sanke

king of bongo

Iskusan
Poruka
5.490
zna li neko gde ima da se kupe dobre...povoljno.gledao sam na nekim mestima.drvene su oko 4500,koliko i plastične u npr. intersportu.vid'o sam i gvojzane,ali bih njih izbegao zbog težine.ipak,nije za mene..ako je neko negde video nešto zanimljivo-neka napiše
eh,da,i da li je neko negde video kožne muške klizaljke.'nake kao kad smo bili deca....
to je već za mene.... z:poz:

isto pitanje,ne mogu da verujem da nigde ne mogu da se nadju sanke za klince,nasao sam neke u metrou i u online prodavnicama,al nije to to,nebitno dal su drvene ili plasticne al bih voleo da mogu da ih vidim u prirodnoj velicini i "opipam" :mrgreen: [BG]

oho ho,neko mi je odgovorio na temu,haha.pa,'vako....mi kupili drvene,kvalitetne..i dobre su.moj drugar kupio ćerci plastične.na njih ne može da sedne odrastao čovek,dok ove drvene trpe do 120 kila.tak piše,a i testirao sam ih.i plastične su sporije....
ja sam kupio u radnji koja se zove bonitet,na banovom brdu.ima ih i sada...mislim da su češke proizvodnje..što je kao u sankarskom svetu neki sinonim za kvalitetu...

znam gde su ,pored meka na banovom
uzeli smo vec sanke,bas kao one na slici desno crvene,samo sto su ove plave,cena u capriolo prodavnici je 4700din :eek:
bonitet_-_grifovi_head.jpg

bile su i drvene dosta jeftinije ,sa metalnim sinama,ali na zalost posto je za dete od 3god presiroke su i ne bi mogao da ih opkoraci,na ove plasticne sam seo i ja ,kao do 70kg su izdrzljivosti,imaju metalne sine,a kad se okrenu naopako moze i kao bob da posluzi ;),tvrda plastika,tako da su prakticno neunistive i posluzice do 15-e god. sigurno

Ja sam kao mali imao ruske sanke sa volanom. Na njima je pisalo Čuk i Gek ćirilicom. Kasnije su se pojavile kopije tih sanki ali manje robusne i daleko lakše. dali je neko još imao takve sanke?

Back