Saša Radulović i Dosta Je Bilo

Ne videh ni jedan artikulisani argument protiv onoga sto Radulovic i DJB iznose vezano za protivustavno uvodjenje vanrednog stanja i raspustanje Skupsine Republike Srbije.

Osim toga, ako je lopov, kako ga vec karakterisu, zasto ga ne uhapsi Vucic? Ja ocekujem da moja vlast uhapsi svakog lopova, pa makar bio moj rodjeni otac. Zasto onda Radulovic nije u zatvoru - ako je vec lopov, kako mu se prisiva?

Radulovic i DJB vec neko vreme iznose argumente protiv aktuelne vlasti i pozivaju na postovanje Ustava R Srbije. Ako neko misli da ce ovo sto je Vucic uradio, uz pomoc Maje i Brnabicke, proci nekaznjeno, grdno se vara.

Znaci DJB je trenutno jedna od retkih pravih opozicionih snaga na politickoj sceni Srbije. Ja se cak nesto njima i nisam bavio ranije, niti sam ikada za njih glasao, ali u poslednje vreme "porasli su u moje oci".

Znaci veliki pozdrav za DJB vezano za njihovu borbu za legalitet u Srbiji, i protiv uzurpacije vlasti od strane Aleksandra Vucica.

Kradule narkomancina na kreku. Zbog upotrebe bsihoaktivnih substanci je i najuren iz vlade.

Izvini, za to je trebalo da bude uhapsen, a ne najuren iz vlade. Ako je samo najuren iz vlade, onda treba da hapsimo Vucica jer nije uhapsio Radulovica.

Jos uvek tvrdis da je narkoman i da je zato izbacen iz vlade?

Bio nekada kod Vučića a sad je protiv njega.

Bio za LGBT a sad je protiv.

Bio za globizam a sad je protiv.

Ko zna šta će biti sutra, nisi načisto sa njim kao ni sa Vučićem iz SRS i SNS faze.

Kao sto sam rekao nisam se njime bavio ranije pa i ne znam za sta se zalagao, ali ono sto danas prica je sve potpuno OK i na mestu.

Sa Vucicem sam ja licno bio oduvek nacisto, bio je bolesnik ranije i ostao je bolesnik. Ja samo slusam kako i sta covek prica, Vucic je oduvek pravio te drame sa nekakvim kuknjavama i uvek je pominjao to vi, ja, nas i slicno. Drugim recima, uvek je sve stavljao na licno, dok u politici stvari moraju biti objektivne do maksimuma. Kakav ja, kakav ti - govorimo o drzavnim stvarima.

Ali dobro, posto stvarno ne znam najbolje sta je i kako zastupao DJB ranije ogradicu se. Ono sto danas pricaju se potpuno slaze sa mojim misljenjem, tako da ih danas licno podrzavam. Uz ono sto sam napisao na temi o Nogu, da sad ne ponavljam. Znaci podrzavam jednu grupu ljudi i pokreta, u koje spada i DJB, nije mi niko na prvom mestu, dozivljavam ih kao jednu grupu - pravu opoziciju, jer oni to trenutno i jesu, jedina prava opozicija koju imamo.

Licno mi je nudio drogu u foajeu jednog prestonickog restorana. Meni i mojoj tadasnjoj partnerci. Uostalom, proprati malo njegovo ponasanje. Iz aviona se vidi da se drogise.

Ja ne vidim da se drogise, a sto ga nisi prijavio policiji? Znas li da si i ti saucesnik u prometu i koriscenju narkotika?

Kako ti je ime i prezime, adresa i maticni broj?

Kao sto sam rekao nisam se njime bavio ranije pa i ne znam za sta se zalagao, ali ono sto danas prica je sve potpuno OK i na mestu.

Sa Vucicem sam ja licno bio oduvek nacisto, bio je bolesnik ranije i ostao je bolesnik. Ja samo slusam kako i sta covek prica, Vucic je oduvek pravio te drame sa nekakvim kuknjavama i uvek je pominjao to vi, ja, nas i slicno. Drugim recima, uvek je sve stavljao na licno, dok u politici stvari moraju biti objektivne do maksimuma. Kakav ja, kakav ti - govorimo o drzavnim stvarima.

Ali dobro, posto stvarno ne znam najbolje sta je i kako zastupao DJB ranije ogradicu se. Ono sto danas pricaju se potpuno slaze sa mojim misljenjem, tako da ih danas licno podrzavam. Uz ono sto sam napisao na temi o Nogu, da sad ne ponavljam. Znaci podrzavam jednu grupu ljudi i pokreta, u koje spada i DJB, nije mi niko na prvom mestu, dozivljavam ih kao jednu grupu - pravu opoziciju, jer oni to trenutno i jesu, jedina prava opozicija koju imamo.
DJB su nekada bili dosta neoliberalni i generalno za globu i modernu. Onda su se pocepali na SMS i ovaj DJB. SMS je ostao za modernu i Bil Gejtsa a Radulo se učlanio prvo u Dveri stil pa onda je postao blizak jutjuberima tipa Sandulo, Dragaš, Lučić, Mila,
Dr Jovana.

opozicija kakvu bi svaka partija na vlasti zeljela imati...laju ali ne ujedaju...ovu vlast ocigledno bi trebalo pod hitno najuriti ali u ovom trenutku je besmislica dok se prvo ne najuri ova tkz opozicija...Radulovic bi u neka sretna vremena trebao biti Ceda Jovanovic jedne zdrave i normalne vlasti a sad je zvezda opozicije...vecina opozicionara su Vucicevi ucenjeni suigraci...sve politicari iza zavese...kritikuju ali se plase izbornog uspeha radi Kosova...lovci u mutnom koji u nemirima vide svoju sansu da sa dva tri posto glasova dodju na vlast...ako neko od njih ima stvarno neko rjesenje za Kosovo nek ustane sad ili nek zauvek ucuti...a bojkot kojem se i doticni gospodin priklonio je pokrivanje usima dok bura ne prodje...sve u svemu, lepa politicka retorika i licno smatram unistena politicka karujera ulazeci u kos sa lovcima u mutnom...

Zavisi koliki je kredibilitet onoga ko tako kaze
Na nivou sela ako kazu za nekog lopov narkoman drogeras tog vise ne opere ni Dunav ni Sava. Moze on da prica da je koceptualni umetnik ali seljaci misle ako krades da si lopov, ako se drogiras da si narkoman drogeras, ako se bodes u venu iglom niko ne misli da vezes goblen. Konkretno ja mislim da je pajac i da treba lezi corku, u kafez, kao saradnik okupatora. Isto mislim i za sve ostale visoko pozicionirane politicare. Daju legitimitet ovoj vlasti. I botovi treba da leze corku i da sviraju klavir kao saradnici okupatora. A polako, narod ce reci svoje, sta ste jahali jahali ste.

Gospodo i drugovi igra je završena.
Priče takve na koju ste navikli više nema.
DJB i Srđan Nogo,ljudi slični njima dolaze na vlast.Dali se to vama i vašim bolesnim predstavnicima sviđa,potpuno je nebitno.U zavisnosti od pozicije neki će te da dobijete otkaze a neki će da budu procesuirani na sudu.Toliko.Rasprava na seoskom nivou je završena.

Bio nekada kod Vučića a sad je protiv njega.

Bio za LGBT a sad je protiv.

Bio za globizam a sad je protiv.

Ko zna šta će biti sutra, nisi načisto sa njim kao ni sa Vučićem iz SRS i SNS faze.

1. Кажеш да је био за Вучића а сада је био против. Није тако црно-бело. Био је министар у Дачићевој влади где је Вучић био први потпредседник. Наравно да је Вучић водио главну реч. Био је министар у тој Влади само 4 месеца. Да је хтео, могао је да иде узводно, међутим, чим је постао минстар, почео је да пиша уз ветар и одмах се сукобио са Вучићем, па је зато и смењен после само 4 месеца. Самим тим, отпада теза да је био са Вучићем.

2. ДАље кажеш да је био за ЛГБТ а сада је против. По чему је против ЛГБТ? Не јури их по улици да их бије после параде и сл. Не видим да даје икакве изјаве против ЛГБТ. А верујем да је против политичког деловања НВО које пропагирају ЛГБТ, не због сексуалне оријентације, већ је чињеница да такве НВО имају специфично политичко деловање.
3. Кажеш да је био за глобализам а сада је против. Ти нема шансе ни у почетку његовог политичког деловања да можеш да нађеш његове изјаве које су проЕУ. Нити си у првобитном програму могао било шта проЕУ да нађеш.

Тачно је да постоји другачији наратив у његовим говорима, тако да на почетку његове политичке каријере немаш причу о глобализму и суверенизму, немаш причу о томе да је цивилизација прво настала на Балкану и сл. ствари, али ово данас није супротно од ставова које је имао после изласка из Владе 2014. године, већ је ово надградња. Неко ећ рећи "због популизма", али ја не бих рекао да је због популизма. Сигурно се дуго бавио проучавањем политике, друштених односа, међународних односа, па и историјом, а вероватно посебно односом Немачке према суседима. Једноставно, мислим да је анализом и великим бројем прочитаних страница дошао до закључка да је заиста Немачка колонизатор и да је Србија немачка колонија и отуд то да се приклонио суверенистима. Али то је надградња првобитних политичких ставова, а не промена за 180 степени. Он је одувек, и тада био за индивидуалне слободе (конзерватизам и класични либерализам) а не за колективизам (социјализам, данашњи либерализам), протржишно оријентисан, а не за виши ентитет (држава, наддржавна ЕУ) који би регулисао друштвене односе у односу на тржиште које би регулисало друштвене односе, а тај индивидуализам, наспрам колективима, данас је сличан суверенизму у односу на глобализам. Као доказ томе, да су данашњи ставови само надграња првобитних је управо и то да никада у његовим ранијим текстовима нећеш наћи да је писао позитивно о ЕУ. Било је у ДЈБ крило које је било проЕУ настројено, највише потпредседник Александар Стевановић, са којим је и кренуо у целу причу, али тај део ДЈБ се одвојио у СМС.

1. Кажеш да је био за Вучића а сада је био против. Није тако црно-бело. Био је министар у Дачићевој влади где је Вучић био први потпредседник. Наравно да је Вучић водио главну реч. Био је министар у тој Влади само 4 месеца. Да је хтео, могао је да иде узводно, међутим, чим је постао минстар, почео је да пиша уз ветар и одмах се сукобио са Вучићем, па је зато и смењен после само 4 месеца. Самим тим, отпада теза да је био са Вучићем.

2. ДАље кажеш да је био за ЛГБТ а сада је против. По чему је против ЛГБТ? Не јури их по улици да их бије после параде и сл. Не видим да даје икакве изјаве против ЛГБТ. А верујем да је против политичког деловања НВО које пропагирају ЛГБТ, не због сексуалне оријентације, већ је чињеница да такве НВО имају специфично политичко деловање.
3. Кажеш да је био за глобализам а сада је против. Ти нема шансе ни у почетку његовог политичког деловања да можеш да нађеш његове изјаве које су проЕУ. Нити си у првобитном програму могао било шта проЕУ да нађеш.

Тачно је да постоји другачији наратив у његовим говорима, тако да на почетку његове политичке каријере немаш причу о глобализму и суверенизму, немаш причу о томе да је цивилизација прво настала на Балкану и сл. ствари, али ово данас није супротно од ставова које је имао после изласка из Владе 2014. године, већ је ово надградња. Неко ећ рећи "због популизма", али ја не бих рекао да је због популизма. Сигурно се дуго бавио проучавањем политике, друштених односа, међународних односа, па и историјом, а вероватно посебно односом Немачке према суседима. Једноставно, мислим да је анализом и великим бројем прочитаних страница дошао до закључка да је заиста Немачка колонизатор и да је Србија немачка колонија и отуд то да се приклонио суверенистима. Али то је надградња првобитних политичких ставова, а не промена за 180 степени. Он је одувек, и тада био за индивидуалне слободе (конзерватизам и класични либерализам) а не за колективизам (социјализам, данашњи либерализам), протржишно оријентисан, а не за виши ентитет (држава, наддржавна ЕУ) који би регулисао друштвене односе у односу на тржиште које би регулисало друштвене односе, а тај индивидуализам, наспрам колективима, данас је сличан суверенизму у односу на глобализам. Као доказ томе, да су данашњи ставови само надграња првобитних је управо и то да никада у његовим ранијим текстовима нећеш наћи да је писао позитивно о ЕУ. Било је у ДЈБ крило које је било проЕУ настројено, највише потпредседник Александар Стевановић, са којим је и кренуо у целу причу, али тај део ДЈБ се одвојио у СМС.

ЧОВЕК НА МЕСТУ. РАДУЛЕ ЈЕ СУПЕР.

Back