saturn

• Začetnik teme Začetnik teme pcelica maja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
P

pcelica maja

Gost
ako neko zna da pogleda u moju kartu,voljela bih da promijenim posao,da li je trenutak? ova godina mi je bila jako cudna,da li je saturn imao uticaja? zelim da dam otkaz,iako radim na lepom mestu,ne znam ...
05.07.78,Sarajevo,19:19.
sta mi stoji za posao
hvala unapred

pcelica maja:
ako neko zna da pogleda u moju kartu,voljela bih da promijenim posao,da li je trenutak? ova godina mi je bila jako cudna,da li je saturn imao uticaja? zelim da dam otkaz,iako radim na lepom mestu,ne znam ...
05.07.78,Sarajevo,19:19.
sta mi stoji za posao
hvala unapred
Ti si rak-jarac i unazad 1,5god si imala i poslovnih i zdravstvenih problema a taj period jos uvek traje jer ti je tranzitni saturn na suncu u raku.Negativan ti je period i u narednih nekoliko meseci ali nemoj padati u hipohondriju vec se bori i samo napred.Ako nisi udata,tesko ces se i udati u narednih 3-4god.Krajem decembra se pazi u saobracaju i sukoba sa bratom ili sestrom.Trenutno imas neku tajnu ljubav koju krijes od ociju javnosti.Htela nehtela na poslu ces imati probleme i to je neminovno da se promeni.Pozdrav

hvala ti na odgovoru,mada srecom nisam imala ni poslovnih ni zdravstvenih problema,a ni udaja mi nije problem.zanimalo me je da li je trenutak povoljan za promjene na poslu.
u svakom slucaju hvala sto si se javio-la.
sve najbolje :D

Back