Sarena strana *:o)

• Začetnik teme Začetnik teme nsbee
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Unutrasnji mir

Ovo prosledjujem svima, posto je meni definitivno pomoglo. Dok prolazimo kroz sve sto nam zivot priredjuje, neophodno je da imamo neki svoj kutak mira. Ja sam postupio po jednostavnom savetu koji sam procitao u jednom clanku, i napokon nasao svoj unutrasnji mir. U clanku je pisalo:
"Da biste postigli unutrasnji mir , morate zavrsiti sve stvari koje ste zapoceli."
Onda sam pogledao po kuci i video sve stvari koje sam zapoceo, a nisam zavrsio...
I pre nego sto sam jutros krenuo , dovrsio sam : flasu crvenog vina, flasu pelinkovca, flasu rakije, kutiju bensedina, stanglu cokolade i dopola potroseni đžokavac.

Osecam se FENOMENALNO!

DOKONI UM:
Unutrasnji mir

Ovo prosledjujem svima, posto je meni definitivno pomoglo. Dok prolazimo kroz sve sto nam zivot priredjuje, neophodno je da imamo neki svoj kutak mira. Ja sam postupio po jednostavnom savetu koji sam procitao u jednom clanku, i napokon nasao svoj unutrasnji mir. U clanku je pisalo:
"Da biste postigli unutrasnji mir , morate zavrsiti sve stvari koje ste zapoceli."
Onda sam pogledao po kuci i video sve stvari koje sam zapoceo, a nisam zavrsio...
I pre nego sto sam jutros krenuo , dovrsio sam : flasu crvenog vina, flasu pelinkovca, flasu rakije, kutiju bensedina, stanglu cokolade i dopola potroseni đžokavac.

Osecam se FENOMENALNO!

a nije pisalo 'podeliti s drugima'?
i ja bih da se osecam tako :lol:

Ministarstvo turizma priznaje da je veliki problem nedostatak vode u ljetnjoj sezoni, istovremeno ocjenjujući da joj to zapravo daje čar, jer se turistima nudi "divlja ljepota".
- Provela sam desetak dana odmora u Budvi, bez vode i to, znate, može biti zanimljivo. Divlja ljepota - doživite, otkrijte, uživajte - izjavila je uz osmjeh Jelena Paović, portparol Ministarstva turizma, ne precezirjući da li bi to iskustvo ponovila i naredne godine.
Paovićeva čak misli da je pojedinim gostima odgovaralo da borave na Crnogorskom primorju bez urednog vodosnabdijevanja. I struja je u sezoni povremeno nestajala, a da je uopšte nije bilo, to bi tek, sudeći po komentarima iz resornog ministarstva, bio potpuni užitak i doživljaj za turiste.

Argumenti

Uđe Mujo u banku i traži da zameni 200 evra. Službenik pripremi pare, pruži mu formular:

- Potpišite ovde...

- Neću ja ništa potpisivati.

- Ali bez potpisa nema isplate!

- Ne mere, jel'? Odo' onda ja u drugu banku.

Pređe Mujo preko puta u drugu banku.

- Ja bi da promenim 200 evra

- Evo, potpišite ovde...

- Neću ti ja ništa potpisivati. Babo mi je rek'o da sam glup i da ništa ne potpisujem!

- Jeste li vi Bosanac?

- Jašta.

Službenik uzme čekić ispod šaltera i raspali Muju po glavi:

- POTPISUJ OVDE, *EBO TE OTAC BLESAVI!

Potpiše Mujo.

- Izvolite pare...

Izađe Mujo srećan iz banke, kad naiđe na onog prvog činovnika...

- I? Jesi li dobio pare?

- Jašta!

- Bez potpisa?

- Jok, potpis'o.

- Pa, što nisi kod mene potpisao?

- E vidiš, onaj mi tamo bolje objasnio!

Kako podeliti 426.359,00 Evra na 2 ?

teilennw9.jpg

Back