Šapić predlaže "oduzimanje" BAS-a, oko 700 radnika strahuje za budućnost

Koliko sam ja podcenio tog covek,a za prosle izbor od samog pocetka kako se prica da se raspisu,mislio sam da on moze da bude kao protivkandidat Vucicu i sada vidi da sam se zaebo ljudski.Mnogo veca gnjida nego sto su NovoBeogradjani mislili,pa i neki sa strane kao sto sam ja.

Jeste, kao i slina i mali.
precenio

majvise poverenja mi ulivaju politicari koji su svoje najblize izmestili u neku stranu zemlju, a oni ostali ovde da vedre i oblace i obezbede svom narodu pristojan zivot
da oni tamo negde pate dok mi ovde uzivamo

u rangu sa

Мени само није јасно... Да ли је идеја БАСа или Града да се станица измести? Колико се сећам, Град је хтео.
Е сад, што БАС то није у финансијском стању да изведе, то је друго питање. Да ли је о томе могло да се размисли пре доношења коначне одлуке? Постоји и нешто што се зове докапитализација, па ако држава хоће да "суне" неке паре, нека им се повећа удео у власништву. Законито је.
Oni su bukvalno zbog BW,naterani da se izmeste

Uskoro će početi na temeljima da im kopaju.
Za vreme korone,oni uopšte nisu imali prihoda,i da su hteli nisu mogli da zavrse

Oni su bukvalno zbog BW,naterani da se izmeste

Uskoro će početi na temeljima da im kopaju.
Za vreme korone,oni uopšte nisu imali prihoda,i da su hteli nisu mogli da zavrse
Јасно и очигледно.

Али овде, као и по многим другим питањима, имамо стање - кадија те тужи, кадија ти суди.

шта знам, мени се свиђа што неће бити аутобуске у центру града, али ми се не свиђа што је све раскопаано годинама на месту где би требало станица да буде.
а то да је БАС натеран да се измести - то је истина...просто, фирма је натерана у трошак који не може да поднесе тек тако, поготово у овим условима.

шта знам, мени се свиђа што неће бити аутобуске у центру града, али ми се не свиђа што је све раскопаано годинама на месту где би требало станица да буде.
а то да је БАС натеран да се измести - то је истина...просто, фирма је натерана у трошак који не може да поднесе тек тако, поготово у овим условима.
Urbanisticki plan beograda je doziveo svoj urbicid. Ovo su nepovratne stete koje ce obeleziti ovaj istoriski period. Ako nas ostane vise nego pod jednu sljivu, ovo ce biti upamceno kao top 5 zajeba u istoriji

Screenshot_20220704-163955.png

Пиши ћирилицом! :per:

Ко се понадао да ћемо у догледно време имати аутобуску станицу на новом месту... Нека се нада и даље, друго му не преостаје

https://www.rts.rs/page/stories/ci/...ato-kada-ce-se-preseliti-troskovi-godine.html

Године пролазе, трошкови расту – још се не зна када ће се преселити главна аутобуска станица​

Уговор о градњи аутобуске станице у Блоку 42 између БАС-а и Града потписан је 2017. године. Камен темељац је постављен 2018. године, а радови су се захуктали 2019. године.

"Ми имамо грађевинску дозволу која је издата у децембру 2021. године и у којој пише да ми за три године треба да пријавимо радове, а за пет година да добијемо употребну дозволу, значи имамо још четири пуне године да завршимо", каже председник Независног синдиката БАС-а Слободан Коврлија.

По свему судећи, решење је могуће... Боље од наведеног нећемо добити.

https://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/drustvo/4895339/sapic-autobuska-stanica.html

Шапић: Град ће преузети Београдску аутобуску станицу и завршити је за пар месеци​

Градоначелник Београда Александар Шапић рекао је да је Београдска аутобуска станица прихватила споразумни раскид уговора. Ми ћемо да је преузмемо и завршимо за пар месеци јер мислимо да је то интерес свих Београђана, поручио је Шапић.

Back