SAVAGE 44

MORNAR SA PUČINE

Aktivan član
Poruka
1.674
Koliko vas prati dens muziku? Pitam iz razloga, što se radi o specifičnom i originalnom dens modelu. Reč je o grupi SAVAGE 44. Mišljenja sam, da je ovo najbolja moguća interpretacija, dens muzike. Sve je postavljeno na svom mestu, sa naglaskom na raznolikost u aranžmanima i melodiji. Tačno se primećuje naglašenost filter-swipova, pluck sinth + reverb, upotreba drop basova + sidechain, pozadinskih vokalnih efekata, koji su priča za sebe. Zatim rivers i reverse efekata. Tako, da se sve savršeno uklapa u jednu celinu. A numere odišu i dobrom dozom nostalgičanog ritma.

ja sam 79 godište, evo sad slušam, ne dojmi me baš preterano. mislim OK kao sav mogući dens, nije ni bolje ni gore. mene uglavnom pogađa nešto iz mladosti znači 90te i 2000te god, od sadašnjih ne znam, možda znam ponešto domaće :think:

ok je dobili su mesto na radiju ali nisu mi extra

ili pre 90tih u stvari, šta može da se podvede pod dens, mogu i 70-80te

sad sam odlušala njihovu pesmu i ok, ovo ide uz neku letnju zabavu na moru
nije ni nivo švedskih pop pesmica ni Abe

ja sam 79 godište, evo sad slušam, ne dojmi me baš preterano. mislim OK kao sav mogući dens, nije ni bolje ni gore. mene uglavnom pogađa nešto iz mladosti znači 90te i 2000te god, od sadašnjih ne znam, možda znam ponešto domaće :think:

ok je dobili su mesto na radiju ali nisu mi extra

ili pre 90tih u stvari, šta može da se podvede pod dens, mogu i 70-80te

sad sam odlušala njihovu pesmu i ok, ovo ide uz neku letnju zabavu na moru
nije ni nivo švedskih pop pesmica ni Abe
Oni imaju preko 200 numera. Ne znam šta si slušala, od pesama? Ja sam 81-vo godište. Dens 90-tih je ekstra i takođe mi se sviđa, ali ovo je nešto drugo. Nisu klasične pesme, nego je više bazirano na melodiji i zvučim efektima. A opet nisu klasični DJ-jevi, koji su meni veoma monotoni. Ovi imaju neki poseban vajb, o tome se radi. Što se tiče muzike 80-tih,to je meni generalno, najbolja dekada. Najviše volim od svih pravaca, pop 80-tih. 70-te su nešto više bazirano na samom tekstu i tada i nije bilo neke izražene melodije. Tu i tamo. To tek nastupa, razvojem klavijatura i basova. Ali ok. Poenta numere je prvenstveno u muzici, kroz koju se prožima tekst, sa dobro uklopljenim aranžmanom. To važi za svaku vrstu pesme.

Back