Sarena strana *:o)

• Začetnik teme Začetnik teme nsbee
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
lapsusi sa fakulteta..

Usmeni ispit na medicinskom fakultetu:

"Ako vam je znanje k'o sise, ne moramo ni pocinjati s ispitom."
(profesor dobio zabranu usmenog ispitivanja)

Ispit iz fizike: "Jesu li vama mozak napumpali helijumom da biste
uopste mogli uspravno hodati?"

Profesor pravnog fakulteta obraca se trudnoj studentkinji: "Sad vec
udvoje dolazite na ispit, a jos uvek nemate pojma..."

Profesor sedi u restoranu i jede.
Dolazi student i seda bez pitanja za njegov sto.
Profesor, ljutito:
- Otkad to orlovi i svinje sede za istim stolom?
Student se digne, pokupi tacnu i kaze:
- Dobro, onda letim dalje...

Ines1864:
O da, tek kad sam stavila sliku videla sam da sam odala svoju anonimnost.Nema veze, dobro ce mi doci za licnu promociju, nek znaju ljudi na koga sam lepa ;-) ;-) ;-) Mozda mi mamino ime pomogne u buducoj karijeri :) Shala...

Mislim da će ti ona u profilu više pomoći ... moguće neka reklama za kišu, tuš, peškir,šampon, regenerator...

Ines1864:
Evo slika moje mame...Al ja sam jos lepsa... :lol:

pvsw07.jpg

Javi kako da se upoznamo (mislim ja i mama) :)

Mama,mama,mogu li da se igram sa dedom?
Može sine,ali ga posle zakopaj na istom mestu!
---------------------------------------------------------------------
Mama,mama,zaklao sam babu!
Zašto sine kad imamo još pola dede u zamrzivaču?

Gledam na vestima ....

Snimili naseg guvernera kako izmedju ostalog kaze da treba da kupi televizor pa kao poredi cene kod nas i u inostranstvu . . . .bla bla
A onda kaze spiker : ...nasem guverneru treba TV a predsedniku svetske banke....
I ladno prikazu coveka koji je posetio neku dzamiju ( mislim Turska ) i kad se izuo ... obe carape mu suplje na palcu !!! :shock: :lol: Sto je jos bolje obuo je i suplje papuce, iz kojih je opet virio palac :lol: , a najbolje je sto kazu da nije imao para da kupi druge ( kasnije ) pa je pozajmio lovu od nekog iz obezbedjenja :lol:
Snimak je da se ukenjas od smeha :lol: on kao nesto prica a cela nacija i prisutni zevaju u njegove palceve :lol: :lol: :lol:

Mama,mama,neću da jedem udrobljeno sa bratom!!!
Dobro sine,ti izvadi brata pa popij!
-----------------------------------------------------------------------------
Mama,mama neću da jedem rezane!
Ćuti sine da ti ne izvedim tetive i iz druge ruke!!!

Slatka osveta

U kafiću mladić odluči da pozove devojku na piće. Priđe njenom stolu i upita:

- Izvinite, mogu li vas pozvati na jedno piće?

Devojka na sav glas vikne: "Šta? U tvojoj sobi?"

- Ne, ne razumete, samo vas pozivam na piće.

Devojka, još glasnije: Šta? A sada bi u hotelu?

Momak sav posramljen ode do šanka, plati račun i krene prema vratima, sav crven od stida. Kad odjednom prilazi ona devojka i objasni:

- Izvini za ono malopre. Znaš, studiram psihologiju i istražujem kako ljudi reaguju u nezgodnim situacijama.

Tada momak drekne na sav glas: "Šta? Naplaćuješ 200 evra? Pa otkud meni tolike pare?"

Попуните предбрачни упитник
Договорите све
појединости пре брака
(Фото АФП)

Велики број парова не разговара о кључним стварима пре него што уплови у брачне воде, тврде експерти за међупартнерске односе, пише „Њујорк тајмс”.
Позивајући се на речи стручњака, исти извор наводи листу најважнијих питања на која будући брачни другови треба да дају одговоре:

– Хоћемо ли имати деце и ако је одговор потврдан, који ће партнер бити првенствено задужен за бригу о деци?

– Да ли имамо јасну идеју о финансијским обавезама и циљевима оног другог и да ли се наше идеје о трошењу и штедњи подударају?

– Да ли смо разговарали како ћемо одржавати домаћинство и да ли смо сагласни ко ће обављати које кућне послове?

– Да ли смо потпуно открили једно другом своје здравствено стање, и физичко и психичко?

– Да ли ми је партнер привржен у мери у којој очекујем?

– Можемо ли отворено и лагодно да разговарамо о сексуалним потребама, жељама и страховима?

– Да ли ћемо у спаваћој соби имати телевизор?

– Да ли заиста слушамо једно друго и да ли искрено размишљамо о идејама и примедбама оног другог?

– Да ли смо у потпуности разумели духовна уверења и потребе оног другог и јесмо ли разговарали о томе када ће и како наша деца започети верско и морално образовање?

– Да ли волимо и поштујемо пријатеље оног другог?

– Да ли ценимо и поштујемо родитеље оног другог и да ли је било ко од нас забринут да ће се родитељи мешати у везу?

– Шта моја породица ради што ти смета?

– Има ли ствари којих ти и ја НИСМО спремни да се одрекнемо у браку?

– Ако једном од нас буде понуђена каријера далеко од породице оног другог, да ли ћемо бити спремни на селидбу?

Back