Sarena strana *:o)

• Začetnik teme Začetnik teme nsbee
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sakupilo se musko drustvo... Pricali o svemu i svacemu, i najzad jedan kaze:
- Znate li da sam negde procitao da u pivu ima zenskih hormona?
I tako, oni odluce da provere... I zaista, posto je svako popio po
dvadesetak piva...

- Svi su se ugojili.

- Svi su pricali u glas, ne govoreci nista pametno.

- Niko nije nikoga slusao.

- Vozili su veoma lose

- Niko nije priznavao svoju gresku, cak i kada je ona ocigledna

- Svakih 10 minuta svi su isli u WC i to zajedno!

vehabij, podmladak... :wink: :lol: :lol: :lol:

obrezanimuslimancici0yc.jpg

Tri žene igrale golf jednog lepog nedeljnog prepodneva. Jedna od njih nije bila previše spretna i njena loptica odleti u šumu. Ode da je potraži i umesto loptice pronađe žabu uhvaćenu u zamku.
• Oslobodi me - reče žaba - i ispuniću ti 3 želje.
Žena se nije dugo dvoumila. Oslobodi žabu, na šta žaba kaže:
• Hvala ti, ali zaboravila sam nešto napomenuti. Sve što poželiš, tvoj muž će dobiti 10 puta bolje.
• Nemam ništa protiv - bila je zadovoljna žena.
Njena prva želja bila je da postane najlepša žena na svetu.
• Ali, jesi li ti svesna - upozori je žaba - da će tvoj muž postati naj naj najlepši muškarac na svetu? Pravi Adonis. Sve će ga žene proganjati.
• Nema problema. Pa ja ću biti najlepša žena na svetu i on će videti samo mene!
I tako žena postade najlepša na svetu. Posle toga poželi da postane najbogatija.
• Ali to će od tvog muža učiniti deset puta bogatijim od tebe.
• To mi uopšte ne smeta, ono što je njegovo je i moje - odgovori žena.
I tako žena postade najbogatija na svetu.
• A šta je tvoja zadnja želja? - upita radoznala žaba.
• Želim dobiti LAGANI srčani udar!

Pouka pričice je da su žene inteligentne. Nemoj se nikad šaliti sa njima!

NAPOMENA: Ako si žensko ne čitaj dalje. Za tebe je vic gotov. Stani ovde i osećaj se superiorno!

Ako si muškarac: Muž je imao deset puta LAKŠI srčani udar!
Pouka pričice je da žene stvarno misle da su jako inteligentne. Pustimo ih nek tako misle i uživajmo u spektaklu.

P.S. Ako si žensko i još čitaš, ovo je dokaz da žene NIKAD NE SLUŠAJU!

Podseti me ovo sa zabom...

Cigina prica:

- Odem ti ja na pecanje, kad uhvati se zaba na udicu. Taman da je otresem o zemlju, kad ona zavapi: "Nemoj, kad te molim, ispunicu ti tri zelje!" Ajde reko, sta me kosta da probam, kazem joj: eno ona moja stracara ni na sta ne lici, samo sto se ne srusi, dvoriste nikakvo, nemam auto, daj malo da se to sredi. Drugo, zena mi se samo izlezava po kuci, gleda serije i nista ne radi, daj malo da se ona provredni, da kuva, cisti i to... "ok, i treca?" Deca mi propala, sin krade, cerka se *****, daj malo da se dovedu u red... "Vazi Cigo, lezi sad ti odspavaj i kad se probudis sve ce biti sredjeno."
Probudim se ja, odem u malu, kad ono kucerina, fasada, ograda, ispred Mercedes, travnjak sve... udjem u kucu ono mirise sarma, zena s keceljom postavlja sto, cerka strika nesto, reko sta to radis cero, ona kaze "pa ocu tata da se udam, pa strikam nesto za miraz", sin u odelu, nosi aktovku, kaze odo ja cale na posao...
Ispricam ja zeni sta je bilo, a ona ce budalo, sto nisi para nekih trazio.. i tako ja odem opet sutra na pecanje i uhvatim tu istu zabu i trazim jos jednu zelju a ona kaze "moze Cigo, al da me po***es!" Ja gledam, gde cu zabu j**ati, ali ajde sad, sta je tu je, krenem ja kad ono vise nije zaba vec devojcica od 14-15 godina, ko bombonica, uf!

E, tako je to bilo, druze sudija, a ne ko ova kurvetina sto prica!

Back