sardine ?

sardine ...

• volim .

• podnosim .

• gade mi se !

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa sad ... onako odokativno ... mozda 5, 6 ... do 10 max ... mrzi me prebrojavati .
Mozda ima u vecim gradovima po 1 jos ... uglavnom oni iz manjih mesta kad dodju u bg , zaglave u meku jer im je to valda atrakcija ... idu klinci a ja ga godinama izbegavam jer cifra bude takva da si komotno mogao jesti u restoranu i konkretno ... od meka se samo naduvas kao zaba i ostanes gladan nakon pola sata .
Dobar im je samo sladoled ... al nista exkluzivno
I inace je mek po svetu sirotinjska zabava vrlo prljavih prostora . U Bg ga bar drze cisto

bi isla sardinarnica u srbiji ?

ne bi..srbi su svinjojedi. ribe jedu samo kada ih popovi podsete da je vreme posta a i tada fejkuju ;)
kultura jedenja ribe nije rasprostranjena toliko...prosecan srbin ce pre u rernu da stavi butkicu nego ribicu ;)

ima fish barova po bgd-u ali je promet, koliko vidim, nedovoljan...prosecna hamburgernica fast food ima mnogo veci promet...

vecina ne posti ;) vecina folira kvazi postom od jednog dana ako i to...

Ја у животу свом нисам постила нити ико мој, а највише ме нервира оно педерисање са биљним качкаваљем и шлагом - као, ако то једу онда су исправни хришћани. :lol:

А чим та лакрдија мине, ударе по шваргли и кобасицама.

Poslednja izmena od moderatora:
Ја у животу свом нисам постила нити ико мој, а највише ме нервира оно педерисање са биљним качкаваљем и шлагом - као, ако то једу онда су исправни хришћани. :lol:

А чим та лакрдија мине, ударе по шваргли и кобасицама.

nesto si z4sr4la pa ne mogu ti dam rerutaciju za ovo :D

Jeo sam i ja ajkulino mesa i preživeo. Ajkula očigledno nije. Volim sardine, ali me mrzi čistiti. Zato ih ne spremam. Nemoj sad da mi neko piše kako se to ne čisti. Fuj.

Back