izlazis pred uciteljicu pa da ces dobiti keca, na kraju krajeva, ako zaista ne odgovaras za taj posao, bolje i da ga ne radis, nego da radis ono sto nije za tebe.
Javi kako je prosao razgovor.
Jandrla:Prvi i jedini intervju mi je bio zaeban, posle sve po preporuci...Chetri puta sam posle bio u komisiji...Strashno kako vam je posle smeshno kad gledate kandidata i setite se svog prvog intervjua.
Moj savet ti "samo opushteno", i ako ne dobijes posao imaches novo iskustvo-za sledeci put!
E, pa vi ste ljudi stvarno, stvarno divni!!!!!grrrrrrrrrr!:Anonymous:Jos sam nesto zaboravila da vas pitam - Kako se vi osecate dok cekate njihov odgovor? Jel dugo cekate na odgovor? Jel mozete jos u toku intervjua da provalite da li ce da vas prime ili ne? Jel ti razgovori idu u nekoliko krugova?
ja sam letos isla na prvi razgovor za posao u martins shop. bila sam uzasno nervozna + drugarica koja me je vozila je omasila radnju za nekih pola km. u kolima sam lakirala nokte i imala nevidjeno mnogo porodicnih problema. na razgovoru su me pitali da li imam decka /moja najomrazenija tema => ne treba mi trenutno...!/. elem, ovaj moj odgovor ti ne bi posebno ni znacio da ti ne stavim paralelu dobrog poslovnog razgovora.
1) moras da budes MAXIMALNO samouverena
2) moras da budes sugestivna u tvrdnji da si im bash ti potrebna
3) moras da ZELISH taj posao i da im to stavis do znanja...
ostale savete mozesh da pokupis na www.infostud.com ili www.infostud.co.yu
nadam se da sam ti bar mrvicu pomogla... tamo imash bash odlicnih stvari, kazu ti koja su 22. najcesca pitanja na tom razgovoru itd. da se ja sad ne muchim sa copy paste...
i na kraju: breake your legs!
Anonymous:ops:
ops: Kako sam procitala vase sugestije do ovog momenta objavljene, vi ste vise nego divni. Puno mi znaci vasa podrska. Problem mi je samo to sto se radi o prestiznoj firmi, a ja nemam bas nikakvog radnog iskustva. Idem pravo iz fakultetske klupe. O teoriji mogu da pricam do 101 i nazad, ali nikad se u praksi nisam bavila ekonomijom. Jedini plusic mi je odlicno poznavanje engleskog jezika. Oni nisu naveli da traze nekog sa radnim iskustvom, ali nisu rekli ni da oberucke primaju one bez iskustva. Kakav sam triper, ja sad eto tripujem da su oni zaboravili da navedu "minimum 3-5 godina radnog iskustva u relevantnoj oblasti".Hvala vam svima puno!