Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam sada probao ,stavite 2 tadica ,ili tomislava nikolica.
dechko... ti definitvno ne chitash sve ili si jednostavno tvrdoglav moja poruka sa tim da mogu dvoje istih je postovana pre mixedove poruke a mixed je izbrisao tu moju sliku na kojoj se vidi da sam ja to provalio ali (^^.) je video i kad dodje reci ce vam i sam
a uostalom i sam vidish da ispod poruke pishe da je izmenjena !
E cekaj necu ja da ispadnem kriv sto neko dobio.Shto mene mesate
Mada bila je neka slika tu....![]()
e izvini ali moram da ti kazhem da si ispao papak... moju si sliku skinuo, kazhesh da je resizujem a ova zadnja i moja prva slika su iste velichine i kao ti si smislio za njih dvoje... e sram te bilo... ali ozbiljno...evo ti (^^.) je video... neverovatan si stvarno i bash me zanima kolko imash godina...
EDIT:
i nadam se da znash da ovaj forum ima ovo http://forum.krstarica.com/posthistory.php?do=compare&p=6927782
dobicu ban jer sam u pravu? miXed je skinuo sliku KAO shto je velika a evo ova u markovom postu kao i u mom prvom postu sa slikom nije, a istih su dimenzija O.o
EDIT:
ja sam sliku vratio po lordovom predlogu![]()
markova slika je dobrih dimenzija , tvoja slika je bila OGROMNA rushila je marginu foruma.
EDIT : Sad sam video da si smanjio sliku.
znash kako je bilo... prvo sam stavio veliku sliku, ali sam za 2 minuta isekao i zamenio i ti si tu isechenu obrisao... pa imash istoriju posta pa pogledaj ali ok je... ne uzbudjujem se oko toga nego neverujem da bi neko tako neshto uradio ali ok sad ajde,,,![]()
![]()
Ma ne mogu bre,meni za Krkobabica traze po 20000 evra
hahah pogodio sam iz prvog puta lol