Saradnja

• Začetnik teme Začetnik teme wizard32
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Z-a-g-i:
Ma ne ljutim se eheh sto bi se ljutio ??? :P Ne mogu se ja lako naljutiti :D

http://www.templatedesire.com/search.php?a=aut&author=zagi&submit2=GO

Koliko ti imas godina i odakle si ?

I imas li koju domacu stranicu da si radio ?

POZDRAV !

:) nije bitno koliko imam godina i odakle sam, ovakve stvari se ne objavljuju na javnim forumima.. izvini, ali stvar principa.. dovoljno je da znas da imam kompaniju koja se bavi advertisingom, web aplikacijama i komercijalnim software-om, i nije iz srbije...

klijente iz srbije jos nisam imao, u planu je otvaranje kancelarije i studija u beogradu ili nisu, pocetkom iduce godine...

za sada, klijenti su uglavnom iz rumunije i SAD, s tim sto nemam pravo da pokazujem sajtove iz SAD, klauzula u ugovoru :(

pretpostavljam da su ono tvoji radovi? zasto radish templateove? ne verujem da se isplati i da ih neko zapravo kupuje... kompanije koje drze do sebe nikada nece kupiti template, da bi posle neko rekao "e, video sam to tamo i tamo"... znam iz istrazivanja koje smo sproveli i iz licnog iskustva...

zanima me cena sajtova u srbiji? ovde su od 400Evra prezentacije HTML+Flash, dok su dinamicke stranice od 600Evra... naravno, radi se o kvalitetnim radovima, ne o amaterskim projektima :)

pozdrav

Pa normalno da ih kupuje hehe cudno malo pitanje :P
Ali ne samo na onoj stranici vec ima dosta stranica pretezito SWISH gdje se moji radovi prodaju. Novac mi dolazi putem WESTERN UNION-a.

Malo smijesno klijenti samo iz "RUMUNIJE i SAD" :)

Nemma pojma koliko se krecu cijene web prezentacija u Srbiji jer nisam ni ja iz Srbije !

Za razliku od tebe ja nemam firme nikakve... Moj nacin rada ustvari sad kako radim jeste od kuce sa raznim zemljama i vise poslova vezani za WEB. Ne samo izrada web stranice vec i web hosting,domene...

POZDRAV !

ne znam zasto ti je smesno da radim za rumune i SAD, placaju dobro, i to jedino sto me zanima.. s moje strane mogu biti i albanci, ako placaju za moj rad onoliko koliko ja smatram da treba da budem placen, ne postavlja se pitanje :)

pozdrav

Back