Satanisticki vladari zapada zele da okuju srbiju ledom

ma ja bre

Primećen član
Banovan
Poruka
574
Imam informacije iz prve ruke da satanisticki vladari zapada danonocno zaprasuju mlaznim avionima balkan gomilom novim i najnovijim eksperimentalnim hemikalijama u zelji da ga okuju ledom i sto manjim temperaturama. Na zalost izuzetno su razocarani jer ne uspevaju. Izuzetno se cude o cemu se radi obzirom da ta egzaktna naucna ocekivanja se ni 30% ne ostvaruju. Po njima danas u Srbiji treba da je bar 2 metra snega i u najhladnijim delovima dana da se temperatura spusti na -30 stepeni obzirom na kolicinu otrova koje istresaju.

Za laike to vam je kao da stavite posudu sa vodom na -10 stepeni i da se nikako nece zalediti.

To me navodi da Bog mrsi konce i zeli im pokazati da nije glavan taj njihov komandant crnog pakla kome se klanjaju.

Inace za vasu informaciju danas da nema tog zaprasivanja tempeatura bi bila oko 10 do 15 stepeni u toplim delovima dana a prilican broj dana bi bio totalno bez oblaka i suncan. Na zalost danima i danima pada kisa, hladno, duva itd. Setite se samo pre 7 godina kad nije izrod i saanista vuk draskovic izdao Srbiju i predao kompletnu teritoriju i nebo na "staranje" satanistickoj zveri NATO paktu da je sve do nove godine izuzetno toplo i lepo vreme bilo. Danas bi bilo jos toplije ali na zalost satana zeli da zavije crnim mrakom planetu i meteoroloski i duhovno i u sakom pogledu.

Poslednja izmena:
Imam informacije iz prve ruke da satanisticki vladari zapada danonocno zaprasuju iz aviona mlaznih srbiju gomilom novih najnovijih eksperimentalnih hemikalija u zelji da okuju ledom i sto manjim temperaturama. Na zalost izuzetno su razocarani jer ne uspevaju i izuzetno se cude o cemu se radi obzirom da prema egzaktnim naucnim ocekivanjima ta njihova ocekivanja se ni 30% ne ostvaruju. Po njima danas u Srbiji treba da je bar 2 metra snega i u najladnijim delovima dana da se temperatura spusti na -30 stepeni obzirom na kolicinu otrova koje istresaju.

To me navodi da Bog mrsi konce i zeli im pokazati da nije glavan taj njihov komandant crnog pakla.

Nisu uspevali na sa virusima, pa neće ni sa ovim.

Imam informacije iz prve ruke da satanisticki vladari zapada danonocno zaprasuju mlaznim avionima balkan gomilom novim i najnovijim eksperimentalnim hemikalijama u zelji da ga okuju ledom i sto manjim temperaturama. Na zalost izuzetno su razocarani jer ne uspevaju. Izuzetno se cude o cemu se radi obzirom da ta egzaktna naucna ocekivanja se ni 30% ne ostvaruju. Po njima danas u Srbiji treba da je bar 2 metra snega i u najhladnijim delovima dana da se temperatura spusti na -30 stepeni obzirom na kolicinu otrova koje istresaju.

Za laike to vam je kao da stavite posudu sa vodom na -10 stepeni i da se nikako nece zalediti.

To me navodi da Bog mrsi konce i zeli im pokazati da nije glavan taj njihov komandant crnog pakla kome se klanjaju.

Inace za vasu informaciju danas da nema tog zaprasivanja tempeatura bi bila oko 10 do 15 stepeni u toplim delovima dana a prilican broj dana bi bio totalno bez oblaka i suncan. Na zalost danima i danima pada kisa, hladno, duva itd. Setite se samo pre 7 godina kad nije izrod i saanista vuk draskovic izdao Srbiju i predao kompletnu teritoriju i nebo na "staranje" satanistickoj zveri NATO paktu da je sve do nove godine izuzetno toplo i lepo vreme bilo. Danas bi bilo jos toplije ali na zalost satana zeli da zavije crnim mrakom planetu i meteoroloski i duhovno i u sakom pogledu.
Jbte , tebi baš dosadno . :roll:

:hahaha:

To me podseti na onu staru:
- Šta radiš to kume?
- Evo špricam dvorište sprejem protiv aligatora
- A?! Ali u Srbiji nema aligatora!
- Pa naravno da nema kad sam upotrebljavao sprej protiv njih :D

spavajtr vi na to uvo da nema kontrole i manipulacije meteoroloskih prilika i da nas zapad ne dira i cuva i nikad ne bi nad nama vrsio eksperimente. A to da eto bilo nevreme u americi a sigurno nisu sami sebe...... Pa bilo jer je i americki narod kao i svi mi u istim govnima. Satana nikog ne voli i ne stedi, on mrzi sve ljude, on je mrznja i zlo i nema ni tracak dobrog u njemu. Satana je cisto zlo i samo zlo. Gde moze da seje zlo on seje

1417960424-images.jpg

Back