Sastali se Tramp I Zelenski: Imam dobar odnos s Putinom

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.564
KANDIDAT za predsednika SAD Donald Tramp sreo se danas sa predsednikom Ukrajine Vladimirom Zelenskim u Njujorku.

1727456896011.png

Tramp je rekao da će, u slučaju pobede na predsedničkim izborima, pokušati da pronađe „dobro“ rešenje ukrajinskog konflikta za obe strane čak i pre inauguracije 20. januara.

- Mislim da ću, ukoliko pobedimo, mnogo pre 20. januara, kada i zvanično budem postao predsednik, pronaći dobro rešenje za obe strane. Došlo je vreme - rekao je Tramp na samom početku sastanka koji je bio otvoren za medije.

Takođe je rekao i da je, u slučaju da pobedi na izborima, spreman da sarađuje sa demokratama kako bi se ukrajinska kriza rešila.

Tramp je pohvalio Zelenskog, ali je rekao i da ima solidne odnose sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

- Imamo veoma dobre odnose, a ja takođe imam veoma dobar odnos, kao što znate, sa predsednikom Putinom - rekao je Tramp.

https://www.novosti.rs/planeta/svet/1413444/sastali-tramp-zelenski-imam-dobar-odnos-putinom

Da li je ovo znak da je Ukrajini dogorelo do nokata?

Poslednja izmena od moderatora:
Veli Tramp za Zelenskog da je "komad celika". Kremljoboticima jasno to Sputnjik nece preneti. :mrgreen:
Ауу, ал га је похвалио .

А шта мислиш ако су се Руси трампили са Трампом- он њима Украјину, они њему Иран и Израел.

Тако да се не би толико радовао победи Израела на твом месту, можда је то пропаст Украјине.

Najavljeni ''udar'' na Rusiju dalekometni oružijem pored pretnje Rusiji predstavlja i na neki način mešanje same Amerike u Američke izbore.
Neki kandidati u US bi dovedeni u nepovoljni položaj ako bi Rusija reciprocitetom odgovorila.
Stoga neka sami kandidati razmisle da li je ''dobro'' što neko u US ''dd'' misli da gadja Rusiju .
Rusija se neće ustručavati ( ne zbog ikakve želje nego ) jer ne sme da sebi da to dozvoli.

Najavljeni ''udar'' na Rusiju dalekometni oružijem pored pretnje Rusiji predstavlja i na neki način mešanje same Amerike u Američke izbore.
Neki kandidati u US bi dovedeni u nepovoljni položaj ako bi Rusija reciprocitetom odgovorila.
Stoga neka sami kandidati razmisle da li je ''dobro'' što neko u US ''dd'' misli da gadja Rusiju .
Rusija se neće ustručavati ( ne zbog ikakve želje nego ) jer ne sme da sebi da to dozvoli.
To je prelazak crvene linije br 3575. što bi rezultiralo dodatnom eskalacijom sukoba i širenjem rata prema zapadu, odnosno ugroza za Srbiju i zemlje iz okruženja - tu dolazimo do nuklearnog rata koji će biti pokušaj atentata br 11.158 put po redu.

Tako da, moraju dobro razmisliti.

Veli Tramp za Zelenskog da je "komad celika". Kremljoboticima jasno to Sputnjik nece preneti. :mrgreen:

Dogorelo ne do nokata nego do...
Ceo dan na Kvadratima menjaju kurs - fale se medjusobno koliko su listova ruske lektire za decu pročitali a koliko preskočili
Ni jednog ukrajinskog pisca nisu pomenuli
Američke preskočili totalno...
Samo prelistaj današnji dan

A ja eto od umetnosti cenim slikarstvo:Betoven, Mocart, Šopen...

- Mislim da ću, ukoliko pobedimo, mnogo pre 20. januara, kada i zvanično budem postao predsednik, pronaći dobro rešenje za obe strane. Došlo je vreme - rekao je Tramp na samom početku sastanka koji je bio otvoren za medije.

A što ga ne pronađe već sada? Zar to ne bi bila dobra reklama? Ispao bi faca i svi bi glasali za njega, imao bi sigurnu pobedu. Nego tu ima jedan mali problem, nema ni dobro ni nikakvo rešenje, nego kao i svaki populista deli najave, a posle kad treba da se ispuni obećano, sledi gutanje knedli i "nosim tetki lek". Imamo jednog takvog, znamo kako razmišljaju ;)

Back