Sat vremena maženja sa profesionalcem za samo 60 dolara

Izvor: 24sata
Sta mislite o ovome? Mislim da nam je svima potreban zagrljaj kada smo usamljeni, tuzni, ali da li moze doci bilo ko u obzir za taj zagrljaj i da li pomaze uopste? Moje misljenje je da ovo ne moze da pomogne toliko, koliko god ti bilo lepo i prijalo ti, sta vredi kad znas da ova to radi zbog para, da tako samo zaradjuje, da joj je to samo neka rutina koju primenjuje sa svima i znas da njoj taj zagrljaj nista ne znaci. Ako mene pitate, mislim da je ovo pomalo smesno, i da ljudi traze sve moguce nacine da dodju do para, pa cak i smisljanjem nekog novog "biznisa". Znam da ima ljudi koji bi ovo hteli, mozda bi im i pomoglo, ali mislim da im to samo daje lazno uverenje o tome da su voljeni itd. A time opet nista nisu postigli, lazu sami sebe. Pre bih rekao da bi nekom manijaku odgovaralo ovo, i da bi iskoristio situaciju da pokusa nesto.

pa s obzirom da se ljudi sexaju a ne vole
da se sexaju a placaju
stos ne bi grlili za pare
manje je bolno :lol:

mislm da su ljudi i previse usamnjeni
pa makar i lazno, nekako to da nadoknade, ne/?

postojanje ovakve usluge, za koju neko zapravo daje ške stavlja upitnik na popularnu činjenicu da u momentalnom kosmosu natopljenom seksualnim slobodama možeš u svako doba dobiti dva sata i više maženja ili > od maženja ,ito za dz sa nekom tamo osobom,
dakle, može se reći da ipak bolujemo od fundamentalističkih ograda
što da se razumemo,mislim kako uopšte nije loše

postojanje ovakve usluge, za koju neko zapravo daje ške stavlja upitnik na popularnu činjenicu da u momentalnom kosmosu natopljenom seksualnim slobodama možeš u svako doba dobiti dva sata i više maženja ili > od maženja ,ito za dz sa nekom tamo osobom,
dakle, može se reći da ipak bolujemo od fundamentalističkih ograda
što da se razumemo,mislim kako uopšte nije loše

mazenje, jelte mazenje a sida, diduli du du, to ce jos I da se naplati, I onda kuku li si ga meni, kojom su glavom razmisljali oni jelte molicu lepo I fino. :mrgreen:

Back