bogovinska
Početnik
- Poruka
- 1
Ja imam 4
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Меки,паметни,доброћудни,уживају у санкању,ма прелепи су!
Nije losa ideja, ali me ipak interesuje da li utice na muzjaka.. ili na zenku?
Kupuje musko stene sarplaninca starosti do 1,5 . i da kosta do 50 - 60 evra..

Kao prvo,ovo nije topic "oglasi".
Kao drugo,molim te ako nadjes negde stene Sarplaninca za 50-60 eura,javi mi
U tom sl.bolje udomi psa iz ,azila. Taj bi ti bio veoma![]()
Kao prvo ne budi nepristojan i da se smejes (mada ne vidim sta je tu smesno)..
Kao drugo meni su vec nudili stene Sarca za 50 evra pre otprilike mesec dana sa svim vakcninama i naravno bez papria al u to vreme nisam bio u Beogradu bio sam na putu..
Kao trece nemaju Sarce u azilima, ako imaje stence Sarplaninaca i da su stari do 3 meseca onda iz ovih stopa idem da udomim jedno..
.
Smesno je to sto,kazes da su ti vec nudili stene za 50 eura! I to vakcinisano.
Recimo ovako,imas kuju koju bi upario (parenje kosta),od vremena stenjenja pa do vremena prodaje stenadi,koliko ima finansijskog ulaganja u njih ( naravno ako hoces da budu zdravi,pravi,uhranjeni), ciscenje,vakcinacija,re vakcinacija,hrana...to su samo neke osnovne stvari,a koje ipak kostaju. Tako da ja nevidim gde bih i od koga bih kupio stene za te pare. Osim ako nije neki ne savesni pacenik ili ne daj boze,NAKUPAC
A takve stenadi za koje bi ti dao tih 50 eura,veruj mi,IMA u azilima,samo se treba informisati i pratiti
Stene za 50 eura="macka u dzaku".
Smesno je to sto,kazes da su ti vec nudili stene za 50 eura! I to vakcinisano.
Recimo ovako,imas kuju koju bi upario (parenje kosta),od vremena stenjenja pa do vremena prodaje stenadi,koliko ima finansijskog ulaganja u njih ( naravno ako hoces da budu zdravi,pravi,uhranjeni), ciscenje,vakcinacija,re vakcinacija,hrana...to su samo neke osnovne stvari,a koje ipak kostaju. Tako da ja nevidim gde bih i od koga bih kupio stene za te pare. Osim ako nije neki ne savesni pacenik ili ne daj boze,NAKUPAC
A takve stenadi za koje bi ti dao tih 50 eura,veruj mi,IMA u azilima,samo se treba informisati i pratiti
Stene za 50 eura="macka u dzaku".
Mogu samo da vam kazem da je to odgaivacnica i to registrovana..i nije bumbar ko vi ostali da prodajete stence po 200-300 eura i na kraju vam ostanu, on je samo hteo da prode te stence i to je to...dovoljno sam vam rekao..necu da ulazim u raspravu bezveze sa vama i da gubim vreme i da kvarimo temu, ja sam rekao sta sam imao, vi ste rekli sta se imali i to je to...DA NASTAVIMO TEMU O NASIM SARCIMA...
Znam samo da ima registrovanu odgaivacnicu i to je to..
Znam jednog coveka iz Restelica sa Kosova ima psa koji se zove Korap, prosle godine je bio prvi na Kosovu u borbi pasa (a i sami znate koliko imaju dobri Sarci na Kosovu), i pitao sam ga sto ne pari tog njegovo psa i da prodaje stence, a on meni kaze: JA NE GAJIM SRACE ZBOG PARA VEC ZBOG LjUBAVI..!!! rekao mi je da ga je samo jednom pario i da je sve te stence poklonio jer nema tih para za koje bi prodavao stence a kamoli da proda tog svog psa..

Naravno da vidim sta pisem..
Pa voli ga i nema tih para za koje bi ga prodao..
A u borbe se nerazumem i sto se mene tice nemam nista protiv tih borba pasa, jer tu se vidi koj je najjaci i najveci, mada svako ima svoje misljenje..
Ali ti Sarci sa Kosova nemogu ni u kom smislu da se uporede sa Sarcima iz Srbije, jer odgaivaci iz Srbije daju svojim psima sve sto im je potrebno, a pravi Sarac to treba da zaradi jer Sarac je pastirski pas a ne neka figura koja treba da se hrani,ceslja,puderise i jos mnogo toga da bi osvajao medalje na izlozbama..
Izvinjavam se ako sam uvredio neke odgaivace iz Srbije..
E pa onda se iskreno nadam da nikad neces imati psa,bilo kakvog,jer ga ocito neces hraniti,a i patis od toga da ti pas bude najjaci.
Onaj ko voli svog psa ga sigurno nece pustiti da se bije,a hranice ga pa makar on bio i najveca lencuga na svetu.
Isto tako nema nista lose u tome sto svi normalni ljudi cesljaju svoje pse. Jel se ti cesljas?

to sto je na,restelici...to je "Deltari Ilir".
sarplaninac je ,ipak drugo.
PS. "korap" je sada u NP. a ne na Restelici. I molim te,nemoj vise pisati nekakve gluposti o psima,a koje si cuo ili nacuo, od tebi slicnih ljudi. I veruj mi,"kardjo ipak ne stancuje stenad,",ali kupiti jedno stene sa Kosova....i to jos za te pare....ajde molim te,bajke su na ,drugom topic-u.
![]()
![]()