Sarena strana *:o)

• Začetnik teme Začetnik teme nsbee
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ono sto bi ja ovde, veceras, pred vama, hteo konkretno da kazem je to da ako je covek seljak, kesh mu moze pomoci da postane seljacina i da stvari koje govori, radi budu samo gore, teze i strasnije, jer mu kesh daje mogucnost da svoje gluposti plasira na visem nivou. kapiram da alexej misli da ima kesh mogao bi da kara sta god bi hteo ali nije tako, i zbog toga mu u novoj godini zelim da se obogati, krene da trosi pare kako hoce i onda posle nekog vremena dodje ovde i kaze : "hemi.car/e bio si u pravu"....

neeee, nemam nikakvog interesa oko alexeja, sto ce reci da me boli uvo....samo voleo bi da vidim kavo ce lice da slozi kad ribe nastave da ga ispaljuju a on se pojavio u kombinaciji armani/pal zileri/rolex/audi/cohiba/apsint, misleci da je sad napokon baja!! :lol: :lol: :lol:

HEMI 426:
ono sto bi ja ovde, veceras, pred vama, hteo konkretno da kazem je to da ako je covek seljak, kesh mu moze pomoci da postane seljacina i da stvari koje govori, radi budu samo gore, teze i strasnije, jer mu kesh daje mogucnost da svoje gluposti plasira na visem nivou. kapiram da alexej misli da ima kesh mogao bi da kara sta god bi hteo ali nije tako, i zbog toga mu u novoj godini zelim da se obogati, krene da trosi pare kako hoce i onda posle nekog vremena dodje ovde i kaze : "hemi.car/e bio si u pravu"....

Ajde ajde... Hteo sam samo da ukazem kako skoro svaka zena moze super da izgleda kada se sredi. :)

Hvala na zeljama, mada da ja cekam kesh da bih ***** ne bi mi bilo duga veka.... :shock:

e sad, vidi, pazi, gledaj!

ako bi uradio varijantu st.martins/boss/chopard/jaguar/st.james cariba/dry martini

imao bi kombinaciju koja svuda pali, pogotovo kod najjacih riba, ali moras dobro da znas kako da je nosis i sta je sta....

jednom sam pricao sa jednom starom sponzorusom, zenom koja je prakticno stvorila zanat, strasan lik, toliko sam od nje naucio da moji pogledi na oblacenje, ponasanje i odnos prema ljudima/zenama, nikad nisu vise bili isti, na srecu, poducavala me je nekim stvarima dok sam bio mali i mislim da sam tad poceo da sticem stil i pimp fore

DOKONI UM:
C C C Sale Sale...
Pa nećeš ih yebati nego nositi njihova odela...

Armani je simbol USPEHA !
Audi - Jagura ....vredi li raspravljati ... jedno je linijski auto a drugo je statusni simbol.

Gluposti...
Babe i zabe se i onako ne porede.

To je ko kada bih rekao da je Mercedes bolji od BMW ili jos smesnije sta je bolje Jaguar ili Ferrari :roll:

Back