HAD~
Aktivan član
- Poruka
- 1.919
Šarović se opet vratio, ali vidim sad da vlast tvrdi da je porše njegov. Da li je to istina i ko stoji iza njega? Nemoguće da onako provocira, a da ga nisu neutralisali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šarović se opet vratio, ali vidim sad da vlast tvrdi da je porše njegov. Da li je to istina i ko stoji iza njega? Nemoguće da onako provocira, a da ga nisu neutralisali?
Шаровић је требао да придобије гласаче снс-а на своју страну а он их још више утемељује у њиховим ставовима тако што их понижава и распирује инат у њима. У почетку сам био за Шаровића, ишао чак да протестујем када је први пут ухапшен, сада мислим да ради за режим...
Наравно свако треба да се покаје за своје грехе. Што се тиче блокада притив њих сам одавно, ако се на то односило...Сви ћете се ви покајати кад тад ...
Неко споро капира, ебига.
Nije mi bio simpatičan ni dok je išao Šeksu po burek. Sad još manje.Наравно свако треба да се покаје за своје грехе. Што се тиче блокада притив њих сам одавно, ако се на то односило...![]()
Морам признати мени је био неко време сипатичан, не знам зашто, а сад више није... мислим човек прави циркус а резултати никакви...Nije mi bio simpatičan ni dok je išao Šeksu po burek. Sad još manje.
A KAKO TO MISLIS, DA IM DAJE PO 50 EVRICA?Шаровић је требао да придобије гласаче снс-а на своју страну
On je to vec demantovaoŠarović se opet vratio, ali vidim sad da vlast tvrdi da je porše njegov.
na bazi cega tako mislis?Jer sigurno sa svojim mandatima nece se prikloniti "svetloj" strani nego ce svom jatu, sns-u
Sa meseca se vidi šta radi ma koliko bili nepismeni njegovi sagovornici. E sad, šta bi ko želeo je neka druga tema.Морам признати мени је био неко време сипатичан, не знам зашто, а сад више није... мислим човек прави циркус а резултати никакви...
pa objasnite namSa meseca se vidi šta radi ma koliko bili nepismeni njegovi sagovornici. E sad, šta bi ko želeo je neka druga tema.
Ismeje par nesretnika i deo javnosti urlikne:" to je to, šarulja za Predsednika!" Mi smo druže moj politički nepismeni, da ne upotrebim neke teže reči. Mu još uvek jednog Broza ne znamo da rastumačimo kamoli da biramo danas nekog.pa objasnite nam
Али каква су то добацивања са дна каце. Бићу крајње искрен... верујем да су теби многе ствари у животу чудне и ли пак нејасне...не оптерећуј се превише...Čudno da je Šarović najčešće ovim neutralnima trn u oku..
opasno sns-u otkida procente kao novinar i zato size i pene na njega, a sto glume tek, nista im ne verujemČudno da je Šarović najčešće ovim neutralnima trn u oku..
Šta kažeš za rezultate najnovijeg istraživanja javnog mnenja po koje je 48 % opredeljenih za SNS ? Ja sam konsterniran tim rezultatima.Čudno da je Šarović najčešće ovim neutralnima trn u oku..