SATANISTIČKI RITUAL U SRCU EVROPE?! Evo zašto je otvaranje najdužeg tunela na svetu o

Kakav federalni savet Švajcarske.......nemaju oni pojma. Eno urednika informera ko je obznanio celom svetu da je u pitanju satanizam :D
Radi se o ovoj intelektualnoj gromadi

informer-damir-dragic-dragan-vucicevic-smesno-prevara-juzni-tok-gasovod-1417995473-597000.jpg

:lol:

aha to ta bagra sotonska......:mrgreen:

²Dragan J. Vučićević, vlasnik Informera, Damir Dragić, direktor tog lista, Andrej Vučić, brat predsednika Vlade,
ali i Aleksandar Vučić lično odveli su me u podrum jedne kafane u Zemunu i tražili od mene da lažno optužim
Aleksandra Rodića - naveo je u krivičnoj prijavi Višem javnom tužilaštvu Aleksandar Kornic, nekadašnji direktor Kurira!²

Pročitao sam samo ono što si ovde postavio. Ne interesuje me to Vučićevo smeće :lol:
Al moram da konstatujem da samo budale mogu da nađu neku zaveru u otvaranju najvećeg tunela na svetu, a da cela stvar bude žalosnija u tu zaveru veruju likovi iz zemlje koja nije u stanju da 40 godina završi sopstveni autoput kroz ravnicu pa im onda tunel deluje ko satanistička rabota. Tuga i jad.

Мора да ти скочи притисак 300 са 200 када Вучко каже "жута олош елита"? :D

- - - - - - - - - -

Kakav federalni savet Švajcarske.......nemaju oni pojma. Eno urednika informera ko je obznanio celom svetu da je u pitanju satanizam :D
Radi se o ovoj intelektualnoj gromadi

informer-damir-dragic-dragan-vucicevic-smesno-prevara-juzni-tok-gasovod-1417995473-597000.jpg

:lol:

Појешће те вучко види како је зинуо, бежи и ти у алпска брда. :hahaha:

- - - - - - - - - -

aha to ta bagra sotonska......:mrgreen:

²Dragan J. Vučićević, vlasnik Informera, Damir Dragić, direktor tog lista, Andrej Vučić, brat predsednika Vlade,
ali i Aleksandar Vučić lično odveli su me u podrum jedne kafane u Zemunu i tražili od mene da lažno optužim
Aleksandra Rodića - naveo je u krivičnoj prijavi Višem javnom tužilaštvu Aleksandar Kornic, nekadašnji direktor Kurira!²

Јеси ли био и ти на том вашару у Швици, дај нам још неку бајку како су горштаци зајебали ђавола са јарцом. :mrgreen:

Мора да ти скочи притисак 300 са 200 када Вучко каже "жута олош елита"? :D

- - - - - - - - - -

Појешће те вучко види како је зинуо, бежи и ти у алпска брда. :hahaha:

- - - - - - - - - -

Јеси ли био и ти на том вашару у Швици, дај нам још неку бајку како су горштаци зајебали ђавола са јарцом. :mrgreen:

Da bio sam, jer ti lakse :mrgreen: ljudi napravili najduzi tunel u svetu, kada se setim nasih puteva ili mesta od 5000 ili 10000 hiljada stanovnika ni jedna ulica nije asfaltirana,
ostalom netreba dalje pricati ili bg na vodi, sava MALI kakim nam se na drzavu :hahaha:, beda samo se zna kukati nista drugo,
ovu gamad sto imamo na vlasti nismo nista bolje zasluzili jer narod nije nista bolji od njih koja win win situacija jbt. :mrgreen:

Готардски базни тунел (GBT; нем. Gotthard-Basistunnel) железнички је базни тунел кроз швајцарске Алпе. Званично је отворен 1. јуна 2016. године и пуним капацитетом ће почети да ради од децембра исте године.[4][5] Са дужином руте од 57,09 km (35,5 mi) и укупно 151,84 km (94,3 mi) тунела, окана и пролаза,[3] ово је најдужи и најдубљи саобраћајни тунел на свету[6][7][8] те прва равна траса ниског нивоа кроз Алпе.[9]

Пројекат се састоји из два тунела са по једним колосеком и спаја Ерстфелд (Ури) са Бодиом (Тичино) те пролази испод Зедруна (Граубинден). Део је пројекта Алптранзит (енгл. AlpTransit), такође познатог и као Нова железничка веза кроз Алпе (енгл. NRLA), у који је укључен и Лечбершки базни тунел (нем. LBT) између кантона Берн и Вале те Ченеријски базни тунел (нем. CBT) који је у изградњи и планирано је да се отвори крајем 2020. године на југу. Заобилази Готардбан, вијугаву планинску руту отворену 1882. године преко Сен-Готардског масива, којом се тренутно саобраћа у пуном капацитету, те успоставља директну руту коју ће моћи да користе возови велике брзине и тешки теретни возови.[10] Ово је трећи тунел који спаја кантоне Ури и Тичино након што је изграђен Готардски тунел (нем. Gotthardtunnel) и Готардски цестовни тунел (нем. Gotthard-Strassentunnel).

Главна намена Готардског базног тунела је да се повећа локални транспортни капацитет кроз алпску баријеру, поготово за терет на коридору Ротердам—Базел—Женева; прецизније, циљ је пребацивати велике количине терета не камионима већ теретним возовима. Овиме се неће само значајно смањити опасност од фаталних саобраћајних незгода у којима учествују камиони, већ ће се и смањити уништавање средине које изазива све већа количина терета превожена тешким камионима. Тунел ће да омогући и бржу везу између кантона Тичино и остатка Швајцарске, као и између северне и јужне Европе; пут на траси Цирих—Лугано—Милано ће за путничке возове да буде краћи за један сат (од Луцерна до Белинцоне ће се уштедети 45 минута).[11]

Након што је 64 посто швајцарских гласача прихватило пројекат Алптранзит на референдуму из 1992, градња тунела је започета 1996. године.[12] Операције бушења у источном тунелу су завршене 15. октобра 2010. године церемонијом пробијања преношеном уживо на швајцарској телевизији,[13] док је бушење западног тунела завршено 23. марта 2011. године. Извођач радова на тунелу, Алптранзит Готард АГ, првобитно је планирао да тунел преда Швајцарским федералним железницама (SBB CFF FFS) у оперативном стању децембра 2016;[14] 4. фебруара 2014. овај рок је померен на 5. јун 2016. године те је покренут бројач на веб-сајту Алптранзита који је почео да по календару одбројава 850 дана до отварања.[2][15] Укупан планирани фонд пројекта је био око 9,8 милијарди швајцарских франака (8,85 милијарди евра; 10,3 милијарди америчких долара),[13] с тим да је цена тунела на крају прешла 12 милијарди долара.[5] Девет људи је изгубило живот за време градње.

Dosadno podstanaru u glavi :think:

Produkcija je kulturnog znacenja, i sluzi za izjave alpske kulture, ples se zove plast sena, javlja federalni savet Svajcarske.

:rotf:Кога ти мислиш да лажеш? А ако стварно већ верујеш у то објашњење... плес пласта сена. :rotf: Шта вам раде не знате где вам је доопе па се вртите у круг.:rotf:

Dosadno podstanaru u glavi :think:

Produkcija je kulturnog znacenja, i sluzi za izjave alpske kulture, ples se zove plast sena, javlja federalni savet Svajcarske.

Што већа слова то си више у праву и већа сатница у Швици. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Da bio sam, jer ti lakse :mrgreen:

Јери више волиш јарца или козу? :D

- - - - - - - - - -

Јел ово смрад маска испушта опојне мирисе за своје вернике? :think:

Зашто модерација опет дрка ***** и допушта свакој шуши да вређа на теми? Што би рекао извесни неписмени рамав, јери морам опет да будем на њиховом нивоу и да вређам учеснике теме? Много пута сам овде назван и кретеном и будалом господо модеранти, реците ми зашто? :roll:

- - - - - - - - - -

Можда су нас напали зомбији амерички, било је и тога на перформансу. :lol:

- - - - - - - - - -

Има овде алпских коњушара а бога ми и подалпских. :D

Pa kada bi religiozni fanatici znali poreklo reci Tragos i sta ona znaci onda bi lako ukapirali da jarac nema veze sa zivotom i nikakvim djavolom vec da je najveca copy-paste religija na svetu imali nesposobnog coveka koji nije ista sam mogao da smisli...

Јарац и те како има везе са сатанизмом, а порекло вуче из астрологије.

SATANISTIČKI RITUAL U SRCU EVROPE?! Evo zašto je otvaranje najdužeg tunela na svetu obavijeno misterijom!
http://www.informer.rs/vesti/svet/7...je-najduzeg-tunela-svetu-obavijeno-misterijom

"Umetnički performans" prikazan na nedavnom otvaranju najdužeg tunela u Švajcarskoj razbuktao je strasti na društvenim mrežama pošto su mnogi korisnici u njemu prepoznali eksplicitne satanističko-okultne obrede...

92114_obred2_f.jpg

Prisustvo najviših državnih zvaničnika, poput nemačke kancelarke Angele Merkel, francuskog predsednika Fransoa Olanda, italijanskog premijera Matea Rencija i drugih, samo je dodatno podgrejao sumnje pojedinaca da se u performansu krije poruka narodima EU u kakvoj zajednici moraju da žive.
Uostalom, pogledajte fotografije i video snimke i prosudite samo da li se radio o okultnim obredima ili o još jednoj teoriji zavere.

92120_obred88_f.jpg
ovo neka parada nakaza:sad2:

nema lazi neme prevare... jos pre 50 godina je u denveru pronadjeno mesto gde obitava djavolov sluga...od tada istorija pocinje munjevito da se menja a to mesto je buduce prebivaliste ogromne grupe svetskih zaverenika koji planetu zavijaju u mrak

Напиши нешто више о томе. Хвала

Back