Sankcije Rusiji?!?!?!

Čekaj ko će tu gore da prođe???????
Pa dolazi zima... na koji moj će da se greju kad zavise od ruskog gasa?
To bi bilo kao da smo mi amerima lupili sankcije!

Francuzi imaju nuklearne elektrane a kod nas seljaci seku šumu dok se ne pojave klizišta.
Dakle - nemamo prepreke za uvodjenjem sankcija.
Čisto da vide šta znači kad se ne uloži veto, pa kad dodje do hiperinflacije
da im pomognemo slatkorečivim predlozima u UN.

Majko mila ala ovi Rusi postaju krvolocni... pa vise oni mrze Amerikance nego mi koje su bombardovali i razje*ali nam zemlju skroz na skroz

Pa pi.cka ti materina sta treba da ih volimo, kad vidis da djubrad uzese Kosovo na silu i plus koristili avijaciju pride.
Ma treba im je.bati mater svima redom, i amerikancima i onima koji ih podrzavaju ili su placeni da to rade a i tebi za svaki slucaj.

Uh kako mi proradi adrenalin.

:otkacio::otkacio::otkacio::otkacio::otkacio::otkacio::otkacio::otkacio::otkacio:

Aj nek mi neko kaze da nisam u pravu.
AJDE !!!!

Poslednja izmena:
Vidi ovog - montirao vilicu pred čika hirurgom...

BEZI LORDE!!!! :sad2:

mouth5jgun2.gif

U Novom zavetu ima nekih referencija ovamo ili onamo,
ali Stari zavet - najbolje mi se dopada...

:rotf:
Crni Lorde da li si to ti lično i personalno?? :eek:

Inače, danas sam u nekim novinam čitala izjavu nekog od ruskih drmadžija koji kaže kako bi sankcije zapravo pomogle Rusiji da konačno razvije proizvodnju hrane. 50% hrane na tržištu je uvozno, a prednjače neki pileći bataci, za koji dotični reče da su ih ameri zamrzli još pre dvadeset godina u momentu kada su se plašili atomskog rata, pa ih deponovali u skloništa i konačno izvezli Rujkama koje ih sad zovu bušove nogice ...:sad2:

:rotf:
Crni Lorde da li si to ti lično i personalno?? :eek:

Inače, danas sam u nekim novinam čitala izjavu nekog od ruskih drmadžija koji kaže kako bi sankcije zapravo pomogle Rusiji da konačno razvije proizvodnju hrane. 50% hrane na tržištu je uvozno, a prednjače neki pileći bataci, za koji dotični reče da su ih ameri zamrzli još pre dvadeset godina u momentu kada su se plašili atomskog rata, pa ih deponovali u skloništa i konačno izvezli Rujkama koje ih sad zovu bušove nogice ...:sad2:

Bolje i to nego popara što jedu nadničari nadomak Moskve.

Pa pi.cka ti materina sta treba da ih volimo, kad vidis da djubrad uzese Kosovo na silu i plus koristili avijaciju pride.
Ma treba im je.bati mater svima redom, i amerikancima i onima koji ih podrzavaju ili su placeni da to rade a i tebi za svaki slucaj.

Uh kako mi proradi adrenalin.

:otkacio::otkacio::otkacio::otkacio::otkacio::otkacio::otkacio::otkacio::otkacio:

Aj nek mi neko kaze da nisam u pravu.
AJDE !!!!

Ma bre... koj ti je moj... samo sam prokomentarisao da su Rusi postali krvolocni iako im Ameri nisu nista uradili za razliku od nas koje su bombardovali i ostavili nas bez pozamasnog parceta teritorije

Propade ruski plan da im zapadne sankcije budu povod za razvoj poljoprivrede, mada sa nogicama će se obračunati....

С друге стране, начелник руске федералне службе за санитарни надзор Генадиј Онишченко најавио је да ће од следеће недеље наступити мере за ограничење промета замрзнуте америчке пилетине у малопродаји и друштвеној исхрани, пренео је Интерфакс.

Najpametniji ispade Berluskoni, a ostali jedva dočekali da on nešto 'lupi' pa da se svi saglase, odbace englesko-balkitčki predlog i svi zajedno odlučno povuku Rujke za uši... ali samo verbalno :mrgreen:

http://www.politika.rs/rubrike/tema-dana/Rusiji-upozorenje-umesto-sankcija.sr.html

И италијански премијер Силвио Берлускони је рекао да не очекује да ће на самиту бити учињени кораци који би „погоршали” ситуацију, оценивши да је Русија сила на коју се мора рачунати. „Она (Русија) има нуклеарни потенцијал да уништи човечанство и кад би оно било десет пута бројније. То је земља која бележи раст од 7,8 одсто годишње. То је земља која има нафту и гас”, рекао је Берлускони у изјави ТВ станици Канал 5. Високи представник ЕУ за спољну политику и безбедност...

...Лидери Европске уније осудили су јуче одлуку Москве да призна независност Јужне Абхазије и Јужне Осетије и позвали друге земље да не следе руски пример, али је Русија уместо санкција добила само упозорење, јављају агенције. У закључку самита шефова држава који се јуче одржао у Бриселу лидери ЕУ позвали су Русију да избегне „самоизолацију” од Европе и позвали су је да се понаша на „одговоран начин”, јавља Танјуг.

Jutros upalim tv i imam sta da cujem , Francuski ministar inostranih poslova Bernar Kušner najavljuje mogucnost uvodjenja sankcija Rusiji ....

Rusi tvrde da je rec o suludoj komfuziji u zapadnim redovima...

Sta vi kazete na ovu vest i kako vidite da ce se stvari razvijati, kako bi mogle da izgledaju te sankcije i koji ce odgovor Rusije biti???

Kušner: Uvođenje sankcja Rusiji opasno
Nedelja, 7. septembar 2008. 09:41

Ministar spoljnih poslova Francuske Bernar Kušner upozorio je da bi eventualno uvođenje bilo kakvih sankcija Rusiji moglo da se "obije o glavu" većem delu Evrope koja zavisi od ruske nafte i gasa.

U intervjuu američkom nedeljniku "Njuzvik" šef diplomatije zemlje koja predsedava Evropskoj uniji postavlja pitanje "Kakve sankcije hoćete da uvodite zemlji koja vas snabdeva?".

Kušner smatra da bi uvoznici iz EU trebalo da se ujedine u nastupu prema Rusiji kao izvozniku gasa.

Iz Rusije, koja poseduje možda najveća svetska neiskorišćena izvorišta gasa, stiže trećina ukupne količine evropske nafte i gasa, napominje Rojters.

"Ruski predsednik Dmitrij Medvedev je rekao: 'Budite oprezni, i mi možemo da uvedemo sankcije'. Setite se kada su to uradili Ukrajini. Koje sankcije? ....Niko nije predložio uvođenje ozbiljnih sankcija", rekao je Kušner "Njuzviku".

Šef francuske diplomatije rekao je da bi odgovor na rusku dominaciju na energetskom polju mogla da bude "solidarnost među potrošačima", odnosno neka vrsta jedinstva kupaca ruskog gasa u Evropi.

"To je prioritet francuskog predsedavanja Evropskoj uniji. Radimo na tome", rekao je Kušner, čija zemlja predsedava EU do kraja ove godine.

Kušner smatra da je, takođe, važno očuvati dobre odnose s Rusijom kad je reč o politici prema Iranu.

Francuska, kao predsedavajuća EU, traži od Moskve povlačenje ruske vojske iz Gruzije na linije koje je držala pre izbijanja sukoba oko Južne Osetije 7. avgusta.

Lideri EU su na nedavnom samitu u Briselu odložili početak pregovora o strateškom partnerstvu EU-Rusija do povlačenja ruskih snaga iz Gruzije.

Francuski predsednik Nikola Sarkozi i Kušner posetiće Moskvu i Tbilisi u ponedeljak, naveo je Rojters.

(Tanjug)

Back