[Sargarepa na sve duzem Prosjackom Stapu] Novi uslovi za članstvo Srbije u EU?

_nobody_

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.370

komentar/mihailovic:
Novembar 23. 2012. at 09:42
“DOKLE VIŠE: Novi uslovu za članstvo Srbije u EU?”

DSS SA G KOSTUNICOM MESECIMA PA I GODINAMA JASNO UPOZORAVA SRBIJU DA SRBIJA STOPIRA SVE NELEGALNE PREGOVORE SA EU IB ALBANSKIM TEROSTIMA ALI NEVREDI KAD LJUDI ILI NEMAJU ZNANJE ILI SU TOLIKO GLIPI DA SRLJAJU U PROPAST.

EU CE PRESTATI SA USLOVIMA KAD SE SRBIJA TERITORIJALNO SVEDE NA BEOGRADSKI PASALUK TJ KADA KOSOVO I METOHIJA BUDE ALBANSKA NEZAVISNA DRZAVA,NEZAVISNA DRZAVA VOJVODINA I NEZAVISNA DRZAVA SANDZAK

ONAJ KO TO NE ZELI SHVATITI ZALIM GA STVARNO

SRBIJA MORA DA IMA PROSRPSKU VLADU A NE ONE KOJI SARADJUJU SA OKUPATOROM I UCESTVUJU U PARCANJU SRBIJE PROTIVNO USTAVU SRBIJE !!!

NEVEREVOTNO JE DA NAS PREDSEDNIK PUTUJE PO SVETU U NEKE “KONSTRUKTIVNE POSETE” DOK MU JE JUZNI DEO SRBIJE OKUPIRAN,DOK U CENTRALNOJ SRBIJI ALBANSKI TERORISTI PODIZU SVOJIMA SPOMENIK KOJI SU POGINULI U ORUZANOM SUKOBU PROTIV DRZAVE SRBIJE.

DA SAM JA NA MESTU NIKOLICA PREDSEDNIKA SRBIJE TAKVIMA BIH ODUZEO SRPSKO DRZAVLJANSTVO I PROTERAO ZA ALBANIJU ODAKLE SU I DOSLI.

ALI NA ZALOST DRZAVA NISTA NE CINI STO JOJ JE POSAO….

:whistling: :whistling: :mrgreen:

_nobody_

Srbija nikad nece postati clan EU (Bogu hvala), sve sta nase vlasti moraju da ispune, ima za cilj pljackanje drzave od strane EU.

Srpska prirodna bogatstva hoce, ali nas u EU ni u kom slucaju, jer znaju da mi nikog ne priznamo da nam je gazda, nikad, pa ni tad. EU hoce samo poslusne robove poput Hrvata, Slovenaca, Rumuna ...

A jel to dobro ili loše, po nas!?

NEVEROVATNO JE DA NAS PREDSEDNIK PUTUJE PO SVETU U NEKE “KONSTRUKTIVNE POSETE” DOK MU JE JUZNI DEO SRBIJE OKUPIRAN,DOK U CENTRALNOJ SRBIJI ALBANSKI TERORISTI PODIZU SVOJIMA SPOMENIK KOJI SU POGINULI U ORUZANOM SUKOBU PROTIV DRZAVE SRBIJE.

Zaista neverovatno... Da li je Srbija uopste Drzava? Cini se da kada proglasimo bankrotstvo, da ce vojska MORATI preuzeti vlast, jer ce se sve raspasti kao kula od karata. Ima li nekoga ko ima bilo kakvu viziju Buducnosti ove zemlje, ili je moral toliko pao da cela Vlada radi sta im State Dept. naredi za par soma USD mesecno?! :sad2:

_nobody_

Srbija nikad nece postati clan EU (Bogu hvala), sve sta nase vlasti moraju da ispune, ima za cilj pljackanje drzave od strane EU.

Srpska prirodna bogatstva hoce, ali nas u EU ni u kom slucaju, jer znaju da mi nikog ne priznamo da nam je gazda, nikad, pa ni tad. EU hoce samo poslusne robove poput Hrvata, Slovenaca, Rumuna ...

A jel to dobro ili loše, po nas!?

Pazi sve zavisi od toga sta i kako se radi.Ako smo mi slozni i radimo za svoj interes a NE USA-EU-RUSIJA-IZRAEL-IRAN-VATIKAN-MEKA... bilo je i bice DOBRO,u onom momentu gde radis za drugog sa tim STAVOM ti sam sebe UNISTAVAS.Tako nam je bilo i u YU,mi smo snosili racune za postojanje te YU a drugi su koristili,znas kako krava muzara je dobra kad je 10 njih muzu,ali kad se krava opameti pa neda nikom e onda je "losa krava" za sve njih,onda je sistem naci nekoga unutra ko ce da pravi probleme,odakle u SRB tolike NVO,politicke partije,firme nekih cudnih imena a jos cudnijih poslovanja a ne daj boze kolikim se ciframa gadjajua sve uskracuju sto treba da plate i prave se ludi cak i pobegnu ostavljajuci milionske dugove.A nasi "izabranici vajni" njihovi puleni nesmeju ni "A" da kazu vec cute ko "P****cke i prave se ludi kao nista ne znaju nije bilo nista.
Srbi kad se okrenu SRBIJI tad ce im poteci MED i MLEKO,znate ono otisao je preko gora i mora da bi pronasao Srecu,na kraju dosao je kuci da bi je pronasao!
Gledam mi uvdimo neke EU zakone,kao da su nasi,ja cu reci samo jedno,nemogu se NIKAD Nemacki ili bilo ciji drugi zakoni koristiti u SRB jer nas narod je drugaciji,dugih shvacanja,rezona,mentaliteta itd.Mi moramo da sebe opredelimo za SRBIJU za drustvo i sami svoje zakone da stvaramo.Srbi u SRB moraju da shvate da Srbi u dijaspori ZNAJU vise od njih iz srbije o toj EU ako zive u toj EU.
Srbija treba da se okrene prema sebi samoj i prema nasoj Buducnosti a to je Poljoprivreda i Stocarstvo,zabraniti GM proizvode,takodje ove sa ovim zaprasivanjima svakodnevnim na nebu i okrenuti se proizvodu HRANE i MESA.Eto sad su pravili popis sela,ali pazite nisu pravili nasi vec EU da bi znali kolikim "bogastvom" raspolazemo.
Svako ce da ti da kredit jer proizvodis HRANU kad je nema ha ha ha...
Ali to je SAN jednog Srbina koji nezeli da bude niciji ROB vec PONOSAN I CESTIT SRBIN DOMACIN!

Srbija treba da se okrene prema sebi samoj i prema nasoj Buducnosti a to je Poljoprivreda i Stocarstvo,zabraniti GM proizvode,takodje ove sa ovim zaprasivanjima svakodnevnim na nebu i okrenuti se proizvodu HRANE i MESA.Eto sad su pravili popis sela,ali pazite nisu pravili nasi vec EU da bi znali kolikim "bogastvom" raspolazemo.
Svako ce da ti da kredit jer proizvodis HRANU kad je nema ha ha ha...
Ali to je SAN jednog Srbina koji nezeli da bude niciji ROB vec PONOSAN I CESTIT SRBIN DOMACIN!

Alo, kalama, ko ce bre da radi na poljima u Srbiji? NIKO bre, jel ti jasno? Najbolje je da se srpska raja provodi po nocnim klubovima, razvija "socijalnu inteligenciju" i deli pamet i lekcije... A da mi, koji nesto umemo i znamo, na pola... Da radimo za njih, da izdrzavamo cutke te slaninare, stetocine i bitange!

Nema da moze, batice... Umesto da JA izdrzavam te stetocine za 300 ojra mesecno 10 sati dnevno u Beogradu, ja cu da radim u belom svetu za 300x30 ojra mesecno, da placam porez 40% Drzavi koja ce mi nesto i dati zauzvrat, a ostatak da udeljujem sebi i svojim dragima, da budu uspesni, i da idu dalje... To sto sam ja ROB... Bolje biti moderan rob za 300x30 nego patriotski "slobodar" za 300 ojra mesecno! Kapish? :mrgreen:

_nobody_

DOBROSUSEDSKI ODNOSI SA SVIMA U REGIONU NaŠi izvori tvrde da nije isključeno i da se u mišljenju Evropskog saveta nađe i zahtev da Srbija što pre potpiše sporazum o dobrosusedskim odnosima, ne samo sa KiM, već i sa Hrvatskom i ostalim balkanskim zemljama koje čekaju ulaznicu u EU.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.289.html:407356-I-Hrvati-postali-uslov-za-EU

to se odnosi da mi moramo da kroz te nazovi dobrosusedske ugovore priznamo da je srbija kriva za ratove!?
e pa nije! zna se dobro ko je poceo rat -slobnevci i hrvati i ko je stajao iza njih - nemacka
prihvatam sve dobrosusedske ugovor koji sadrze istinu o pocetku rata

ne vidim nista dobrosusedsko u primoravanju srbije da prizna ratne zlocince, slovence, hrvate, nemce i ostale, kao regularne osobe

Back