Šapić: Moguće da budem u novoj vladi

ScipioAfricanus

Stara legenda
Poruka
93.733

Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je da je moguće da bude u novoj vladi i da će se, ako dođe do takvog razgovora, videti da li postoje isti strateški ciljevi sa Srpskom naprednom strankom (SNS).

"Teoretski da, praktično ne znam. Prvo, nož i pogača su kod SNS i Vučića, a njima niko ne treba da formiraju Vladu", rekao je Šapić u intervjuu za Blic.

Kako je dodao, "bilo bi arogantno da ja sa četiri odsto pričam njima šta treba da rade, sa druge strane nikad nisam zatvarao vrata razgovorima ni sa kim, pa ni SNS-u ukoliko bude zaintersovanosti sa njihove strane".

"E, sad to sve ne mora ništa da znači, jer i ako se desi razgovor, videćemo da li postoje suštinski isti strateški ciljevi oko kojih možemo da se dogovorimo", rekao je Šapić.

Sve o izborima čitajte na stranici Izbori 2020.

:zcepanje: :zcepanje: :zcepanje: :bravo::bravo::bravo::bravo:

:bravo:

1592902775765.png

Nemoj da se iščuđavaš jer si i sam uz huntu.

Sad će svi koji su podržavali huntu u prethodnim mesecima ponovo da se vrate na lažnu opozicionu žvaku.

Cirkus.
Ти сада као Џег наступаш, ја сам дакле крив што Алек има преко 2 милиона гласова јер констатујем ту чињеницу а не ви који сте могли гласати а нисте?! :think: Ја наиме немам право гласа у Србији.

Ја наиме немам право гласа у Србији.
Da se ja pitam imao bi ga i ti kao i dijaspora.

Iako će to mnogima zvičiti neverovatno ali sam ubeđen da bi Srpska većinski glasala protiv dotičnog.

Velika je razlika između rezona Srba u Srpskoj i onih koje je Broz naselio u Srbiju posle DSR.

Dobro poznajem Srbe iz Srpske i imam visoko mišljenje o njima, daleko bolje od onog koje imam o onima koji u Srbiji podržavaju aktuelnu vlast.

Da se ja pitam imao bi ga i ti kao i dijaspora.

Iako će to mnogima zvičiti neverovatno ali sam ubeđen da bi Srpska većinski glasala protiv dotičnog.

Velika je razlika između rezona Srba u Srpskoj i onih koje je Broz naselio u Srbiju posle DSR.

Dobro poznajem Srbe iz Srpske i imam visoko mišljenje o njima, daleko bolje od onog koje imam o onima koji u Srbiji podržavaju aktuelnu vlast.
Ма то није логично јер онда би грађани Србије такође имали право гласа у РС а само Београд би могао одлучити изборе у РС.До неких бољих времена то није могуће...

Poslednja izmena:
Ма то није логично јер онда би грађани Србије такође имала право гласа у РС а само Београд би могао одлучити изборе у РС.
Ne vidim u tome nikakav problem.

Ako smo jedan narod zar ne bi trebalo zajedno da odlučujemo o svemu?

Tvoji bivši zemljaci kojih u Srbiji ima više nego u RS već odlučuju decenijama ko će biti vlast u Beogradu.

Ne vidim u tome nikakav problem.

Ako smo jedan narod zar ne bi trebalo zajedno da odlučujemo o svemu?

Tvoji bivši zemljaci kojih u Srbiji ima više nego u RS već odlučuju decenijama ko će biti vlast u Beogradu.
Јесмо један народ али не иста држава.То су кључне разлике за право гласа.

Ма то није логично јер онда би грађани Србије такође имали право гласа у РС а само Београд би могао одлучити изборе у РС.До неких бољих времена то није могуће...
Ti bi trebao da imaš pravo glasa, jer to pravo imaju Državljani a.k.a. pasošonoše

Ti bi trebao da imaš pravo glasa, jer to pravo imaju Državljani a.k.a. pasošonoše
Личну карту добијаш са мјестом пребивалишта а не држављанством.Е сада нисам сигуран нисам никада питао да ли ја могу гласати само са пасошем али колико сам читао јако мали број људи гласа у РС.Рецимо у Бања Луци има пријављено око 1000 гласача и обично не изађу сви.То су мале цифре.
https://www.nezavisne.com/novosti/b...aluci-u-Sarajevu-do-10-sati-glasalo-14/605833

Korak ka ujedinjenju je kolektivno uzimanje dvojnog državljanstva.

Ne bih imao ništa protiv uzimanja državljanstva BiH ako bi to bio korak ka ujeinjenju.
То се тренутно каже "специјални односи" јер када споменеш уједињење Срба обично неки увређени мујадин добије епи напад и панично вришти на све стране геноцид,геноцид! :D

Личну карту добијаш са мјестом пребивалишта а не држављанством.Е сада нисам сигуран нисам никада питао да ли ја могу гласати само са пасошем али колико сам читао јако мали број људи гласа у РС.Рецимо у Бања Луци има пријављено око 1000 гласача и обично не изађу сви.То су мале цифре.
https://www.nezavisne.com/novosti/b...aluci-u-Sarajevu-do-10-sati-glasalo-14/605833
Ne nego državljanstvo i prebivalište nisu isti pojmovi.
Pravo glasa se dobija na osnovu državljanstva. Činjenica da ti je izdat SRB pasoš govori da si na spisku državljana.

To bi značilo da možeš tražiti da te udenu i na birački spisak.

Samo je degenerik mogao da glasa za Sapica.
Da.

Jednom su ga pitali šta bi uradio oko Kosova. Kaže: "Pa da bi se nešto radilo, morao bi ustav da se menja."

Novinarka: "Pa to vas pitam, šta bi vi radili."
Šapić: "Pa odgovorio sam vam."
Novinarka: "Niste."

Znači pokušava da se kurvа retorikom "Dobro jutro čaršijo na sve 4 strane," i zato samo degenerik je mogao da glasa za Šapića.

То се тренутно каже "специјални односи" јер када споменеш уједињење Срба обично неки увређени мујадин добије епи напад и панично вришти на све стране геноцид,геноцид! :D
Neka ga dobije.

To nije pitanje bilaterale sa muslimanima već legitimnih težni srpskog naroda.

Ne nego državljanstvo i prebivalište nisu isti pojmovi.
Pravo glasa se dobija na osnovu državljanstva. Činjenica da ti je izdat SRB pasoš govori da si na spisku državljana.

To bi značilo da možeš tražiti da te udenu i na birački spisak.
Наравно да нису исту појмови али право гласа на основу држављанства не користи ни пар стотина људи из РС углавном политичари.
Нисам никада питао како иде процедура и да ли мораш имати пријаву пребивалишта у Србијиза нас обичне смртнике.Ја сам је имао некада пријаву на Стари град али ми је истекла лична давно и никада је нисам продужио.

Back