Sastavite forumasicu

blutdruck-manschette.jpg

i ima pritisak 90/60
kad god ode kod lekara ljudi se čude kako ona uopšte hoda
btw, ja ni u rl ne upoznadoh ženu koja ima normalna pritisak. sve do merenja. pa kad im aparat pokaže 120/80 one se čude i viču da to nešto nije normalno =D

jeij, mnogo ste slatke... svaka vam cast
ali mislim da software koji platite 2000 eurica mozete i bolje da koristite... tj bar ja mogu :D
a ne znam ni kako bih vas montirala, posto vas ne poznajem

Па нема везе, покажи нам како ти користиш свој софтвер од 2000 еврића.

vervatno ništa ne umem pošto mi je softver nelegalan:whistling::whistling:

a da nije....
šta bi sve radila.....

blutdruck-manschette.jpg

i ima pritisak 90/60
btw, ja ni u rl ne upoznadoh ženu koja ima normalna pritisak. sve do merenja. pa kad im aparat pokaže 120/80 one se čude i viču da to nešto nije normalno =D

e pa evo
upoznaj mene

jedina situacija kad mi je pririsak bio 130 bilo je na porođaju i to ne odmah no kad je sve pretilo da će poći naopako.
mnogim aparatima koji pritisak mere oko zgloba n mgu da izmerim pritisak. Relativno skoro kad su iz transfuzije dolazili na fax u akciju dobrovljnog davanja prijavim se i ja jer bilo bi glupo da studente animiramo a mi im ne dajemo primer. Istina nisam se baš najbolje osećala tz šumoglavo (kao da negde tonem, spava mi se i svi tako tiho pričaju da imam muku da ih čujem), i imala sam mučninu ali ne iz stomaka već iz glave.
Odbiše me ko štetnu, nekoliko puta merili pritisak a ono gornji ne prebacuje 80.

znam još par žena sa niskim pritiskom i nijednu sa normalnim jer ove ostale cepaju preko 140

blutdruck-manschette.jpg

i ima pritisak 90/60

Upoznaj i mene...:D

Inače, nije zabavno imati nizak pritisak, iako možda deluje da izigravamo nežne princezice na zrnu graška :confused:

e pa evo
upoznaj mene

jedina situacija kad mi je pririsak bio 130 bilo je na porođaju i to ne odmah no kad je sve pretilo da će poći naopako.
mnogim aparatima koji pritisak mere oko zgloba n mgu da izmerim pritisak. Relativno skoro kad su iz transfuzije dolazili na fax u akciju dobrovljnog davanja prijavim se i ja jer bilo bi glupo da studente animiramo a mi im ne dajemo primer. Istina nisam se baš najbolje osećala tz šumoglavo (kao da negde tonem, spava mi se i svi tako tiho pričaju da imam muku da ih čujem), i imala sam mučninu ali ne iz stomaka već iz glave.
Odbiše me ko štetnu, nekoliko puta merili pritisak a ono gornji ne prebacuje 80.

znam još par žena sa niskim pritiskom i nijednu sa normalnim jer ove ostale cepaju preko 140

Evo i mene sa 90/60 ali džabe kad parka ne veruje ni da nosim 36 i da imam malo stopalo :roll: :mrgreen:

rekla sam da ne poznajem ni jednu koja ima pritisak IZNAD 90/60
čitajte =I
bem ti ovakvu temu ako ćete da se drvite
ideja nije ni bila da svako postavi svoju fotošopovanu sličicu al ajd

ima neka izreka ... nesto kao, cega se pametan stidi... budala se hvali :D
u svakom slucaju, bolje ti je da cutis tamo za taj software umesto da se hvalis tako javno
bilo je slucajeva kada su ljudi otisli u zatvor, nikad ne znas koji si broj izvukao na zivotnom bingu

nije da me dotice, (malo mi je dosadno) ali vas dvi/dvoje ne znam sto radite na forumu...nikomu ne vjerujete, sve vam smeta...bas se pitam koji je razlog boravka na istom:think:

Back