immph
Poznat
- Poruka
- 7.095
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sinonimi nisu stilske figure....knell:he ono mleko nije namenjeno tebi nego onom klincu kome oci nisam video i koji je naprasno zakljucio da sam otac ili ozenjen verovatno jos nije u skoli dosao do dela iz srpskog jezika kada se uci o sinonimima i drugim stilskim figurama eto ......opet ne znam sto si se ti osecao prozvanim
naravno da ne...nego verovatno imamo pametnija posla nego da tebi objashnjavamo neke stvariDJM:S'a bilo? Ljubomora?
c c c c
Ne valja ti to...
Lose utice na nerve...
A ti ne pijes mleko...
Znas, trebalo bi... zdravo je za kosti...
Znas kako kazu, u zdravom telu, zdrav duh...
Samo jos jednu stvar da kazem...
Ja sam ovde dosao i prvo sam lepo poceo da pricam...
A onda je vecina pocela polako da me provocira...
Pa ja onda opet lepo... a ono i dalje me provociraju...
E, a onda ja kada sam rekao to sto sam mislio... skori svi koji su me napadali, otisli...
Sta sad... nedostatak volje, nerava, strpljenja, dokaza?!
A to sto se neki hvataju za to sto sam rekao da studiram... to je bio samo moj odgovor...
Bilo je pitanje... sta li ti radis sa svojim zivotom, sta ces da postignes...
I ja im odgovorio...
A onda...
Boooooooooooooom
Svi poludese....
Hahahaha...
Toliko... ae odoh da popijem mleko... pa da izadjem u grad... moje vreme tek pocinje...![]()
i nema svrhe nastavljati se sa tobom ochito mislish da si popio svu pamet sveta...neka znash kako ...valjda je tebi lepo u tom malom svet
foad kume.....immph:
da.... -_-..FOAD 8-)Makijavelli:foad kume.....immph:
knell:he ono mleko nije namenjeno tebi nego onom klincu kome oci nisam video i koji je naprasno zakljucio da sam otac ili ozenjen verovatno jos nije u skoli dosao do dela iz srpskog jezika kada se uci o sinonimima i drugim stilskim figurama eto ......opet ne znam sto si se ti osecao prozvanim
saki8050:naravno da ne...nego verovatno imamo pametnija posla nego da tebi objashnjavamo neke stvari..a i nema svrhe nastavljati se sa tobom ochito mislish da si popio svu pamet sveta...neka znash kako ...valjda je tebi lepo u tom malom svetu
sekte su nesto sasvim drugo od religija....jedino ako u religiju ubrajas "jehovine svedoke" i ostale gluposti....valjda bi za toliko trebao/la da znas.One Crimson Knight:Jel neko od vas zna zasto pripadnici raznoraznih religija uvek pokusavaju da preobrate i vrbuju sve ostale. Mene su u poslednjih par godina jedno 5-6 puta zaustavljali na ulici u zelji da mi propovedaju njihovu veru, cak su mi jednom dosli i na vrata. Meni je to smesno bre. Ako verujes u nesto, zasto moraju i drugi da budu isti kao ti, jel verujes u boga zbog sebe ili zbog drugih? Valjda je lepse da smo razliciti.
Tolerancija ljudi. Sa samo malo vise tolerancije ovaj svet bi bio sasvim pristojno mesto. Meni kao nereligioznom liku nikad nije palo na pamet da nekog pokusavam da uvedem u ateiste, agnostike ili sta god... Ako i iznosim suprotne teorije to je cisto razgovora radi a ne da bih nekog uverio kako sam ja u pravu.
Moram jos nesto da podelim sa vama. pre par sedmica sam gledao na TV-u dokumentarac o uticaju religije na desavanja u savremenom svetu, i bilo je tu raznih zanimljivih stvari, a onda je naisao jedan deo koji me je nasmejao do suza... Neka crkva u Americi, zaboravio sam tacno koja, neka od ovih new age hriscanskih uglavnom, ima drive through. Ko u MacDonaldsu!!! Da ne poverujes... Dodjes tamo i lik stoji kraj prozorceta i pomoli se zajedno s tobom. Nisu rekli da li se placa, mada me ne bi iznenadilo. Taman pomislis da nista vise ne moze da te iznenadi a onda glupi ameri odvale ovako neku glupost, veliku ko Durmitor.
kontradiktorno...DJM:Sekta je samo manja religiska zajednica...
Sto znaci da ce postati religija...
Religije su sire verske zajednice