sastanak dacis thaci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Adem-ks

Aktivan član
Poruka
1.823
drago mi je sto je atmosfera bila prijatna, jos da je damsa bila hrabra kao ona voditejlka, ode kosovo za malo parce mesa.

Tači se zaljubio u Dačićevu saradnicu!
POLITIKA, 06:03, 06.03.2013.Autor: Biljana Bojić60 komentara
hasim-taci-tijana-vasilijevic-damjanovic-daciceva-saradnica-ivica-dacic-merk-1362520875-277739.jpg

Pošalji e-mail
Odštampaj tekst
Hašimu Tačiju usred teških pregovora u Briselu za oko zapala Tijana Vasilijević Damjanović, prevodilac srpskog premijera Ivice Dačića

BEOGRAD - Izgubljen u prevodu.
Uprkos težini i ozbiljnosti pregovora srpskog premijera Ivice Dačića i Hašima Tačija u Briselu pod kontrolom visoke predstavnice EU Ketrin Ešton, sastanak je, izgleda, protekao u odličnoj atmosferi. Bar što se tiče Tačija, koji je odlepio za Tijanom Vasilijević Damjanović, prevodiocem premijera Dačića. O tome svedoče fotografije sa četvoročasovnog sastanka, tokom kojeg Tači nije skidao pogled sa dame u crvenom sakou, koja je sedela tik uz Dačića.

Dok je srpski premijer bio koncentrisan na temu, Tači je pažnju usmerio ka Dačićevoj saradnici i sve vreme se zaljubljeno smeškao.

Međutim, Tijana, diplomirani filolog skandinavskih jezika, koja je i perfektan prevodilac za engleski jezik, udata je i nije pokazala simpatije prema Tačiju.
- Posao prevodioca premijera i ministra unutrašnjih poslova izuzetno je odgovoran, ali, priznajem, i zanimljiv. U maju 2009. zaposlila sam se u kabinetu ministra i već od prvog dana počela da prevodim. Velika mi je čast što sam u prilici da radim za šefa kao što je Ivica Dačić - izjavila je ranije Tijana i priznala da je najznačajniji događaj u njenoj karijeri prevodioca susret s Hašimom Tačijem u Briselu.

- Imala sam zaista osećaj velike odgovornosti, kao i dozu pozitivne treme, poput one pred neki važan ispit.
Hašim Tači je, inače, oženjen Lumnijom i ima sina.
http://www.kurir-info.rs/taci-se-zaljubio-u-dacicevu-saradnicu-clanak-681207

Baš sam razmišljao gde si,
da te pitam :

http://forum.krstarica.com/showthread.php/609018-Kosovo-kupovalo-nezavisnost

Kud se dedoše
ono, preko 120 zemalja koje su "priznale" Kosovo Republjik ???
Sad ih ostalo samo 90 ???

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Do sada si nas uredno obaveštavao o novim "priznavanjima",
ajd sad slovni nešto i o naprasnom manjku ....

Ko se, zašto i kada predomislio ????

- - - - - - - - - -

P.S. - Kakav ti je ovo naslov temilice ???

Baš sam razmišljao gde si,
da te pitam :

http://forum.krstarica.com/showthread.php/609018-Kosovo-kupovalo-nezavisnost

Kud se dedoše
ono, preko 120 zemalja koje su "priznale" Kosovo Republjik ???
Sad ih ostalo samo 90 ???

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Do sada si nas uredno obaveštavao o novim "priznavanjima",
ajd sad slovni nešto i o naprasnom manjku ....

Ko se, zašto i kada predomislio ????

- - - - - - - - - -

P.S. - Kakav ti je ovo naslov temilice ???

ma bre... jes' video sipca da nije drljav i shuntav?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back