Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Posovani komsija.... Jednostavno kako za sarajevo tako i za BiH.. Jednostavan link je www.bih.net.ba...
i na toj stranici imas i link gdje je telefonski imenik BiH. Dakle istrazuj telefone po Sarajevu koliko hoces i naravno, napisi ime i prezime covjeka i odaberi kanton.. Srecno.. Poz.
GZ. Da skratim. Zamolijo me drugar koji je rodom iz Bosne da mu pronadjem preko interneta njegovog starog jarana Harachic Zijada .Iz kojeg je kantona neznam ako mozes pomozi. Hvala.
Sanse da ga nadjes preko Tel. imenika su 50 50 te stoga pokusaj da provjeris nekako preko mail adresa ako covjek uopste ima mail ili se na njemu uopste vodi telefon.. No da ti bude lakse sto se telefona tice na teritoriji F Bih imas 10 kantona pa onda jednostavno da bi provjerio fiksni telefon ukucaj na www.bih.net.ba pomenuto ime i prezime i pretrazuj redom po kantonima. Ukoliko ne nadjes broj telefona pomenuti gospodin nema fiksni prikljucak jer znam da je telekom BIH veoma azuran sto se toga tice.. To je trenutno najlaksa moguscnost da dodjes do broja telefona.. A ako se fiksni prikljucak ne vodi na njemu onda pokusaj da ukucas ime njegovog oca i vjerovatno ces naci covjeka. U svakom slucaju pretraga po imenima i brojevima telefona ide brzo tako da ti nece uzeti puno vremena za tih 10 kantona F BiH. Poz.. Ukoliko bas treba naci cemo covjeka da je ne znam gdje.. Pokusaj na Tuzlarijama na forumu, tamo su ljudi dobro informisani sto se BiH tice. Poz.