Ne znam da li je tema vec iskoriscena ali imam potrebu da pitam za Vase misljenje...
Naime pre 5 meseci mi se svidela devojka sa kojom idem u skolu i sta cu prabio sam se lud sam sa sbom u vezi sa time kad je dosao raspust poceli smo se dopisivati onako beznacajno kako bismo poceli intenzivno da se dopisujemo dok nismo saznali bukvalno verotavatno sve jedno o drugom. Tokom leta smo se sreli 3 puta i sva tri puta sam uzivao u visesatnim razgovorima sa njom. Pocela je skola sve ide i daje po istom malo slabije mozda zbig skole ali se u skoli vidjamo. Nase teme su mozda bike cudne ne znam ne gubimo teme za razgovor uvek imamo nesto o cemu pricamo ali su to uglavnom neke gluposti tipa(zivot, istorija, minerali, crkva sve ali sve sve o svemu pricamo). Mene zanima Vase misljenje da li imaam sanse kod nje? Mozda je glupo pitanje ali mi mozda treba i nada ne znam stvarno, ovoliko nisam bio zaljubljen nikad imam, a imam 17 godina. Odgovoricu na svako Vase pitanje pa ne znam. Hvala svima koji budu dali neko iskreno misljenje

.
imaš šanse više nego iko, ali budi svestan da nije seks najvažniji i da si već mnogo dobio
na sledećem satanku izmi njenu ruku, kao nešto joj gataš u dlan
sve što gataš pričaj pozitivno, dugo će živeti, imaće uspešan život itd
malo prouči linije na dlanu na nekom sajtu ili nekoj knjizi, ili gde već
i, dok ti njoj pričaš, osluškuj kao tvoje telo reaguje na dodir njene kože
ubaciš neki duhovit detalj, neku primedbu, nešto što će da je nasmeje, to smisliš unapred
malo je gledaš u oči, malo u dlan, ali više u oči
ipak, ruku joj ne puštaj, osima ako neće sama da je povuče
kad se zamori i njena ruka i tvoja, spusti ih zajedno u tvoje krilo, blizu penisa, ali ne direktno na njega
i pričaj joj neke komplimente, nešto lepo što misliš o njoj
gledaj da to bude suton, neka polutama, neki intiman trenutak, da ste sami, da vam ništa ne odvlači pažnju
i, u jednom trenutku, dlanovima nežno obuhvati njene obraze, prinesi svoje usne njenim i ovlaš je poljubi, bez guranja jezika
sačekaj nekoliko trenutaka, ako se ne buni, ne protestuje, ponovi još jednom, ovaj put malo duže
pa sledeći put malo sa jezikom
dalje nastavite po ukusu