Satanizam u muzici !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i ja sam gledala neki dvd o usponu satanizma kroz savremenu muziku.I upravo je takav zakljucak bio-sve je satanizam sem klasicne muzike i sto je najbitnije nekih napevki o bogu.
A slusajuci, pogotovu rock predaje se dusa sotoni.Ja mislim da su oni citirali tu celo sveto pismo da bi pokazali kako se u roku sve suprotno od hristovog ucenja
Ne bi me cudilo da iza tog dokumentarca stoji katolicka crkva
Ali da svi umetnici i tako i tako idu u pakao to je jos Dante rekao u svojoj Bozansvenoj komediji jer umetnici stvaraju nove svetove i time se suprotstavljaju bogu koji je jedan svet vec stvorio.Ali mu nije ispao bas najsavrseniji inace ne bi bilo ni potrebe za umetnoscu

Dark lord, I summon thee demanding the sacred right to burn in hell,
ride up on hells hot wind.
face one more evil than thou, take my lustful soul,
Drink my blood as I drink yours,
impale me on the horns of death
Cut off my head release all my evil
lucifer is king praise satan

I know the one who waits satan is his name,
across the bridge of Death
there he stands in flame
I know the one who waits satan is his name
across the bridge of death there he stands in flame

Other bands play, Manowar kills

Obozavam Beatles-e, ali jednostavno previse je pesama koje imaju poruke unazad... Odslusajte samo "Revolution 9" ili "P. S. I Love You" i zgrozicete se. Cak postoji prica da su njih cetvorica isli u Indiju na satanisticke seanse... A sto se tice Eaglesa, na samom omotu stoji slika satanisticke crkve i menadzer je izjavio da se clanovi druze sa osnivacem crkve...

Gomila debila koji se kurce i glume ludilo da bi privukli opste narodne mase! Kako ces najbolje da se reklamiras? Neka svi pricaju o tebi,a uvek ce biti morona koji ce te verno slusati! Slusam neke bendove koji ispoljavaju satanizam,ali me briga i ovako sam ateista i smatram i jedno i drugo mentalnom zaostaloscu!

Obozavam Beatles-e, ali jednostavno previse je pesama koje imaju poruke unazad... Odslusajte samo "Revolution 9" ili "P. S. I Love You" i zgrozicete se. Cak postoji prica da su njih cetvorica isli u Indiju na satanisticke seanse... A sto se tice Eaglesa, na samom omotu stoji slika satanisticke crkve i menadzer je izjavio da se clanovi druze sa osnivacem crkve...

Vrlo kratko - kad nesto trazis iz predubedjenja da je tu nacices bez problema, postojalo to ili ne.

Poslednja izmena:

Beatlesi satanistiz:D

Kako rekose,i Rihanna i Bijonse su usle u te,satanisticke vode?z:ddm:

ghettofanatika mislis da u pop muzici ili nekoj drugoj nema sotonizma,,pff pa najvise je medju njima
samo zavisi kako gledas na sotonizam...
jedan sotonista sigurno ne izgleda kao neki metalac ovo ono,mnogo su oni skriveniji
da nikad ne skontas ko je ustvari

ghettofanatika mislis da u pop muzici ili nekoj drugoj nema sotonizma,,pff pa najvise je medju njima
samo zavisi kako gledas na sotonizam...
jedan sotonista sigurno ne izgleda kao neki metalac ovo ono,mnogo su oni skriveniji
da nikad ne skontas ko je ustvari

Satanizam je nazalost pominje u mnogim pjesmamo posebno kod Black metal bendova, al vecina tih pjevaca i nisu satanisti, al svojim tekstovima stete ljudima koji ih slusaju npr neki fanovi koji su istripovali da su njihov idoli satanisti prelaze na satanizam, a i to je samo poziranje i nista vise.
Ja volim Gothic, Metal.... al izbjegavam pjesme koje govore o tome, jer meni su u muzici jako vazni tekstovi pjesama a ti tekstovi bar meni i nemaju nekog smisla. A svi ti *satanisti* koji o tome pjevaju samo komplikuju zivot svojim fanovima jer onda i na njih okolina gleda kao na satniste i osudjuju ih.
Slazem se sa Delirium, pravi satanisti i oni koji pripadaju tim sektama nece se previse izlagati i isticati svojim izgledom jer naravno da ne zele da iko zna ko su i sta su oni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back