zeksiv
Ističe se
- Poruka
- 2.186
Obične tabloidske gluposti....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hej...ja sam levoruka, i imam crvenu cetkicu za zube.....ala se svi za sataniste hvataju.... jos malo pa ce biti - ako preres zube lijevom rukom i crvenom cetkicom, satanista si...
ko li sve danas moze da izda knjigu i magistrira....![]()
ja samo znam da u rapu toga nema..... jesmo krimosi i sve to....ali svi postujemo boga.... satanizam je najvise zastupljen u rnr......
Obozavam Beatles-e, ali jednostavno previse je pesama koje imaju poruke unazad... Odslusajte samo "Revolution 9" ili "P. S. I Love You" i zgrozicete se. Cak postoji prica da su njih cetvorica isli u Indiju na satanisticke seanse... A sto se tice Eaglesa, na samom omotu stoji slika satanisticke crkve i menadzer je izjavio da se clanovi druze sa osnivacem crkve...
Obozavam Beatles-e, ali jednostavno previse je pesama koje imaju poruke unazad... Odslusajte samo "Revolution 9" ili "P. S. I Love You" i zgrozicete se. Cak postoji prica da su njih cetvorica isli u Indiju na satanisticke seanse... A sto se tice Eaglesa, na samom omotu stoji slika satanisticke crkve i menadzer je izjavio da se clanovi druze sa osnivacem crkve...
Demons, attack with hate.
Satan, in the fires of hell awaits.
![]()
ja samo znam da u rapu toga nema..... jesmo krimosi i sve to....ali svi postujemo boga.... satanizam je najvise zastupljen u rnr......
ghettofanatika mislis da u pop muzici ili nekoj drugoj nema sotonizma,,pff pa najvise je medju njima
samo zavisi kako gledas na sotonizam...
jedan sotonista sigurno ne izgleda kao neki metalac ovo ono,mnogo su oni skriveniji
da nikad ne skontas ko je ustvari