Sarena strana *:o)

• Začetnik teme Začetnik teme nsbee
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nije valjda da ne možeš da zadovoljiš ženu :shock::shock::shock:

treba ipak nešto osim BMWa 8-)

Treba laki kesh... Zena kad vidi 100e odmah svrsava ko luda! :lol:

Dr. Aleksej teorija.
Pa ako mozes sama da i **** to je prvi korak ali ne i dovoljan... ;)

Znam zene koje ne masturbiraju nikad, a svrsavaju ko seljanke... :lol:

E sad, dobro je poznata teorija da zene bolje svrsavaju kada vide kesh. Zato ja uvek sa sobom nosim 100 rubalja. :lol: (Ziva istina!) I kada vidim da mi ne ide, ja izvadim repa, i gle cuda...

Nekad se desi da to omane, ja izvadim kesh, a riba nista... :shock: Onda znam da je rublja pala. :lol:

Zato pre nego sto idem u yebachinu prvo pogledam krcnu listu... :lol:

S druge strane, nije da ja ne mogu da je zadovoljim... Ona sama sebe ne moze da zadovolji ;) Muskarac retko ima taj problem...

biseri Vidovitog Milana :lol:

Na pitanje gledalaca da li ce se i kada udati/ozeniti
- Vi srecete coveka svog zivota za 8 dana. Stefanovic Zarko, radnik u menjachnici.
- Za 9 dana upoznajete Peru i za 14 meseci ulazite u brak, on ima garsonjeru na 7 spratu, sa zelenim roletnama.
-Za tri dana kad bude padala kisha i kad budete prelazili ulicu, Zivorad ce vas pitati koliko je sati. Za njega cete se udati.
- Udacete se, ovde izasla karta, kad ugradite silikone...
-Vi se udajete kad izvadite jedno rebro s leve i drugo s desne, i podvrgnete se plasticnom hirurgu da imate struk 60
- Za 9 nedelja i 5 dana... i ovde izasla karta na halkidikiju... to je na novom zelandu...
- Pa vi se udajete! Turski milijarder... omer pasha latas je izasao...
- Cera se udaje i zivece u sumi... za cedu drvosecu...i imace dosta dece ...cek da vidim...pola tuceta ovde izaslo!
- Za Grckog milijardera, zovite od 1-4 da vam kazem da li je multi ili samo milijarder
- Zenite se za jelenu, sutra ce raditi na njivi, upoznavanje za 9 nedelja, isto na njivi....
- Udacete se kad budete prodali kravu.
- Udajete se za Dzoni Vajs Miler iz Detroita
- Vi se udajete! Svadba za 3 dana!
- Ne samo da ce se ozeniti, nego ce ozeniti arapsku princezu!
-Vi upoznajete Djoleta u vasoj zgradi i ovde izaslo da opravlja kisobrane...
- On ce se ozeniti za 8 godina, 5 meseci, 6 dana, 10 sati, 23 minuta, 15 sekundi i 213 hiljaditinki....
- Vi upoznajete za 12 dana djuru mornara, sa sarenim ocima...
- Ona se udaje za 6 nedelja i izasao je dzon, znachi gastarbajter iz Svedske. Za njega se udaje.

Gledateljka: Kako ce mi se zvati buduci muz?
Milan: Tom Kruz.
G: Tom Kruz???
M: Kada ja kazem da cete se udati za Tom Kruza, ne mislim na onog koji je slavan. Nije on jedini covek koji se tako zove na ovom svetu. Ima i drugih sa tim imenom. Samo sam to hteo da pojasnim onima koji to jos ne znaju...

- Uvek pogodim ime i prezime vaseg buduceg bracnog partnera. Pogodio sam vise od 1000 puta. Samo jednom nisam pogodio. Verujte mi taj covek je dva dana posle emisije otisao u opstinu i zamislite promenio je ime

- Tarot?
- Dobro vece, izvolite.
- Debil*ino...
- Hm...pa dobro. Ajde da vidimo zivotnu kartu ove gospodje kad je vec zvala: dakle - u proslom zivotu je bila normalna. (baca jos jednom karte) U sledecem zivotu biæe nenormalna. (baca opet karte) A u ovom zivotu je retardirana seljanka! Dalje? Imamo li nekoga na vezi?

- Za koga cu se udati?
- Za sledeceg ministra trgovine Dominikanske republike.

- Da l cu prodati kucu
- Za 31 dan, prodajete kucu preko agencije u kojoj ste dali. Izaslo Petrovic Marko, nezaposlen. Njemu prodajete.

- Zanima me stanje u kuci
- Ovde su izashli duhovi u vashoj kuci.

- Kada cu zatrudneti ?
- Veceras u 2:05

- Zanima me da li ce mi se cerka udati.
- Ona se udaje za princa, i ovde je izasla karta iz skotske

- Sta ve biti sa penzijom moje supruge?
- Mora da potplati da bi je dobila...idemo dalje...tarot gradi pitanje...

- Da li cu dobiti na lotu?
- Brojevi 2, 14, 26, 30. zovite ponovo i dat cu vam jos 3 broja. A za 7 dana u Vranju kupite dve table lozova i dobicete mercedes SLK.

- Zdravlje?
- Perite sudje destilovanom vodom, jer voda iz cesme ima puno kamenca.

- Da li cu resiti stambeno pitanje?
- Nemojte da uzimate novi stan, ne valja mu kanalizacija.

- Ko mi je prosle godine zapalio kamion?
- Tarot je izbacio dva imena, pa zovite posle jedan da ne govorim javno, i dacu vam brojeve licnih karata tih ljudi.

- Ostala sam u dobrim odnosima sa bivsim muzem i zanima me zbog cega se ne javlja u poslednje vreme?
- On se sada vidja sa mladjim devojkama, sinoc su bili u piceriji i jeli su Kapricozu, a kada nema pare, vodi je na mesano meso.

- Dobro vece, tarot
- Dobro vece, htela bi za cerku...
- Gospodjo, morate reci tarot, inace vas server izbacuje...
- Dobro, tarot! Htela sam za cerku da pitam kad ce se zaposli i gde?
- Da vidimo sta kaze tarot... Cerka se zaposljava za... 13 nedelja i 2 dana...
- Jao, hvala puno...
- I to u kiosku, na autobuskoj stanici u Beogradu...

- Sta mi mozete reci za majku?
- Majka vam je umrla!
- Nije, ziva je!
- Umrece.

- Odnos sa muzem?
- Ne prekidajte vezu u kojoj ste, a sa mužem se ne razdvajajte jer imate odliène predispozicije za udovištvo...

- Kad ce mom sinu da krene posao?
- Vasem sinu ce krenuti na bolje kad pocne da slusa grupu Rammstein

- Zanima me zdravlje.
- Znam da ste bolesni. Ovde izaslo da jedete 9 dana burek i jogurt i ozdravice te.

- Ja sam zvao malopre i rekli ste mi da zovem ponovo. Kada cu ja dobiti neke pare?
-Izasla karta da nazovete za 14 minuta!

- Moj sin je u inostranstvu. Da li ce dobiti vizu?
- On ce dobiti vizu tako sto ce biti u programu lansirne rampe na Mars. On ce biti astronaut i ucestvovace u probnoj misiji za Mars. Samo tako ce dobiti vizu. Tako kaze tarot...

- Kada cu se udati i za koga?
- Vi se udajete za Marka Lucifera iz Sardinije.

- Interesuje me da li cu se zaposliti?
- Vi se zaposljavate u maju kod Luisa Enrikea u diskontu ****.

- Moj suprug treba da ide na operaciju...
- Bice, operisace ga hirurg, imace zeleno odelo, masku preko lica i bele rukavice.....ja sad ne znam jesam li nesto pogodio....

- Kad ce mi se popraviti materijalna situacija?
- Za 14 dana umrece vam bogata tetka i ostaviti 75 258 eura.

- Zdravlje?
- Vi mora da snimite levi i poludesni bubreg!

- Da li ce sin da ode u inostranstvo?
-Ne samo da ce da ode u australiju nego ce on tamo da gaji kengure...

- Zanima me zdravlje.
-Vi morate u bolnicu izasle je karta. Zovite sad hitnu pomoc...

- Da li cu prodati kucu?
- Necete. Izasla karta ukleta kuca na brdu.

- Zdravlje za sestru
- Ona je jako bolesna. izasla karta depresija apatije. Jedino moze da se izleci ako jede grozdje...

- Da li cu da se ozenim?
- Da. Upoznaæete devojku, Simonidu Velickovic... Kada? 9 dana, 5 sati, 17 min. i 6 sekundi nakon sto procitate Gete-ove pesme...

- Kako se ja zovem?
- Izaslo vam da se zovete Jevremovic Dmitar zvani Bane... (veza: tu tu tuuu) Sta pogodio sam? Pa ovo je neverovatno. Ma ne nisam ja kralj, to je tarot. Veceras 100% pogadjam imena ljudi i datume rodjenja, ako zelite moze i oba.

- Da l' ce suprug u inostranstvo?
- Uuuuu on ide za 5 nedelja, cim dobije vizu
- Ali on je vec dobio vizu
- A ne, za tu zemlju trebaju 2 vize, tarot to zna

- Da li ce cerka zavrsiti fakultet?
- Ne samo da ce zavrsiti nego ce ona postati dekan cim zavrsi!

-Zdravlje?
- Vi ste bolesni, sudove morate da perete toplom vodom, ladna voda direktno utice na kalcijum kostiju.

- Posao?
-Uuu vi ce te otici u inostranstvo i bicete direktor....ne vidi se dobro....zgrada je visoka 74 metra...

- Vas sin je rodjen pod srecnom zvezdom i zagarantovan mu je uspeh u zivotu.
- Moj sin je invalid.
- Aha...da...

- Finansije?
-finansije ce se popraviti kad iz kuce izbacite televizor...
-finansije vam se popravljaju kad greskom na vas racun umesto na racun vaseg direktora uplate njegovu platu od 120.000 dinara...
- za 20 dana otvorite poslednju fioku i naci cete kesu u kojoj ce biti 97.000 evra.

- Kada cu se udati i za koga?
- A, pa vi se udajete za 7 meseci
- Gospodine ja sam vec udata imam i dete.
- Udacete se opet kakve veze ima sto se sada udati

- Da li ce moj sin naci devojku.
- Hoce, za tri nedelje u Beogradu na jednoj zurci i zvace se Perka.

- Zdravlje?
- Vi se gusite zbog usisivaca. Sutra ujutro odmah da ga bacite u kantu ili kontejner, i kupite novi.
- Nek proda stampac i ozdravice!

- Alo, jel cu da dobijem ovaj sudski spor?
- Gospodine, znate, ne mozemo na tom nivou da razgovaramo, kada budete spremni javite se...

- Je*em li ti majku nenormalnu u pi... tututututu
- A ovo je neka losa karma, Vi ste u prethodnom zivotu bili pijanica i lopov, to su neki kompleksi iz detinjstva, idemo dalje... ajmo bliže...

- Sta kazu karte?
- Karte kazu da Vi imate neki problem, jel sam pogodio?
- Jeste, jeste!
- Pa ja znam, nego zbog ostalih gledalaca

- Kako mi se zove sin?
- Sin vam se zove Miroslav, izasla karta, jel sam pogodio? (prekida se veza) jesam, pa znam, nego ja zbog ostalih gledalaca, kazu namesteno... sta kazete svaka mi cast, ma taman posla, samo da znam da odrzavam sto posto procenta u pogadjanju...

- Kad cu prodati kola?
- Ovako, ta kola imaju cetiri tocka, malo su bledje boje... jel tako, jel sam pogodio?
- Jeste, jeste...
- Ma znam, prodajete ih za 6 nedelja

- Kada æu kupiti stan?
- A pa necete kupiti stan, znate to i sami... Nemojte ljudi da me zovete za gluposti da otvaram Tarot za bezveze... Ja sam lepo predlozio da cena poziva bude 100 dinara, ali nije proslo pa je samo 70. Inace, u Nemackoj sam radio za 3,99 eura pa Vi vidite...

Inzenjeri Vs. menadzment

Putnik u balonu sa vrucim vazduhom je izgubio orijentaciju. Spustio je balon nize i ugledao jednu zenu na tlu. Spustio se jos nize i pozvao zenu:

- "Oprostite, mozete li mi pomoci ? Obecao sam jednom prijatelju da cu se naci sa njim, ali ne znam gde se nalazim."

Zena mu odgovara:

- "Nalazite se u balonu, otprilike 10 met. iznad zemlje, 49 stepeni 28 minuta i 11 sekundi sirine, te 8 stepeni, 28 minuta i 58 sekundi duzine."

- "Vi ste sigurno inzenjerka" - kaze covek u balonu.

- "Jesam", potvrdi zena, "ali kako to znate ?"

- "Pa, sve sto ste mi rekli je tehnicki korektno, ali ja nemam pojma sta bih uradio sa tim informacijama, a cinjenica je da jos uvek ne znam gde sam. Otvoreno govoreci, niste mi bili od prevelike pomoci, samo ste mi produzili putovanje."

Zena mu na to odgovori:

- "Vi sigurno radite u menadzmentu !"

- "Da", odgovara covek iz balona "ali kako to Vi znate ??"

- "Tja", odgovara zena "niti znate gde ste, niti kuda idete. Vi ste na temelju velike kolicine vruceg vazduha dospeli do ove pozicije. Dali ste obecanje prijatelju, a da nemate pojma kako cete ga odrzati, a ocekujete od ljudi ispod vas da rese vas problem. Cinjenica je da ste sada u istoj izgubljenoj poziciji kao i pre naseg susreta, ali sada sam nekako ja kriva za to !"

-Dobar dan,jel to Mercedes servis?
-Da,izvolite
-Jel mozete da mi nadjete muza preko GPS-a?
-??????
-Pa znate mi imamo ML-a i ugradjen GPS,pa ako bi mogli samo da mi kazete gde se nalazi posto ga nema 3 dana kuci.

-Jel mogu ja da zakazem servis?
-Naravno, koji je auto u pitanju?
-Grand Roki!!!!!!!

-Ja bih hteo samo da dolijem ulje u motor posto je na minimumu.
-Ok,sipajte CASTROL TXT.
-A koliko da dolijem,jel dosta 6 litara?

-Ja bih htela da kupim kljuc
-Jel ste vi vlasnik kola?
-Nisam,moj otac je vlasnik
-Dobro,mora on da dodje da potpise porudzbinu i preuzimanje kljuca ili da vam da ovlascenje.
-Pa najbolje da on dodje sa autom pa neka poruci
-A koji je auto u pitanju?
-FIAT PUNTO!!!!!!!!!!

-Dobar dan,ja hocu da zakazem servis
-Koji je auto u pitanju?
-Pa ovaj zeleni
-?????
-Evo vam direktor
-U pitanju je zeleni automatik

-Ja bih hteo samo da mi pokazete kako se kalibrise kompas na dzipu Cherokee
-Nista ne brinite sam ce se kalibrisati
-Jao dobro ste mi rekli, pa ja 3 noci ne spavam, zamislite da krenem za Mladenovac a on mi pokaze neku drugu stranu sveta i ja zalutam

-Dobar dan, samo da vas obavestim da vam je auto zavrsen i da mozete doci po njega.Vas racun je....
-Samo momenat da popijem bensedin pre neko sto cujem cifru!

Dobar dan ja bih hteo da kupim benzinsku pumpu za Chryslera
-Koje je godiste?
-1938!!!!

-Direktora zanima koliko kosta servis za njegov auto?
-Koji je model?
-Mercedes!
-Ali koji model?
-Pa,ne znam, 200 i neki...Karavan!
-Dajte mi makar broj sasije
-A gde mu je to?

Stao sam na auto putu kod Plane!
-U kom smeru,ka Beogradu ili Nisu?
-Pa zavisi odakle se gleda

-Prebacite meni,ne razumem engleski!
-Jel moze nemacki?
-Ni to ne znam,a jel ima srpski?

OSTALI KOMENTARI

-Negde povukava fals vzduh

-Au,pa ovo radi na utisak (keyless go)

-Upalila se Aladinova lampica (lampica za ulje)

-Upalio mi se helihopter (check engine)

-Upalila mi se slavinica (check engine)

-Nacrtao mi je posudu sa talasicima (lampica za rashlad.tecnost)

-Hoce li da upali edukator (indikator za istrosenost plocica)

-I napisite slobodno, motor radi kao Ferguson!

-Tandrlja trap a motor sobonja!

-Do kafane sam stigao normalno,kada sam izasao moj auto vise nije zeleo da upali :lol:

-Auto mi je stao,poslacu ga slepericom

-Cita li taj kompjuter i Audi?

-Upalila mi se cesma(check engine)

-Pise mi “add oil”,sta da radim?

-Pokazite mi koji je to uredjaj koji mi za noc pojede svu struju iz akumulatora!

-Auto ne gasira!

-Ne radi radar!

-Da mu vidis mortizaciju!

-Procurili aromatizeri!

-Ama ide on samo avolji!

-Mrvori nesto u motoru!

Cuven je i slucaj pijanca koji je greskom usao u servis.

Covek je sedeo duze vreme u restoranu Gvero i izasao je napolje jer je morao u WC.Pri povratku u restoran toliko je bio pijan da je greskom usao u radionicu u limarsko farbarski deo.Poceo je da vice Milkaaaaa!!!!!!!Kada su ga pitali zasto vice odgovorio je da zove Milku(konobaricu iz Gvera) da plati racun.

U Chrysler servis dolazi jedna posebna stranka koja doveze svoj dzip na svakih 1000 km na kontrolu.Medju zahtevima stranke su:

-ocistiti hladnjak blagim prskanjem vode iz bastenskog creva,sa zadnje strane saca
-u brave naneti malu kolicinu visokokvalitetnog MOPAR maziva za cilindre brava
-prekontrolisati da li na gazecem sloju pneumatika ima zaglavljenih kamenja,eksera,stakla ili drugih predmeta
-na zavrtnjima tockova potraziti znake neobicnog habanja
-proveriti da li ima naslaga bilja ili zbunja koje bi mogle da prikriju ostecenja za cevima za gorivo

Inace,zanimljiva stvar je i da je ista stranka izvrsila prvi servis na 10000 km(tacno u metar), a drugi servis tacno na 20000 km.

Back