Šarovićev porše? Istina ili laž?

Sto se tice Sarovica...
Pozdravljam sto radi ovo demaskiranje Cacija tj. glasaca SNS-a (mada, to su u stvari
isti tip ljudi koji su glasali za njega tj. radikalnu stranku pa je vrlo interesantno da ih sada ismejava)
E sad..
U zivotu ne bih glasao za Sarovica radikalcinu i ne svidja mi se to sto u poslednje vreme dobija
"fanove" zbog tog njegovog terenskog posla i vrlo promucurno radi sopstvenu kampanju
i stice glasace cak i medju ljudima koji su antisnsovski orjentisani
Jer sigurno sa svojim mandatima nece se prikloniti "svetloj" strani nego ce svom jatu, sns-u
Ako uopste i nije vec unapred sve to dogovoreno

A to za porse mi je toliko smesno, posebno ako znamo da recimo 5 najblizih ljudi oko vucica
su takoreci milijarderi

Poslednja izmena:
Шаровић је требао да придобије гласаче снс-а на своју страну а он их још више утемељује у њиховим ставовима тако што их понижава и распирује инат у њима. У почетку сам био за Шаровића, ишао чак да протестујем када је први пут ухапшен, сада мислим да ради за режим...

Шаровић је требао да придобије гласаче снс-а на своју страну а он их још више утемељује у њиховим ставовима тако што их понижава и распирује инат у њима. У почетку сам био за Шаровића, ишао чак да протестујем када је први пут ухапшен, сада мислим да ради за режим...

Сви ћете се ви покајати кад тад ...
Неко споро капира, ебига.

Сви ћете се ви покајати кад тад ...
Неко споро капира, ебига.
Наравно свако треба да се покаје за своје грехе. Што се тиче блокада притив њих сам одавно, ако се на то односило...:kafa:

Nije mi bio simpatičan ni dok je išao Šeksu po burek. Sad još manje.
Морам признати мени је био неко време сипатичан, не знам зашто, а сад више није... мислим човек прави циркус а резултати никакви...

Шаровић је требао да придобије гласаче снс-а на своју страну
A KAKO TO MISLIS, DA IM DAJE PO 50 EVRICA?
Šarović se opet vratio, ali vidim sad da vlast tvrdi da je porše njegov.
On je to vec demantovao
Jer sigurno sa svojim mandatima nece se prikloniti "svetloj" strani nego ce svom jatu, sns-u
na bazi cega tako mislis?

Морам признати мени је био неко време сипатичан, не знам зашто, а сад више није... мислим човек прави циркус а резултати никакви...
Sa meseca se vidi šta radi ma koliko bili nepismeni njegovi sagovornici. E sad, šta bi ko želeo je neka druga tema.

Šarović se opet vratio, ali vidim sad da vlast tvrdi da je porše njegov. Da li je to istina i ko stoji iza njega? Nemoguće da onako provocira, a da ga nisu neutralisali?
F0E5C55C-55DC-4346-853A-8C382BA8B279.webp

Čudno da je Šarović najčešće ovim neutralnima trn u oku..
Али каква су то добацивања са дна каце. Бићу крајње искрен... верујем да су теби многе ствари у животу чудне и ли пак нејасне...не оптерећуј се превише...:bye:

Back