Savet jednog "psihijatra"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala na glasu poverenja, limunado! (Dve kocke secera, i leda mnogo i duuuugachka slamka! Mmm!)
Siguran sam da je Jovana dobar prakticar, mi se samo u mnogo toga ne slazemo, a mislim i ne razumemo. To je i ljudski i profesionalno potpuno u redu.

Ja sam od onih sto veruju u krajnje prostu krilaticu zapadne medicine: "If it works, use it! After you read your books, believe your experience after all!" (za one koji ne govore engleski: 'Koristi ono sto funkcionise. Nakon sto iscitas knjige,veruj svom iskustvu, pre svega!")

Vanja - eh, Vanja!!! :wink: Pa ti bi da te ja sludim jos vise nego sto se majka priroda postarala?! :wink: :lol:
Kud ces vise, dete drago!? :shock: :) :D :lol:
Ali ako pritreba, zlu ne trebalo, sto bi narod reko - ma evo: tebi ko drugu s' foruma upola cene, moze?! :lol: :lol: :lol:

Ma, evo - besplatno, BREEEEE!!!!! Nek ide zivot, kad je bal.....

Ma ne bre. Zašto bih mrzela svet? Ljutim se nekad na sebe zbog grešaka koje napravim u životu ali obzirom da sam hrišćanka, onda i sebi brzo oprostim :D . Inače ne mrzim nikoga i ništa. Nemam vremena za tako negativne stvari. Ja sam kao pero na vetru, oduševljeno pejsažima koje mu život omogućava, noseći ga na svojim vihorima. J*** te , ovo ispade ko pesma. :D

gane011:
Machak69:
Ali ako pritreba, zlu ne trebalo, sto bi narod reko - ma evo: tebi ko drugu s' foruma upola cene, moze?! :lol: :lol: :lol:

Vi ste i psihoterapeut ??? :shock: :shock: :shock:
A o kojoj sumi je ovde rec ? :wink:

Ma znas ono, ko u zutoj stampi: "Za MALU nadoknadu lecim od upale besike, kamena u bubregu, peska u zucnoj kesici, tumora mozga, skidam papilome, kondilome, melanome - definitivno, isprobano, testirano, garancija."

Eto vidis, i ja za MALU nadoknadu. Samo se kod mene ipak ne moze umreti. :wink: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Back