Neno
Buduća legenda
- Poruka
- 26.836
Iz te se ne pije.. pogodnija je za kupanjejesi li pio iz ove case ?
bila je ova fotka
moram lokalpatriotizam jer mi je jedna od 5 najlepsih u Beogradu
Pogledajte prilog 1447348

Može i malo veća fotka.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iz te se ne pije.. pogodnija je za kupanjejesi li pio iz ove case ?
bila je ova fotka
moram lokalpatriotizam jer mi je jedna od 5 najlepsih u Beogradu
Pogledajte prilog 1447348

Ovo radjeno od prohrom lima,vidim vrata,a nisam siguran da li je ono prozor na samom kraju desne strane slike.Cudno izgleda bez prozora.Inace u ovakvom obliku su stare vojvodjanske kuce.
Ogledala za zabavu postavljena su na zabatnim krajevima ovog paviljona za igralište u Kopenhagenu, kao i iza vrata. Ovo uključuje igru sa perspektivom, refleksijom i transformacijom. Umesto tipične zatvorene zabatne fasade, zabati u ogledalu stvaraju simpatičan prelaz između izgrađenog i pejzaža i odražavaju okolni park, igralište i aktivnosti.Ovo radjeno od prohrom lima,vidim vrata,a nisam siguran da li je ono prozor na samom kraju desne strane slike.Cudno izgleda bez prozora.Inace u ovakvom obliku su stare vojvodjanske kuce.
Па јадне птичицеOgledala za zabavu postavljena su na zabatnim krajevima ovog paviljona za igralište u Kopenhagenu, kao i iza vrata. Ovo uključuje igru sa perspektivom, refleksijom i transformacijom. Umesto tipične zatvorene zabatne fasade, zabati u ogledalu stvaraju simpatičan prelaz između izgrađenog i pejzaža i odražavaju okolni park, igralište i aktivnosti.
Ja imam klizni stena prozor koji je izvana kao ogledalo i odražava okolinu.
Ptice udaraju po staklu ne shvatajući da je to samo odraz. Ume da bude neugodno.
Pitam se da li ptice udaraju i u ova ogledala.

a vec tri godine u izgradnji
I ja sam isto pročitala na netu, da se zgrada nalazi u Kairu.Личи на Гаудија, али изгледа није саграђено...негде се помиње Каиро, али људи из Каира кажу да је нема.
Штета...зато ниче стакло и метал.
Има сличних на нету, али за ову нема других података...сем те расправе на Фејсу, има, нема.I ja sam isto pročitala na netu, da se zgrada nalazi u Kairu.
Ko je u pravu, ne znam, ali fasada je neobična i lepa.
Da li baš svako zna gde je svaki objekat u gradu koji ima 9,5 miliona ljudi? Pa nisam baš sigurna...
Možda je nečije privatno vlasništvo, nedostupno svima na uvid.Има сличних на нету, али за ову нема других података...сем те расправе на Фејсу, има, нема.
У сваком случају, прелепа је.
Otisle mi oci unakrst,kad duze gledam u ovu zgradu.