sastanak (blind date)

..Tako je Lololo, ja se isto slažem sa ovim..Lord je malo rezignirano reagovao i potegao je i to pitanje.

...Da odlazak kod psihologa i psihijatra daje instant rešenje...ne bi pola Amerike bilo na kauču ceo život..od uspešnih do manje uspešnih ljudi

..neko ko percepira svoj problem i traži rešnje za njega...po meni je već na dobrom putu..
..
I sigurno da ima devojaka koje razmišljaju na isti način, i kojima ostanak kod kuće uz dobru knjigu, film, Internet, predstavlja veće zadovoljstvo, nego ludovanje po splavovima.....to je već činjenica koju i mi ovde dokazujemo :lol:

Naravno, samo mislim da su takve osobe malo retke. A i tu ima spektar licnosti, od onih koji ne vole guzvu, neko bi rekao introvertne, ali ne smeta jednom nedeljno na kafu ili klub u dve-tri nedelje, mesec-dva, preko onih koje moraju da isteraju iz kuce uz prisilu.

niko ovde nije rekao da je lako naći nekog ko ti odgovora...da je temo napolju raznovrsna ponuda što se tiče ličnosti, karaktera, obrazovanja i interesa tu svi možemo da se složimo.
..
da je nužno da izađeš u svet, nužno je!

Da će neka kostimirana :zper: da zakuca na vrata, neće! Kao što nema ni prinčeva (heroja, vukodlaka, vampira, šta je već aktuelno danas) koji idu od kuće do kuće, i kucaju na vrata, introvertnih devojaka :lol:
..
mislim, što je šteta :lol:
..
ali šta ćemo sad :lol:

Poslednja izmena:
..Tako je Lololo, ja se isto slažem sa ovim..Lord je malo rezignirano reagovao i potegao je i to pitanje.

...Da odlazak kod psihologa i psihijatra daje instant rešenje...ne bi pola Amerike bilo na kauču ceo život..od uspešnih do manje uspešnih ljudi

..neko ko percepira svoj problem i traži rešnje za njega...po meni je već na dobrom putu..
..
I sigurno da ima devojaka koje razmišljaju na isti način, i kojima ostanak kod kuće uz dobru knjigu, film, Internet, predstavlja veće zadovoljstvo, nego ludovanje po splavovima.....to je već činjenica koju i mi ovde dokazujemo :lol:

Mozda Poetessa, ali on je previse ocajan sa moje tacke gledista. Mozda gresim, ali i mozda mu to ne treba, ali sta znam, vidis kako je kod Meka sve preterano.

Tebi Mek treba da izadjes malo po neki klubovi pa makar i sam , stanes za sank cugas pivce, da vidis malo ****** u kratke suknjice...e onda ce sam tvoj namucen mozak da te iznapinje da probas da startujes neku...ako ti da korpu, ta je retardirana i iskompleksirana...ides dalje, probaj sa neke klinke da se petljas, smeskaj se malo kad dodje neka do sanka, igraj malo, nemoj da budes ukocen ko neka motka za ves :) e tako izlazi jedno vreme i zadaj si zadatak da bar probas nesto da startujes, ako neide ne ocajavaj 77% ovog foruma je solo, i ja sam :D

Jeste,i da fasuje prelom nosa,vilice,ruke,noge,kljucne kosti,frakturu lobanje i jos par preloma i nagnjecenja.Ko jos danas tek tako startuje klinke po beogradskim klubovima osim ako nisi neki napucani Brus Li?Sve ti je to zauzeto i ima zaledjinu kao Kristijan Golubovic.Cim oseti da je neko smara eto ti ga njen decko/brat/deckov brat/drug/muz ili sta vec,sa namerom da ti postavi par pitanja tipa "Sta je bilo!!??"

Mozda Poetessa, ali on je previse ocajan sa moje tacke gledista. Mozda gresim, ali i mozda mu to ne treba, ali sta znam, vidis kako je kod Meka sve preterano.

Ma daj pusti više čoveka šta smaraš? Očajan pa očajan :roll: šta si bre zajašio aj se malo kontroliši.

Jeste,i da fasuje prelom nosa,vilice,ruke,noge,kljucne kosti,frakturu lobanje i jos par preloma i nagnjecenja.Ko jos danas tek tako startuje klinke po beogradskim klubovima osim ako nisi neki napucani Brus Li?Sve ti je to zauzeto i ima zaledjinu kao Kristijan Golubovic.Cim oseti da je neko smara eto ti ga njen decko/brat/deckov brat/drug/muz ili sta vec,sa namerom da ti postavi par pitanja tipa "Sta je bilo!!??"

:confused:

Neko je pomenuo da mekflaj poseti psihologa, i da ne pokusava ista dok ne sredi svoje probleme.
Nije ni lako resiti probleme psihickog tipa, neki ljudi se ceo zivot bore sa depresijom, samopouzdanjem, nije to kao da odes po lek i temperatura za 2 dana nestane skroz.

Ako zeli da ode, mozda treba, zbog sebe, cisto da vidi kako da izgradi malo samopouzdanje, a ne da se "izleci" i postane nesto 180 stepeni drugacije. Mislim da on voli sebe na neki nacin, mir, tisinu, setnju u jesen parkom kada nema nikog, svoje hobije.
Samo je usamljen, ne zeli da se menja, bude neko drugi ko visi po slavovima, prilazi devojkama svako vece ili sta ti ja znam. On zeli da bude on, samo eto, zeli da podeli to sa nekim, a ono "sredi svoje probleme, pa tek onda veze" mislim da utice kontraproduktivno.

Jer ako neko ima nisko samopouzdanje, smatra da nije vredan ljubavi i onda mu kazu "sredi se, pa onda razmisljaj o vezi" to cesto zna da govori "sa tobom nesto ne valja, nece te niko takvog", sto naravno nije tacno. Mislim da je on skroz ok, ima sta da ponudi, samo malo na samopouzdanju da poradi, da razvije vestinu komunikacije, da se opusti, sto nije nepremostiv problem. Mala korekcija, ne promena od 180 stepeni, cisto da se oseca bolje u svojoj kozi.

Siguran sam da ima devojaka koje imaju slican pogled na svet kao i on, mislim da imamo i jednu forumasicu sa slicnim nacinom razmisljanja, tako da sigurno ih ima i van foruma. U kojoj meri...ne znam, ne verujem da takvih ljudi ima u izobilju, jer vukovi i vucice samotnjaci su plasljive zivotinje, koje izbegavaju druge, deluju hladni, daleki, nezainteresovani, i cisto sumnjam da ce osobu tog kalibra upoznati na nekom splavu, klubu ili sta vec. Mozda ako je igrom slucaja tamo a u ocima joj je "boze, sta ja trazim ovde, medju ovim ljudima, ne pripadam ja ovde".

Cak i ne mora da trazi osobu koja je ista kao on, dovoljno je da ga razume, prihvati, mozda i motivise u nekom smeru da se malo aktivira, da mu pokaze neke druge boje koje nema u svom svetu.

a gde da je nadje??? Dok seta sumom ili parkom da postavi nogu i ona padne, a on je podigne i oni se pogledaju nezno u oci i padne ljubav na prvi pogled :) Bolje za tu varijantu da kupi nekog psa rasnog i da ga seta i sigurno ce neke cure da kazu jao sto lepo kuce, a on u fazonu da pocne neku spiku i da je pita za number. To meni pada na pamet...ima ideja

Zanimljivo vidjenje situacije iz tvog ugla, pa nisu sve sponzoruse :) Mek brate moras da naucis i Kun FU

brale, ako dođe do toga da ženska mora da zove pojačanje da bi te odstranila od sebe onda to najverovatnije znači da ti je promaklo jedno lupam dvadesetak znakova da nije zainteresovana

- - - - - - - - - -

Tinejdzerke koje startuje. :lol:

pa komfornije je poslati sms nekome koga ni ne poznaješ kad već postoji mogućnost, ne znam ko odma skače da vodi telefonske razgovore ako ne mora

brale, ako dođe do toga da ženska mora da zove pojačanje da bi te odstranila od sebe onda to najverovatnije znači da ti je promaklo jedno lupam dvadesetak znakova da nije zainteresovana

Ma kakvi,dodje to k'o grom iz vedra neba.Nece ona tu mnogo da se objasnjava sa tobom i da ti daje znakove.Ili da ti se pravda da ima decka.Odmah se tu stvori badza pa se ti sa njim objasnjavaj.

Ma kakvi,dodje to k'o grom iz vedra neba.Nece ona tu mnogo da se objasnjava sa tobom i da ti daje znakove.Ili da ti se pravda da ima decka.Odmah se tu stvori badza pa se ti sa njim objasnjavaj.

pa ono jes, ima i toga. mada nikad mi se nije desilo da njen dečko bude agresivan kad se pojavi. obično kad se pojave stanu i gledaju a ti skontaš šta je u pitanju pošto drug ne bi ni prilazio ako je neko muva.

evo sad sam pogledala ovaj klip...ali moram priznati da nisam kao Haljinica odgledala ovaj film..sad ću morati definitivno
..
pa Mek vidiš u filmu...ona se otvorila, rekla svoje strahove i on je prihvatio i otišli su na tu kafu..
...
vidi rizik uvek postoji, ako se otvoriš prema nekome, a da te on odbaci sa podsmehom i da to tebe povredi...ali takvi ljudi stvarno i ne zaslužuju ništa više od tebe
..
okreneš se i samo odšetaš...takvi su svi odnosi u životu...rodbinski, prijateljski, ljubavnički...ako nema razumevanja i interakcije koja je dobronamerna, odnos puca
..
e sad neko ostane da tavori u tim nefunkcionalnim odnosima...a neko brže izađe
..
to je sastavni deo života

lock.gif

sta je bre ovo, jos nema katanac? :roll:

pa komfornije je poslati sms nekome koga ni ne poznaješ kad već postoji mogućnost, ne znam ko odma skače da vodi telefonske razgovore ako ne mora

Odrasli ljudi?
Sa jednim telefonskim pozivom mozes sve da resis. Dok sa porukama postoji veca mogucnost da dodje do raznih nesporazuma (posebno ako ne poznajes osobu kojoj pises) jer svako napisano interpretira na svoj nacin, desi se da kasno dobijes povratnu informaciju (do tada se izjedes ziv), ne cujes kojim tonom bi reci inace bile izgovorene, uporedno mogu da ti ulete i drugi sms-ovi koji kvare ritam pisanja sa doticnom osobom, lako moze da ti se desi da greskom obrises sms...itd.

- - - - - - - - - -

Zayeb uglavnom.

Odrasli ljudi?
Sa jednim telefonskim pozivom mozes sve da resis. Dok sa porukama postoji veca mogucnost da dodje do raznih nesporazuma (posebno ako ne poznajes osobu kojoj pises) jer svako napisano interpretira na svoj nacin, desi se da kasno dobijes povratnu informaciju (do tada se izjedes ziv), ne cujes kojim tonom bi reci inace bile izgovorene, uporedno mogu da ti ulete i drugi sms-ovi koji kvare ritam pisanja sa doticnom osobom, lako moze da ti se desi da greskom obrises sms...itd.

- - - - - - - - - -

Zayeb uglavnom.

Slazem se!!!!!!!! Koliko puta sam samo morao da objasnjavam sms jer me nisu skapirale , one nekad pomisle da si ironican ili da si previse neozbiljan, a ti samo hteo nesto obicno da napises. Zato telefon u ruke i pozivi, da se cuje malo glas i tako to :D Da se oseti hemija

blind date. hagha....

to je onako to iz 80-ih. ko bi iso na nevidjeno iako moze da joj nadje napucene golishave slicice sa nesto malo kliklak pa odmah znas o chem se radi.

al ako to nekom uzbyzdene, romantka ili fetish, ko ovim mamicama sto nece da znaju pol deteta nego vole neka iznadjenica iako tamo na ultra monitoru tehnichar joj namerno uvelicha buduceg sina testise kako plutaju u vodici haha.

inace davno imao sam dva stvarno na slepo. i to chim sam se razveo pochele koleginice da mi nabacuj neke rodjake i drugarice, i to nema veze sto nisa tad bio chifutin a ni sad. prvi put totalna katastrofa. ta moja koleginica mi je opisala vrlo nea kurativno, valjda drugacije gleda na svet a mozda i laze ko ciganin. sedim u kafin i kako koja samaica udje, reko ova doba, ova nije, al nijedna da pridje,. kasni pajzi ti bucu, kasni dobrih pola sata.
misim ne znam odakle joj ideja. izrael je to, mali ljudi , malkice onako reljefnog nosa i sharlatanskog mentalnog sklopa, ja, da ja evropski muskarac od svega 181, crna prava kosa (loknasta jkosa se u izraelu rachuna u prokletstvo), plave ochi, em nisam kongenitalni idiot.

stvarno sam bio dobar frajer tamo, ne ko sad ovde, al dovoljno.
moram isto da priznam da posle tog razvoda sam uzeo sebi vremena da lizem rane, ponekad i koju onu znojavu sluzavu tudju ranu samo occassioanaly tako da mi je telo bilo spremno da eksplodira koliko sam bio napet od mladosti.

ee pa kad je usla, samo sam je okom primetio i eliminisao posto ne odgovara opisu. kad ona, pravo kod mene. shit. 120kg minimum.
pa ne ogu samo da ustanem i odem.
pocesmo mi nesto onako ovao, sta koga sta zanima, kad ono ona sve joj se svidja sto i meni. u al je bila priprema, intelektualan razgovor, skup, ima apetit ona, i zene treba da jedu, nije da sad tvrdim suprotno, mada neke ne bi trebale da jedu, ima i takvih, kao sto je ova tu corava dejterka.

bio sam maksimalno pazljiv da je ne uvredim a u isto vreme da joj ne dam laznu nadu i ovu moju koleginicu koja je ovoj valjda bila tedtka, morao sam da je ispostujem.

i bre, tata i mama poginuli u saobracajki a ona malu voilu u ramat avivu. u ono doba 4-5 miliona USD.
peca me na pare e!!!
ee reko kasno je sutra radim lepo mi je bilo, bas smo o bulgakovu malo i o egzistencijalizmu pricali posto se vidi da nece dugo as tom kilazom, i otpratim je ja kad tamo ona stara fiest, pukla joj guma. a ja sa svojim najboljim farmerkama, de se vidi bre bulge ili ti budza na srpskom, kosulja bre bela al namerno izguzvana.

vratio sam se kuci ko rudar.

eto. reko nikad vise

drugi put sam imao preporuke od dobrog kolege. ruskinja. i to ona stidljiva, al ne ono prirodno stidljiva jer je tako nauchena ili je nesigurna u sebe nego bre ona sto se boji sebe kad se oslobodi. .
luda bre, nenormalna zena, ma zivotinja postala. m,a ne pusta ga bre, jaka neka i kad poceo opral i to grub, ne da mi de se otgnem grize ga za koren i drzi me za guzove a ima shake yebote, usro sam se, povredice me, to jest ce ga obezglavi al dzaba se ja cimam, nego ovajmoj zdonson saradjaje protiv mene a o glavi mu se radi.
a sto zna da pije, pa te ruskinju stvarno bure bez dna, zivot mi je isisala, ko da neko ischupo zatbvarac od chamca i samo sam se na kraju uklopio u ravan relef tepiha. ravnica.

koji je to poraz, da manja glava nadvlada svest, racio, empatiju, simpaticu sve ono ljudsko sto me chini... shmrc.

a stvarno sam bio dobar frajer.
nije lepo, ruskinja me kostala samo dve korone i malo chiscenja po kuci.

ovo su moje privatne stvari, to sto citas sveti petar ce te pita

Poslednja izmena:

Back