Satanizam u muzici !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne kapiras sta hocu da kazem. Ne trazim ja da on nista meni resava, ja cu se vec sam pobrinuti za sebe.

Samo se pitam zasto ta selektivnost. Hriscani sami kazu da je bog ucinio mnogo cuda. Zasto je uopste ucinio ijedno. Da bi nas podsetio s vremena na vreme da budemo dobri inace... Kapiras?

Tebe hocu ti si dobar, pazljivo citas bibliju, a onog lika u zadnjoj klupi necu, on je na proslom casu veronauke sve vreme citao Alan Forda.

To je prosto licemerje, ako razumes sta zelim da kazem.

I nemoj neko molim vas da pomisli da ja vredjam nekog sa ovim, cisto iznosim moje kriticko misljenje.

Ste rece Isus na raspecu:"Oprosti im Boze ne znaj u sta cine". E kad moze da im oprosti mucenje i ubistvo Boga ,onda moze da oprosti i milion drugih sitnih stvari, pa i ubistvo nekih drugih primitivnih i inferiornih bica poput ljudi. Radite sta hocete, bice vam oprosteno. MJ kaze "Keep the faith" ,a mj12 "**** the faith".

Nothing is sacred - back then or now
Everythings wasted
Is that all there is?
Can I go now?

Judas my guide
Whispers in the night
Judas my guide

Ne mora ali ipak radi (po hriscanskim crkvama) i to selektivno. To ima znak jednakosti sa licemerjem. Opet se ponavljam...

Pade mi na pamet jedan stih Tuomasa Holopainena iz pesme Bless the Child:
"...remember my child
without innocence the cross is only iron,
hope only an illusion,
an ocean soul nothing but a name..."

Ko razume shvatice bez da mu crtam sta znace ovih nekoliko redova.

Nek vernici citaju i nek uzivaju (ako neko od njih zna engleski):

Dear god,
Hope you got the letter,
And I pray you can make it better down here.
I dont mean a big reduction in the price of beer,
But all the people that you made in your image,
See them starving on their feet,
cause they dont get enough to eat

From god,
I cant believe in you.

Dear god,
Sorry to disturb you,
But I feel that I should be heard loud and clear.
We all need a big reduction in amount of tears,
And all the people that you made in your image,
See them fighting in the street,
cause they cant make opinions meet,
About god,
I cant believe in you.

Did you make disease, and the diamond blue?
Did you make mankind after we made you?
And the devil too!

Dear god,
Dont know if you noticed,
But your name is on a lot of quotes in this book.
Us crazy humans wrote it, you should take a look,
And all the people that you made in your image,
Still believing that junk is true.
Well I know it aint and so do you,
Dear god,
I cant believe in,
I dont believe in,

I wont believe in heaven and hell.
No saints, no sinners,
No devil as well.
No pearly gates, no thorny crown.
Youre always letting us humans down.
The wars you bring, the babes you drown.
Those lost at sea and never found,
And its the same the whole world round.
The hurt I see helps to compound,
That the father, son and holy ghost,
Is just somebodys unholy hoax,
And if youre up there youll perceive,
That my hearts here upon my sleeve.
If theres one thing I dont believe in...

Its you,
Dear god.

mj12:
Nek vernici citaju i nek uzivaju (ako neko od njih zna engleski):

Jel si ti citao sta sam ja pisao , ocigledno nisi ... pogledaj proslu stranu i zaje.bite vise da se vracamo na ono sto smo rekli ... i na ovaj tvoj tekst da dodam ...

I'm startin' with the man in the mirror ,
I'm asking him to change his ways ,
and no message could have been any clearer
IF U WANNA MAKE THE WORLD A BETTER PLACE TAKE A LOOK @ URSELF AND MAKE THAT CHANGE !!!
8) :-o :o

One Crimson Knight:
Ne kapiras sta hocu da kazem. Ne trazim ja da on nista meni resava, ja cu se vec sam pobrinuti za sebe.

Samo se pitam zasto ta selektivnost. Hriscani sami kazu da je bog ucinio mnogo cuda. Zasto je uopste ucinio ijedno. Da bi nas podsetio s vremena na vreme da budemo dobri inace... Kapiras?

Tebe hocu ti si dobar, pazljivo citas bibliju, a onog lika u zadnjoj klupi necu, on je na proslom casu veronauke sve vreme citao Alan Forda.

To je prosto licemerje, ako razumes sta zelim da kazem.

I nemoj neko molim vas da pomisli da ja vredjam nekog sa ovim, cisto iznosim moje kriticko misljenje.
jok nego cje da te nagradi jer si pobio pola miliona ljudi (: verovatno...daj molim te....chuj chitash bibliju...pa dzhabe i da je napamet znash ako se ne pridrzhavash toga i ako si djubre(valjda cjesh shvatiti shta ocju da kazhem)...

idol...:
a onda si se ugojio, zena te ostavila, deca te ne sljive... pa si onda iskopao ikonu iz presnjave fjoke komode na tavanu...i okacio je na zid

Ne vec sam prestao da pijem samo zato sto je to "in", da pusim razno djubre i da pokusavam da budem razlicit samo zato sto je to sad u modi........onda sam jednog jutra ustao i rekao dosta svemu tome postao sam neko od koga zavise drugi i to je prelep osecaj (konkretno biti otac), za razliku od vas koji jos uvek zavisite od mame i tate ali i to ce se promeniti makar i na nacin na koji si to ti opisao. Vozdra

Због (опет) велике количине непримесних текстова, и због поновног потцењивања верујућих људи, одјављујем се са ове теме. Уколико неко мисли да ће вређањем испасти паметнији, грдно се вара.

@miki-podcenjivanje je obostrano.... get used to it
@princes-jos i samo ti... a ja cu da ugasim svetlo
@knell- sama cinjenica da si prestao kaze da si pre bio i sam rob ''in-a''... a to nikakav bog ne moze da izbrise... i ne seri sa tim uozbiljio sam se.. sada sam uzoran patrijarhalan hriscanin.. plz.
i kao svaki uzoran post-komunisticki vernik.. idi provedi malo kvalitetnog vremena sa porodicom.. i ne zamlacuj se s klincem kome oci nikad nisi video ..

Tralalala... jeeeee.... hahahaha...

Znaci ne mozete vise...
Vidim vam umor u slovima... :lol: :lol:

Izgleda da su nekog moji postovi malo potresli, ali sta da radis...
Ne mogu svi da izguraju raspravu do kraja...

Dobro... odoh ja... pa se vidimo sutra, isto mesto, isto vreme ;)

i svi bi lepo ziveli jos kad bi ti otisao da popijes mleko pred spavanje i lepo se za neki dan pripremis za skolu jer te ceka naporan zivot tebe "klinjo" koga nisam video.................. i u pravu si ja idem a ti rasti i razvij se u normalnog muskarca pa cemo pricati za nekih 10 godina pozdrav svima na ovoj temi

Proser.avate se uzasno ... svi ... vazno je imati veru , veru u dobro ... bez toga , nista nista , niste ljudi , samo postojite u svemiru , kao biljke (sad kad neko shvati bukvalno pa kaze i biljke zive :roll: ) , postojite , ali ne zivite ... sad da li je to vama vera u coveka , vera u Boga , vera u ovo , vera u ono , to su gloope sitnice ... vazna je vera u dobro ... i sad vas gledam kako se prepirete oko tih sr.anja da bi ste ispali face , i samo zbog toga , da bi ste jedni drooge mogli da zaje.bavate i da bi se qrcili i iskreno , skroz ste bzvz ... jel ja jedini vidim ovo ?? Onda zalosno ... 8) :-o :o

knell:
i svi bi lepo ziveli jos kad bi ti otisao da popijes mleko pred spavanje i lepo se za neki dan pripremis za skolu jer te ceka naporan zivot tebe "klinjo" koga nisam video.................. i u pravu si ja idem a ti rasti i razvij se u normalnog muskarca pa cemo pricati za nekih 10 godina pozdrav svima na ovoj temi

S'a bilo? Ljubomora?
c c c c
Ne valja ti to...
Lose utice na nerve...
A ti ne pijes mleko...
Znas, trebalo bi... zdravo je za kosti...
Znas kako kazu, u zdravom telu, zdrav duh...

Samo jos jednu stvar da kazem...
Ja sam ovde dosao i prvo sam lepo poceo da pricam...
A onda je vecina pocela polako da me provocira...
Pa ja onda opet lepo... a ono i dalje me provociraju...

E, a onda ja kada sam rekao to sto sam mislio... skori svi koji su me napadali, otisli...

Sta sad... nedostatak volje, nerava, strpljenja, dokaza?!

A to sto se neki hvataju za to sto sam rekao da studiram... to je bio samo moj odgovor...

Bilo je pitanje... sta li ti radis sa svojim zivotom, sta ces da postignes...
I ja im odgovorio...

A onda...

Boooooooooooooom

Svi poludese....

Hahahaha...

Toliko... ae odoh da popijem mleko... pa da izadjem u grad... moje vreme tek pocinje... :D

immph:
Proser.avate se uzasno ... svi ... vazno je imati veru , veru u dobro ... bez toga , nista nista , niste ljudi , samo postojite u svemiru , kao biljke (sad kad neko shvati bukvalno pa kaze i biljke zive :roll: ) , postojite , ali ne zivite ... sad da li je to vama vera u coveka , vera u Boga , vera u ovo , vera u ono , to su gloope sitnice ... vazna je vera u dobro ... i sad vas gledam kako se prepirete oko tih sr.anja da bi ste ispali face , i samo zbog toga , da bi ste jedni drooge mogli da zaje.bavate i da bi se qrcili i iskreno , skroz ste bzvz ... jel ja jedini vidim ovo ?? Onda zalosno ... 8) :-o :o

Znas kako... ne volim mnogo ljude koji nisu ni na cijoj strani... tj one neutrale...

Znas kako kazu... Ili jesi, ili nisi... :D

he ono mleko nije namenjeno tebi nego onom klincu kome oci nisam video i koji je naprasno zakljucio da sam otac ili ozenjen verovatno jos nije u skoli dosao do dela iz srpskog jezika kada se uci o sinonimima i drugim stilskim figurama eto ......opet ne znam sto si se ti osecao prozvanim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back