Šapić najavljuje prvu zabranu - ili ti šta zna dete šta je 200 kila

Srbi žele u ekološku Eu, ali pritom da se ne odreknu 4x4 vuče , da se ne odreknu širokih automobilskih guma koje troše više goriva , da se ne odreknu klime u automobilu, da se ne odreknu vožnje velikim džipovima u gradu.

Pritom imamo kako Englezi zapažaju najjeftiniji uvozni gas a mi se grejemo na druge energente, drva, pelet, ugalj , struju jer moramo.
Prvo i kod tog gasa neko skida kajmak pa nam opet ne dodje tako jeftin , drugo gasifikacija je spora .
Ми бисмо да добијемо све, а не бисмо да предузмемо ништа.
Иронија је да гледамо неке друге који су предузели све а од ЕУ су добили чак и мање од нас.

То стање је немогуће разумно објаснити.

Pa to sa gasom je davno objasnio cika Velja.

Dobiju se pare za gasifikaciju od EU, onda neka napredna firma dobije posao da napravi 20 km gasovoda u Cacku.

I onda oni umesto da gasifikuju u gradu gde bi ljudi to koristili, oni idu po napustenim selima i razvuku cevi po njivama.

I kad dodje inspektor iz EU on ide i meri i stvarno ima 10 ili 20 km cevi. A niko nije dobio gas.

Ja bih na Gangulinom mestu zabranio klima uredjaje. em trose struju kao ludi, em greju vazduh na ulici,em je i ruzno majku mu. svaka budala kaci kako mu padne na ruku. verujem da ima neki statisticki okvirni podatak o tome koliko klima je u funkciji u gradu. koliko KW ode uzalud?
Treba bre ta struja da poskupi.
Mnogo se bahato živi po BG.
Kako 80ih se moglo živeti bez klime, bilo i tada toplo, jedu bre goovn mnogo.

Ja bih na Gangulinom mestu zabranio klima uredjaje. em trose struju kao ludi, em greju vazduh na ulici,em je i ruzno majku mu. svaka budala kaci kako mu padne na ruku. verujem da ima neki statisticki okvirni podatak o tome koliko klima je u funkciji u gradu. koliko KW ode uzalud?
Није немогуће уградити централну климатизацију у зграду, па онда само пустиш колико ти треба. То је постојало још пре пола века.
И то не мислим на солитерчине са 100 спратова где се прозори не отварају никада.

Није немогуће уградити централну климатизацију у зграду, па онда само пустиш колико ти треба. То је постојало још пре пола века.
И то не мислим на солитерчине са 100 спратова где се прозори не отварају никада.
za to treba saglasnot stanara i brdo para.

radio sam na ugradjivanju nekoliko puta dok su jos cene bile normalne

Znaci da srusim zgradu u kojoj zivim i pocnem ispocetka?
Па да ли ти личи да предлажем нешто тако сумануто?

Само кажем да технологија постоји већ пола века... али пошто праве планове и зидају полуписмени... то нам је што нам је.

Back