sapni mi...

Baš tako, a što je interesantno, osetim to jako.. Pa neznam da li da se smejem, ili da pređem na hot čavrljanje, u pojedinim slučajevima... :hahaha:

ahahaha ja sam glasna nema tu zabune

- - - - - - - - - -

bilo je prilika, bilo i zadovoljstva :)

mada na kraju ipak bude smor sto nema dodira

pa dobro duso niko nije rekao da je to isto sto i prava stvar ali...pogasi neke vatre sto gore bar na kratko;)

Jedno duže vreme me nervirale žene iz javnih sektora, poslovno me nazovu, i počnu da uvijaju i demagogišu nakon mog javljanja...

Mnogo kasnije sam shvatio zašto me često nazivaju sa bezveze opravdanjima... :hahaha:

Ali to zna da me nervira... Lože se mačke na glas, pa priča ide bezveze, još me driblaju besmislicama... :lol:

Redovno se pale i gase :lol:

P.S. Meni je glas ozbiljan, retko se deres, al kad se proderem svasta bidne :lol:

mada iskreno zaista te ne vidim kao nekog hot line tipa zaista onako znajuci te,uvek si bio za moj pojam preozbiljan i tih :heart:

- - - - - - - - - -

Jedno duže vreme me nervirale žene iz javnih sektora, poslovno me nazovu, i počnu da uvijaju i demagogišu nakon mog javljanja...

Mnogo kasnije sam shvatio zašto me često nazivaju sa bezveze opravdanjima... :hahaha:

Ali to zna da me nervira... Lože se mačke na glas, pa priča ide bezveze, još me driblaju besmislicama... :lol:

ja kad se uspalim nekako promuknem dobijem onaj pesak u glasu hahahh

ovako da se ne lazemo,svi smo u nekom momentu nekoga negde hotnuli,pvt,sms,mms itd.neka imena forumasica i forumasa bi vas iznenadila...nije to nista sramota,nego mene zanima sex preko telefona.da li imate dovoljno sexy glas i mastu da nekog dovedete do vrhunca preko telefona,da li to radite,zasto,uopste vas stav.znaci ne onaj profi hot line vec vas amaterski.

kazu da imam seksi glas
a i generacija sam gde nije webcam bilo
tako da je i toga bilo :lol:

ovako da se ne lazemo,svi smo u nekom momentu nekoga negde hotnuli,pvt,sms,mms itd.neka imena forumasica i forumasa bi vas iznenadila...nije to nista sramota,nego mene zanima sex preko telefona.da li imate dovoljno sexy glas i mastu da nekog dovedete do vrhunca preko telefona,da li to radite,zasto,uopste vas stav.znaci ne onaj profi hot line vec vas amaterski.
is,jedna je i temu otvorila o mom sexi alfa glasu

nisam nikad to radio..ali mi iz jednog klipa jedna forumasica rekla da imam jako lepu boju glasa..
znaci li to da je seksipilan,mekan ili sta vec..nem pojma :prstic:

Provalila sam da se muskarci loze na moj glas... jer je mazan ^^

Sasvim spontano... a onda mi je i drug rekao kako imam sexy glas :lol:

Od tada ga zloupotrebljavam s vremena na vreme ^^ :aha:

Poslednja izmena:
image.png

Back