AmiA
Zainteresovan član
- Poruka
- 246

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kukuuuuu......AmiA:i da chalkodyles I p 34.9-36.13 rece srbi,ovaj narod je jedan od najstarijih i najvecih na svetu
Kukuuuuu......![]()
cinican,ushicen,iznenadjen prevedi nam tu onomatopeju
Циничан. Зато што се величина народа мери његовим културним и цивилизацијским доприносом, а не тиме шта је један од 1000 историчара у поетском заносу рекао о њему.
da li na ovom forumu postoji neko ko je upoznat sa radom^Serbona*drustva iz Nisa za naucno istrazivacke najstarije istorije Srba iz nisa,Srboslovenska duhovna akademija iz pozarevca srbsko uceno drustvo iz nisa, sardonija zavod za srbistiku-cikago beograd stutgart![]()
Mrzi me više da pišem o Seretićevim glupostima. To je bar hiljadu puta prežvakano na ovom forumu.
http://forum.krstarica.com/search.php
Можемо да причамо и ово и оно, али треба погледати ко су заправо и шта су Срби. Односно, наш народ, без обзира на значење речи "Срби" које је та реч могла да има у прошлости.
А истина је да смо млад и мален народ са више тога негативног него позитивног. Приче о некаквој ранијој слави некога ко нема везе са нама и оним што заправо јесмо су научна фантастика. А жали Боже оних ентузијаста и идеалиста који су искрено поверовали у неке приче које нажалост никакве везе са мозгом немају.
jovan i.deretic mislila sam da je ovo forum naobrazovanih i kulturnih bica.govoriti jezikom vredjanja i mrznje za mene je strano.izvinite necu se vise javljati.ova tema moze da bude zatvorena posto je kako rece prezvakana hiljadu puta.
САМО ДА ЗНАМ КОЛИКО ТИ ПЛАЋАЈУ ДА ПИШЕШ ТЕ ГЛУПОСТИ!
Срби јесу староседеоци балкана, а ти пиши колико хоћеш и шта хоћеш!