Sashka u dilemi

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.890
slabo sam za nju imala vremena al evo taman se iskljucishmo sa skajpa

ima neki veci Problem pa sad njoj nije jasno meni vec jeste jasno veli ona meni "Imam kul kolegu bas se ono dobro razumijemo znas neki dan mi pomazio po vratu i mrsio mi kosu cisto onako, a nekad slucajno neku mrvicu skloni sa boje bedre a i kad razgovaramo vazda se strasno priblizi i cudno me gleda "

Kazem ja njoj " bog te ne ubio sta vazda zderes pa ti mrve padaju predji na neku vrstu hrane sto ne mrvi uostalome meni to ponasa sa njegove strane nije normalno a o tvome i da ne pricam igras se sa vatrom "

kaze ona meni " nisi ti normalna nije vise 1890 godina sad je to sasvim normalno tu nema niste ne moralno samo se eto dobro razumijemo, doduse danas mi je rekao da Imam isti stil odevanja kao njegova bivsa bi mu nesto malo sirok osmjeh"

otrcim ja na brzinu na Gugel i ukucam tako slicna ta desavanja i zbilja naidjem na razlicito tumacenje .....otrcim na skajp i Kazem ja sashki " trazi novo radno mjesto pod hitno ili kupuj novi erocki ves i uprskaj sve od obraza, do vjere i familije!"

kaze mi da sam ja luda zena

sad mene zanima jesam li ja luda!? ili je to stvarno mnogo opasna situacija, okolnosti!?

da li ovi muskarci danasnji tako to praktikuju mislim da niste rezervisani vec tako sklanjate mrvice sa tudjih bedara, ili se tako unesete i toliko priblizite u toku razgovora da se vasa tela dodiruju, mazite tudju zenu po kosi , ledjima i rukama ne dugo ali eto mazite

stvarno bi mi mogli pomoci i rastumaciti kontam da sashka nece ispadne tuka a s druge strane mozda ona to vidi sasvim normalno, jer je to stvarno normalno

ajde pa tako

Može.. A moze ostane i bez ruke
Generalno, ljudi bi trebalo da imaju specijalna ovlašćenja za prilazak bliži od metar

da cula sam za to
a da li mislis da se to ovlascenje moze steci stim da se eto zaista dobro kapirate kao radne kolege!? bez da iza Toga stoji neka druga namjera!?
u pm kad nikako ne kapiram te muskarce bezveze je ispasti seljanka tipa "au sklanjaj ruku ili koljem" a ustvari je to sve sasvim uredu po nekim parametrima danasnjice!?

Back