Satanski Hram

• Začetnik teme Začetnik teme raton
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
MOUNTAIN VIEW, Colo (CBS4) - Lokalni par koji tvrde da su satanisti veruju da su zrtve zlocina iz mrznje zbog svojih verskih uverenja. Neko je odsekao politicki plakat iz njihovog trema gde zive u predgradju Denvera. "Mi smo satanisti" rekao je Luidji Belavista. Luidji i Andjela pripadaju Crkvi Satane. Par je uzrujan zbog sece plakata u tremu njihove kuce.

"Ja znam puno ljudi koji imaju Devicu mamu i njenog "malog Isusa" i koja je razlika? ", pita se Andjela. U skladu sa njihovim misljenjem o ukrasima na travnjaku, vecina stanovnika je na njihovoj strani. "To je jos uvek njihova imovina. To je jos uvek njihova kuca. Oni imaju pravo reci ono sto oni imaju za reci", rekao je jedan sused. "Svako ima svoju veru ... da, svako svoju, valjda," rekao je drugi komsija.

http://denver.cbslocal.com/2012/07/01/satanists-claim-vandalism-is-hate-crime/

Nista cudno za Ameriku, jos manje cudno za propali detroit gde deca i mladi ne vide nikakvu buducnost.

Gdje će imati kada su crnjuge uništili sve što valja u tom gradu. Htjeli su neku pravednost, jednakost, slobodu, ***** materine. Dobili su je i evo šta su uradili od grada. Što je najgore ni u Njujork nije ništa bolji samo što je Njujork jedan od glavnih centara američke i svjetske ekonomije.

Back