gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
Samo će da bude malo više trubljenja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možeš ti da ga uvezeš, ali ne možeš da ga registruješ.kako da uvezem auto u srbiju,koji nije euro 3 da ga prodam na otpad za delove,hitno,hvala u napred
POMOC Kako registrovati auto iz Amerike u Srbiji.
Da ne nagadjamo,pozovi Dunav auto ujutru: Tel.: 011/3226-048Пренос нерегистрованог возила. Како, документа, где, процедура, кол'ко процената је онај порез... Мора да се пренесе ГС!
Nije istina, za sve važi samo prilikom registracije. Ovo je trenutno stanje, a sad kakav će proći novi zakon u skupštini videćemo. Svakako pre jeseni neće biti nikakvih izmena.interesuje me da li je istina da po novom zakonu sva stara vozila preko 20 godina idu natehnicki pregled svaki 6 meseci:mad:
Ево како магарац може да ти направи белај без потребе...
Не знам да ли сам овде помињао, али мој стари је пре неких 9 месеци излазећи са паркинга наслонио браник на неког таксисту који је ту стајао. Таксиста дигао фрку иако му је 15 колега рекло да не **** јер штете нема ни 5 динара он позове пандуре и ево стигне пресуда на 4500 динара мом старом, а у образложењу пише да се кретао неопрезно у рикверц и да притом НИЈЕ начинио материјалну штету нити је повредио икога... таксисти се не пресуђује ништа јер нема материјалне штете нити је повређен
Значи не дао Бог никоме да ми се наслони на ауто... најебао је за 50 еврова минимум![]()
Мој стари има челичне живце, ја бих му дефинитивно олупао браник и хаубу да бар знамо зашто пандури долазе![]()
Ево како магарац може да ти направи белај без потребе...
Не знам да ли сам овде помињао, али мој стари је пре неких 9 месеци излазећи са паркинга наслонио браник на неког таксисту који је ту стајао. Таксиста дигао фрку иако му је 15 колега рекло да не **** јер штете нема ни 5 динара он позове пандуре и ево стигне пресуда на 4500 динара мом старом, а у образложењу пише да се кретао неопрезно у рикверц и да притом НИЈЕ начинио материјалну штету нити је повредио икога... таксисти се не пресуђује ништа јер нема материјалне штете нити је повређен
Значи не дао Бог никоме да ми се наслони на ауто... најебао је за 50 еврова минимум![]()
Nema nezgode, ali ima prekršaja, za to je i kažnjen. Nikad se ni ne kažnjavaš za izazivanje saobraćajne nezgode samo po sebi, nego za prekršaj kojim je izazvana. Nezgoda je samo otežavajuća okolnost, pa je onda kazna veća.ŽALBA DOVLA, ŽALBA!!!!
Pogledaj član 10. ZOBS, definicija saobraćajne nezgode! Nema štete- nema nezgode!
Možeš da skineš ZOBS sa www.kbs.org.yu
Nema nezgode, ali ima prekršaja, za to je i kažnjen. Nikad se ni ne kažnjavaš za izazivanje saobraćajne nezgode samo po sebi, nego za prekršaj kojim je izazvana. Nezgoda je samo otežavajuća okolnost, pa je onda kazna veća.
''да се кретао неопрезно у рикверц'' - to si napisao. U rešenju mora pisati detaljnije, kao i koji je tačno član i stav u pitanju.Па да, али ако нема саобраћајне незгоде који је прекршај начињен?![]()