- Poruka
- 50.197
кад је госин шапић постао градоначелникмајко мила, шта л ће сада бити
![]()
Sad će svima da podeli besplatne ulaznice za bazen

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
кад је госин шапић постао градоначелникмајко мила, шта л ће сада бити
![]()
не бих крочила у ту воду, нема шансеSad će svima da podeli besplatne ulaznice za bazen![]()
не бих крочила у ту воду, нема шансе
precenioKoliko sam ja podcenio tog covek,a za prosle izbor od samog pocetka kako se prica da se raspisu,mislio sam da on moze da bude kao protivkandidat Vucicu i sada vidi da sam se zaebo ljudski.Mnogo veca gnjida nego sto su NovoBeogradjani mislili,pa i neki sa strane kao sto sam ja.
Jeste, kao i slina i mali.
da oni tamo negde pate dok mi ovde uzivamomajvise poverenja mi ulivaju politicari koji su svoje najblize izmestili u neku stranu zemlju, a oni ostali ovde da vedre i oblace i obezbede svom narodu pristojan zivot
iz tvojih usta u sapiceve usiSad će svima da podeli besplatne ulaznice za bazen![]()
voda jei kontrolisana..veske je cak i pioне бих крочила у ту воду, нема шансе
U pravu si moja greska iz besa.precenio
da oni tamo negde pate dok mi ovde uzivamo
u rangu sa
Oni su bukvalno zbog BW,naterani da se izmesteМени само није јасно... Да ли је идеја БАСа или Града да се станица измести? Колико се сећам, Град је хтео.
Е сад, што БАС то није у финансијском стању да изведе, то је друго питање. Да ли је о томе могло да се размисли пре доношења коначне одлуке? Постоји и нешто што се зове докапитализација, па ако држава хоће да "суне" неке паре, нека им се повећа удео у власништву. Законито је.
Јасно и очигледно.Oni su bukvalno zbog BW,naterani da se izmeste
Uskoro će početi na temeljima da im kopaju.
Za vreme korone,oni uopšte nisu imali prihoda,i da su hteli nisu mogli da zavrse
Urbanisticki plan beograda je doziveo svoj urbicid. Ovo su nepovratne stete koje ce obeleziti ovaj istoriski period. Ako nas ostane vise nego pod jednu sljivu, ovo ce biti upamceno kao top 5 zajeba u istorijiшта знам, мени се свиђа што неће бити аутобуске у центру града, али ми се не свиђа што је све раскопаано годинама на месту где би требало станица да буде.
а то да је БАС натеран да се измести - то је истина...просто, фирма је натерана у трошак који не може да поднесе тек тако, поготово у овим условима.
Пиши ћирилицом!