Шапић и Стаматовић потписали “Политички оквир удруживања патриота”

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
https://srbin.info/politika/sapic-i...esignal&utm_medium=push&utm_campaign=web_push

Шапић и Стаматовић потписали “Политички оквир удруживања патриота”

Председник Српског патриотског савеза Александар Шапић и председник Здраве Србије Милан Стаматовић потписали су данас у просторијама СПАС-а у Београду документ који ће бити основ будућег удруживања и политичке сарадње ове две организације.

14:05 24.12.2019.

-Данас смо потписали документ који смо назвали “Политички оквир удруживања патриота” и он подразумева оквире политичког деловања око којих смо се господин Стаматовић и ја усагласили и на којима планирамо будућу политичку сарадњу. Наша сарадња, иако није била јавна на овај начин, траје већ годинама, и једни смо од ретких председника општина који смо успели да победимо машинерију као што је СНС у својим локалним срединама.

stamatović-šapić-700x467.jpg

14:05 24.12.2019.

Донели смо одлуку о заједничком наступу на локалним изборима, јер и он и ја смо председнициопштина и било би лицемерно да седимо на челу општина, а да не изађемо на локалне изборе. Сигуран сам да ће наша сарадња у будућности бити дугорочна и неће бити условљена било каквим изборима, већ ће бити програмско политичко удруживање двеју сличних организација – рекао је Шапић на конференцији за медије.
Споразум је, како је наглашено, потписан како би се озваничио заједнички излазак на предстојеће локалне изборе на пролеће 2020. године. Када је реч о изласку на парламентарне изборе председник СПАС-а Шапић је поновио да је одлука о изласку на изборе донета још пре месец дана, док је председник Здраве Србије Стаматовић нагласио да ће ту одлуку донети на органима странке.

spas-700x467.jpg

-Морам да кажем да су ово патриотске политичке партије, а наша дугогодишња сарадња је показала да можемо нешто заједно да урадимо и да морамо да се вратимо на почетак да бисмо кренули напред. А почетак је база, почетак су локалне самоуправе. Сматрамо да морамо да направимо

резултате на микроплану и не сумњам да ћемо на локалу уз добру сарадњу направити добре резултете. Одлуку о изласку на парламентарне изборе донећу на својим страначким органима у јануару и верујем да смо близу одлуке да на њих и изађемо, јер тешко је објаснити бирачима зашто
излазе на локалном нивоу, а не излазе на парламентарном нивоу. Надам се да ће Скупштина странке о томе донети исправну и добру одлуку за Србију – истакао је Милан Стаматовић.

Лидери СПАС-а и ЗС-а позвали су све локалне организације, удружења грађана који делују на локалу, а у њиховој политици виде простор за сарадњу и сагласне су са политичким начелима ових организација, да им се придруже како би заједничким снагама радили у најбољем интересу

1577193097900.png

Poslednja izmena od moderatora:
Stamat izdao SZS. :lol:
Razumem ga , bio sam letos na Zlatiboru , prvi put od osnovne škole dakle 20 i kusir godina , ono tamo šta se radi tj. gradi ,Novi Sad i Beograd su peečkin dim ,ko Majami osamdesetih kad je snimalo Skarfejs .Teško da bi to sve prošlo tek tako , a da nisi dobar sa režimom .

Pa kad mu je duboka fijoka.

Ма, не даје му се Чајетина.

Много пара тамо има, због Златибора.

Тражио је он одавно модел како да изађе на изборе.

Да су локални и парламентарни одвојени, изашао би на локалне а бојкотовао парламентарне.

Ovo je pokazatelj da ko god vlada na lokalu mora da saradjuje sa režimom iako formalno nije deo režima. Šapić i Stamat. Jedino je Zelenović izuzetak ali zato redovno ima proteste naprednjaka u Šapcu dok ova dvojica dobijaju kešovinu za projekte. :lol:

Ganguva je odgovoran prema svojim ljudima u opštini.

Od bojkotaša će pokušati birače da preuzmu
Zoki Bunda, Čanak, Čeda, Macura, Olenik i možda Sergej ako izadje na izbore. Šapić je druga priča.
Ниједан од њих не прелази цензус на републичким изборима. Не знам колико би *******и морао да им пребаци гласова па да се то деси.

Back