gost 243178
Veoma poznat
- Poruka
- 12.084
Ne smem da vam postavim fotke Istanbula..imam na 100tine.. to je već druga tema)
Ja ću da postavim dva specijaliteta koja tamo treba jesti:
Pide i lahmadžun

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne smem da vam postavim fotke Istanbula..imam na 100tine.. to je već druga tema)
e ovde bih pravio eksurziju za pdf žene
![]()
Volim da putujem.
Pošto ne spadam u onih 10% bogataša u ovoj zemlji i ne mogu baš da sunčam guzu na Baliju i fotkam crkve po Moskvi, iskoristim lepo vreme, ograničene finansije i slobodan vikend da šmugnem na neko fino mesto u okviru granica "lepe naše".
Pošto ovde ima forumašica iz različitih krajeva Srbije, volela bih da na ovoj temi tekstualno i kroz fotografije opišete gde biste vodili (ili vodite) goste kada dođu u vaš grad.
Koja je to poslastičarnica koju ne treba preskočiti?
Gde je najbolja klopa?
Sa kog brda se vidi najlepši zalazak sunca?
Kojim delom grada, sela, varošice, treba obavezno prošetati?
Ovo nije tema o istorijskim i kulturnim znamenitostima (mogu i one ali njih je lako naći u turističkim brošurama) već o onim slatkim i turistima nevidljivim mestima koje vredi posetiti.
Voleo bih, vise nego bilo gde, da odem na 2 mesta. Prvo je St. Petersburg, o kom mi je baka pricala dok sam bio klinac, kao najlepsi grad na svetu. Drugo je Barbados, moj dobar drugar je bio tamo i kaze da je nestvarno dobro. Ok, jasno je da su to njihovi utisci i da ima verovatno i lepsih mesta ali eto, ta 2 bih voleo da vidim vise od ostalih...Dobro, i akapulko bih voleo.![]()
....a ja mislila da je neko abrovisanje ,bar po naslovu temeheh ja pomislio po nazivu teme da ce bude nesto u fazonu sapni mi sta oces da ti radim kad ono.....
U nedelju sam bila u etno selu Beli KamenPošto ovde ima forumašica iz različitih krajeva Srbije, volela bih da na ovoj temi tekstualno i kroz fotografije opišete gde biste vodili (ili vodite) goste kada dođu u vaš grad.
Gde je najbolja klopa?
Sa kog brda se vidi najlepši zalazak sunca?
Kojim delom grada, sela, varošice, treba obavezno prošetati?
Ovo nije tema o istorijskim i kulturnim znamenitostima (mogu i one ali njih je lako naći u turističkim brošurama) već o onim slatkim i turistima nevidljivim mestima koje vredi posetiti.