sapni mi...

CHERISH

Veoma poznat
Banovan
Poruka
12.808
ovako da se ne lazemo,svi smo u nekom momentu nekoga negde hotnuli,pvt,sms,mms itd.neka imena forumasica i forumasa bi vas iznenadila...nije to nista sramota,nego mene zanima sex preko telefona.da li imate dovoljno sexy glas i mastu da nekog dovedete do vrhunca preko telefona,da li to radite,zasto,uopste vas stav.znaci ne onaj profi hot line vec vas amaterski.

ovako da se ne lazemo,svi smo u nekom momentu nekoga negde hotnuli,pvt,sms,mms itd.neka imena forumasica i forumasa bi vas iznenadila...nije to nista sramota,nego mene zanima sex preko telefona.da li imate dovoljno sexy glas i mastu da nekog dovedete do vrhunca preko telefona,da li to radite,zasto,uopste vas stav.znaci ne onaj profi hot line vec vas amaterski.

daj broj mob:per:

za tvoj info,ja sam otvorila svojevremeno bas takvu temu o submisivnosti i o bdsm sexu bez uvijanja,tu ste palamudili u fantasticnih 2000 postova i svi su rekli o tome sta imaju pa i ja,jer to je bila tema.moj fetisizam nikad nije bio sporan ali to sada nije tema.temu ste razvakali i razvukli na dva meseca i ako tad nisi imao sta da kazes sta se sad javljas,ako ti nije jasno nadji temu JA SAM SUBMISIVNA ZENA pa onanisi sve je jasno,sad pisemo o drugim stvarima,ali ti ocigledno imas nameru da ukenjavas i spamujes sto od tebe bar na ovoj temi nisam ocekivala.

:lol:

Đe me nađeee...:lol:

Nekada, ranije, početkom mojih prvih iskustava na internetu i kontaktima sa ženama, prvih godina mnogo vremena sam providio na fonu, mobilnom, ne toliko sa porukicama, ali mnoogooo u razgovorima. A sve zbog mog glasa! :lol:

Sve su volele da pričaju samnom, bilo o čemu, jer imam prijatan sexi glas, kako one kažu... Jedva sam se odvikao od toga da ne koristim mnogo telefon. :hahaha:

I običan razgovor je nekada bio hot za neke žene! :lol:

:lol:

Đe me nađeee...:lol:

Nekada, ranije, početkom mojih prvih iskustava na internetu i kontaktima sa ženama, prvih godina mnogo vremena sam providio na fonu, mobilnom, ne toliko sa porukicama, ali mnoogooo u razgovorima. A sve zbog mog glasa! :lol:

Sve su volele da pričaju samnom, bilo o čemu, jer imam prijatan sexi glas, kako one kažu... Jedva sam se odvikao od toga da ne koristim mnogo telefon. :hahaha:

I običan razgovor je nekada bio hot za neke žene! :lol:
joj sto volim kad muskarac ima lep sexy glas ne neki piskav..moze da prica o bilo cemu ja se sva uspalim kao tinejdzerka:rumenko:

Back