Sat

Mogu da dugo otrpim nesto sto mi ide na zivce i da opomenem vise puta ali kad mi pukne film onda leti sve sto mi je pod rukom...nakupi se u meni besa valjda...a inace gledam da se ne zalim i da precutim mnogo toga sto mi nije pravo da bih izbegao neku polemiku i raspravu...cuti konju i trpi...

A trpim svasta.... rekla sam sebi da necu to vise da radim, ali valjda se tako rodis. Trpis jer ne zelis da se svadjas, lakse ti je tako.... samo to je casa koja se puni, eventualno ce se preliti jednom....
samo, bogamu, ja stalno neke jako velike i duboke case imam....
Tema za razglabanje.... jesmo li kukavice onda? Mislim, najlakse je oterati sve u p.m., ali gde prestaje tolerancija/kompromis a pocinje trpljenje?

A trpim svasta.... rekla sam sebi da necu to vise da radim, ali valjda se tako rodis. Trpis jer ne zelis da se svadjas, lakse ti je tako.... samo to je casa koja se puni, eventualno ce se preliti jednom....
samo, bogamu, ja stalno neke jako velike i duboke case imam....
Tema za razglabanje.... jesmo li kukavice onda? Mislim, najlakse je oterati sve u p.m., ali gde prestaje tolerancija/kompromis a pocinje trpljenje?

To je individualna stvar,neko ne moze tri min sto neko trpi mnogo duze,nismo isti
Daleko je od najlakseg oterati sve u pm,ponekad je neophodno
Previse je valjda min pre nego pocnes da pucas

ja samo zbog nekog koga znam pa da ne bi ispao problem mada odbrusim
ali opet to je 20 posto od onoga što bih rekla da se ne kontrolišem
zato planiram odavde
nekad je pametnije tako

- - - - - - - - - -

nemam stvarno živaca za osobe koje imaju ispade kao ova

Back