satro ljubav

Definitivno nije dovoljno samo nekog voleti.. :roll: naravno da treba da se seti rodjendana,
i da kupi bar neki cvet, kutiju sa čokoladicama, bonbonicama, nije bitno, šta ko voli...
stvarno je bezveze zaboraviti rodjendan nekom sa kim si tek dve godine u vezi.tj.u braku.

mshone:
bas sis e razbila od rada kad si od jutros poslala 100 postova!
:D :D :D :D
...ma ja sam zzena koja radi na vishe nivoa....
....stvarno se jesam ubila od posla... kad sam radila.... al baba me nauchila da razgodim....
...a bilo je trenutaka kada sam samo ozbiljno kuckala, a u stvari igrala se sa vama ostalom decom u virtuelnom svemiru....

qqlele:
Ljudi verujte, mrzim cvece vise od svih vas zajedno. Rekla sam mu da mi se yebe za yebene ruze i da je samo trebao ON prvi da mi cestita. Ok je sad, dala sam mu da gleda i utakmicu.

Sto bre mrzis cvece???..... Prvo si kukala kako nema iznenadjenja a posle.........

Ponekad Vas (mislim samo na zene :) ) stvarno ne razumem.....
Ne moze se sa vama, ne moze se bez Vas :) :)

nid:
Sto bre mrzis cvece???..... Prvo si kukala kako nema iznenadjenja a posle.........

Ponekad Vas (mislim samo na zene :) ) stvarno ne razumem.....
Ne moze se sa vama, ne moze se bez Vas :) :)
...ne morash ni da razumesh... sve dok nas oslovljavash sa velikim slovom.... nema za tebe zime....
moje poshtovanje.

qqlele:
Ljudi verujte, mrzim cvece vise od svih vas zajedno. Rekla sam mu da mi se yebe za yebene ruze i da je samo trebao ON prvi da mi cestita. Ok je sad, dala sam mu da gleda i utakmicu.

genije si. :-)
Potpuno te razumem, ali ne zateži toliko, vidiš da je ok.
Sad si u specifičnom stanju dok dete malo ne poraste.
Biće ti mnoogo lakše kasnije.

Back