Saudijska Arabija: Dozvoljeni brakovi 10-godišnjih devojčica

pokojni_toza

Domaćin
Banovan
Poruka
3.892
Glavni muftiija Saudijske Arabije , šeik Abdul-Aziz Al al-Sheikh , izdao je fatvu u kojoj se kaže da su 10-godišnje devojčice spremne za brak , sve u skladu sa islamskom tradicijom . Prema tome , one će po zakonima kraljevstva moći da stupe u brak .

Saudi mufti okays marriage for 10 year old girls

Saudi Arabia's Grand Mufti okayed marriage for girls starting at age 10 and criticized those who want to raise the legal marriageable age, according to news reports.
Sheikh Abdul-Aziz Al al-Sheikh said a girl becomes ready for marriage at 10 or 12 according to Islam and stressed that Islamic law is not by any means oppressive to women, the London-based al-Hayat reported Wednesday.

"Those who call for raising the age of marriage to 25 are absolutely mistaken," al-Sheikh said in a lecture he gave at the faculty housing mosque of Imam Mohamed bin Saud Islamic University in Riyadh.

"Our mothers and grandmothers got married when they were barely 12. Good upbringing makes a girl ready to perform all marital duties at that age."

http://www.theworldobserver.com.au/index.php?option=com_content&view=article&id=3209:saudi-mufti-okays-marriage-for-10-year-old-girls&catid=54:around-the-world&Itemid=188

http://www.jihadwatch.org/2012/04/saudi-mufti-okays-marriage-for-10-year-old-girls.html

moja prababa imala 16 a pradeda 17 kad su se uzeli i izrodili 12 dece
od toga svako po troje ili četvoro
a od tog svako po jedno ili dva
a od nas slabo ko se oženio ili udao

eto to se zove uspešnost srpske politike
džaba pradeda ulagao u budućnost kad se nakotili Miloševići, Djindjići, Tadići i Nikloići i Dačići i Krkobabići...

Poslednja izmena:

džaba pradeda ulagao u budućnost kad se nakotili Miloševići, Djindjići, Tadići i Nikloići i Dačići i Krkobabići...
ne lupetaj
shta ima ko
kome da odredjuje
kad ce da se zheni
uh al su tad bila
vremena
zhivela ljudska glupos'

ovde se uglavnom radi o matorcima i curicama od deset, jedanaest godina...šta je to drugo do pedofilija pod okriljem nekakvog verskog zakona?
postoje negde na netu (proguglaj malo) ispovesti neke od tih nesrećnica, koje su u ranoj detinjoj dobi bile besomučno silovane od strane tih nazovi muževa (jer šta je drugo sex sa detetom nego silovanje? nemoj mi samo reći da je dobrovoljno, ubiću nekog, majkemi:evil:, i onda takve telesno nezrele, psihički uništene rađale decu...to je užas koji je normalnom čoveku teško da zamisli.

Back