Šapić: Da nije bilo mene, SNS ne bi imao gradonačelnika

Ima priliku da popravi sliku o sebi. Da ponudi opoziciji podršku da formira gradsku vlast.
Kako se formira vlast? Tko sto imas vecinu mandata u slupstini. Koji je odnos u gradskoj skupstini? Vladajuca koalicija ima 64 mandata od 110 mesta. Mislim da Sapic ni nije u ta 64 mandata, mozda se varam ali to opet nista ne znaci ni po opoziciju ni po njega - kad bi uslisio tvoju zelju sutra ne bi bio gradonacelnik.
Zaboravio si to?

1000014739.jpg

Kako se formira vlast? Tko sto imas vecinu mandata u slupstini. Koji je odnos u gradskoj skupstini? Vladajuca koalicija ima 64 mandata od 110 mesta. Mislim da Sapic ni nije u ta 64 mandata, mozda se varam ali to opet nista ne znaci ni po opoziciju ni po njega - kad bi uslisio tvoju zelju sutra ne bi bio gradonacelnik.
Zaboravio si to?
Pa racunam da bi mogao da otkine desetak od tih 64.

Pa racunam da bi mogao da otkine desetak od tih 64.
Jeste, za Sapica bi se odrekli odbornicke funkcije, upravnih odbora u drzavnim ustanovama i skolama. Zbog Sapica bi se odrekli egzistencije.
Sapic ne bi postojao kao politicar od, hmm, 2016-17-te da se nije priklonio SNS-u. Sto i sam priznaje.

Ugred, mnogo veca imena od "Sapicevih" ljudi su se odrekli svojih bivsih politickih drugova i shefova a u korist zvaloustog, pa mi redom padaju na pamet Krstic, Comic, Trivan, Knezevic...

Back